Moda na orožju v Skyrimu: opis

"Skyrim" je neverjetno atmosferska igra, v kateri lahko najdete veliko predstavnikov različnih ras in bitij. Vendar pa niso vsi dobronamerni, zato je vredno kupiti opremo, ki lahko zaščiti potnika v iskanju avanture. Moda na orožju Skyrim je eden od načinov, da svojemu liku dajte dostojno orožje, ki ga nihče ne bo imel.

Opis orožja v Skyrimu

Svet iger je poln orožja različnih kategorij. Najprej je treba vedeti, da so vsa orožja v igri razdeljena v dva razreda - z dvema rokama in z eno roko. Obrtniki imajo ogromno izgubo, hkrati pa je zelo počasna in porabi precejšnjo količino rezerve energije. V zvezi z enim rokom orožja, potem je vse ravno nasprotno - lažje, in zato napad porabi majhno količino rezervnih sil. Poleg tega, če si v eni roki vzameš bodalo, lahko v roko položiš karkoli od ščita do urok.


Dvoročno orožje vključuje sekiro, dvoročni meč in bojno kladivo. V razredu orožja z eno roko je paleta bolj raznolika: bodalo, meč, bitno sekiro, bučo in palico. Slednji je primeren za tiste, ki svoje karakterje črpa kot čarovnik. Da bi povečali raven znanja o posedovanju enega ali drugega tipa orožja, je dovolj, da samo izboljšamo ustrezno spretnost v znanju drevesnih znakov. Za napad od daleč je vredno uporabiti lok ali samostrel. Zadnja možnost je na voljo samo pri namestitvi dodatka "Warrior Dawn". Modovi na orožju v "Skyrime" vam omogočajo, da prinesete igroedinstveno orožje, ki bo pomagalo pri potovanju protagonista. To je odličen način, da dobite edinstveno orožje z dostojnimi funkcijami.


Orožje in oklep mod v Skyrim

Modovi, ki jih je navdihnila igra "Middle Earth: The Shadows of Mordor", so se odločili izdati mod, ki dodaja elfa Keelbrimba. Poleg tega bo igralec prejel prijeten bonus v obliki istoimenskega satelita, ki bo zaščitil protagonista. Ta mod v igro dodaja glavo duhu vilin, njegovega oklepa, bojnega kladiva in elvenske čebule. Vse to je mogoče narediti v kovačnici, vendar je v ta namen potrebno povečati njegovo raven spretnosti, tako da je proizvodnja ebonitnega oklepa postala dostopna. Satelitski keelebrombor bo pričakoval junaka v Riverwoodu. Ta način orožja v Skyrimu bo vreden nadomestek za originalni komplet.

Pak Dvamster orožje

Ta modna pakiranja orožja v "Skyrim" se lahko ustvarijo v oddelku "Dvemerskoye", v kovačnici. Zahteve za njegovo namestitev - prisotnost vseh znanih dodatkov. Predstavljeni mod na orožju v "Skyrime" doda igri dvajset kosov orožja, vključno s posodobljenim bodalom, mace, sekiro, bitno sekiro, meči dveh vrst, kopje in še več. Da bi lahko ustvarili orožje iz tega kompleta, je dovolj, da prenesete spretnost "Dvemersky Armor" v linijo znakovnih znakov. Če želite namestiti mod, lahko uporabite upravitelja modema ali ga sami namestite. Datoteke o načinu orožja v Skyrimu morajo biti razpakirane, če so bile v arhivu in premaknjene v mapo Data. Po temzaženite igro skozi lansirnik in postavite kljukico v razdelek datotek in s tem aktivirajte mod.

Sorodne publikacije