Blokiraj aplikacije v Androidu: osnovne aplikacije

Uporaba mobilnih pripomočkov pod nadzorom platforme Android že dolgo ne zagotavlja le funkcije govorne komunikacije. Njihove zmogljivosti so tako velike, da se meja med znanstveno fantastiko in resničnostjo zamegli. Lahko gredo na spletu, poiščejo, služijo kot vir najrazličnejših zabav. Pametni telefoni se uporabljajo tudi za shranjevanje osebnih podatkov, številk, gesel, kod. Zelo pomembno je, da bodite pozorni na varnost pametnega telefona. Zakaj? Veliko lažje ga je izgubiti kot tablični ali prenosni računalnik. Pametne telefone, kot so osebni računalniki, napadajo virusi. Zato je poleg nameščanja zanesljivega protivirusnega programa treba v aplikaciji Android blokirati aplikacijo.


Za zaščito naprave lahko uporabljate vdelana orodja ali aplikacije tretjih oseb s širšimi funkcijami.

AppLock

To je zelo močan, a hkrati preprost program za blokiranje aplikacij na Androidu. Z njim lahko zaprete dostop do katerega koli programa ali igre. Blokiranje aplikacij v sistemu Android se izvede z nastavitvijo gesla. Dovoljeno je zaščititi določene datoteke. Na primer, lahko blokirate skupino fotografij, ki so v galeriji. Glavni sklop funkcij programa vključuje tudi blokiranje odhodnih in dohodnih klicev, zaščita programov pred odstranitvijo, uporaba ključa, močan sistem samozaščite, skrivanje ikon programa, samodejno zaklepanjeizbranih programov ob določenem času in številnih drugih funkcijah.


Smart App Protector

To je manj znano, ampak tudi zelo zanesljiv program, katerega namen je blokirati aplikacije na Androidu. Zanesljivo ščiti informacije na napravi pred očmi tretjih oseb. Za razliko od prejšnjega programa ima nabor dodatnih nadzornih zmožnosti. Najbolj zanimiv je način opazovanja, ko delamo, v katerem program sledi vsem neuspešnim poskusom odstranitve ključavnice, medtem ko snema prednjo kamero možnega kršitelja. Aplikacija podpira uporabo grafičnega in besedilnega ključa, preprečuje zaustavitev in samodejno vrtenje zaslona, ​​vključuje zaklepanje v danem trenutku, ustvarja varnostne kopije aplikacij in jih obnavlja.

Perfect App Protector

Blokiranje aplikacij na Androidu je tisto, s katerim ta program odlično deluje. Blokira dostop do aplikacij in nastavitev. Orodje podpira zaščito USB povezave, blokira rotacijo zaslona, ​​nadzoruje svetlost pri zagonu posameznih programov. Možno je uporabiti grafično geslo in oddaljeno zaklepanje s pošiljanjem sporočila SMS na napravo.

Pametna ključavnica

Uporabniški pregledi pravijo, da je to program, katerega namen je blokirati aplikacije na Androidu in je zelo dober. Poleg programov je sposobna zaustaviti dostop do fotografij. Druge ključne funkcije vključujejo zaščito pred povezljivostjo USB, pošiljanje opozorilnih obvestil, preprečevanje samodejnega vrtenja zaslona, ​​varnost prek SMS,organiziranje fotografij. Poleg celotnega programa lahko varnostno kopira in obnavlja nastavitve. Na koncu je treba opozoriti, da aplikacija za zaklepanje zaslona na Android ne blokira programa. Mnogi uporabniki so zmedeni s programskimi blokatorji. To so samo grafične lupine, ki spreminjajo glavni zaslon in lahko podpirajo grafični ključ.

Sorodne publikacije