Kaj je kriptologija in kako jo zaslužiti s pomočjo pristanka?

Do sedaj je skoraj vsak aktivni uporabnik interneta slišal za kibernetsko kriminaliteto, bitcoine, mayners itd. Toda malo jih ima jasno predstavo o tem, kakšno kriptografijo in kako jo narediti. Članek, ki ga trenutno berete, je napisan posebej, da vas seznani s potekom zadeve, kakor tudi, da čim bolj podrobno predstavi vse nianse, povezane s tem vprašanjem.

Kaj je kriptična valuta

Kripto valuta je digitalna (virtualna) valuta, ki temelji na kriptografski zaščiti. S preprostimi besedami je kovanec sestavljen iz 100 milijonov kosov (sauthees), od katerih vsak nosi šifrirane informacije (kripti). Takšen sistem zagotavlja krik za maksimalno zaščito ne le od vlomov in kraje, ampak tudi iz različnih vrst ponaredkov.


Zelo visoka stopnja zaščite je pritegnila pozornost večine vlagateljev, ki so stavili na b tocoin, preden je začela rasti. Cenovna politika je odvisna od stopnje zaupanja lastnikov valute.

Vrsta kriptografske izmenjave

Nič presenetljivega ni, da se je po fenomenalnem uspehu Bitcona, ki je prva kriptologija na svetu, začel pojavljati nov kovanec. Želijo ponoviti dosežke starejšega brata. Preden ugotovimo, kako zaslužiti nekaj kriptologije od začetka, si poglejmo prvih deset, in bodimo pozorni na vrednost teh kovancev.

VrstaCena na enoto (dolarji)Velika in mala slova


25001898 bnBitcoin (PTS)


Ethereum (ETH)118413 milijardMonero (XMR)1868255,7 milijonaLitecoin (LTC) )


489240,5 milijonaRipple (XRP)

)

00064233,9 milijonaEthereum Classic (ETS)86) 185161,7 milijonaDash (DASH)16.5
516
115,5 milijona
5678 milijonovMaidSafeCoin (MAID01149,6 milijonaSteem (STEEM)
132)

{blockId: "RA-70350-2", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350-2", async:! 0};

če (document.cookie.indexOf ("abmatch ="))> = 0) {
blockSettings2 = {blockId: "RA-70350-2", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350- 2 ", statId: 70350async: 0};
}

Funkcija (a, b, c, d, e) {a [c] = a [c] || [], a [c] .push (funkcija () {Ya .Context.AdvManager.render (blockSettings2)}), e = b.getElementsByTagName ("script")strojna oprema. Vedno se spomnite, da je pristanek proces, ki je nenehno zapleten. Če je bilo v letu 2009 res mogoče dobiti najpreprostejši videoadapter ali procesor do 10.000 bitkoinov na dan, danes, ko imate dobro kmetijo, boste dobili približno 001 WTC (24 $).
Poglejmo glavne značilnosti, ki jih morajo imeti moderne grafične kartice, ki se uporabljajo za lastnost:
 • ima visoko računalniško moč.
 • Sposobnost overclock. To ni najpomembnejša podrobnost. Ko overclocking grafično kartico, lahko dosežete povečanje moči, včasih do 40%. Vendar je treba upoštevati dejstvo, da pri uporabi nepravilnih nastavitev v odjemalcu nepremičnin,Donosnost overclockirane grafične kartice se lahko celo zmanjša, medtem ko se bo poraba električne energije povečala.
 • Hlajenje. To je verjetno najpomembnejši [], [c] .push (funkcija () {Ya.Context.AdvManager.render (blockSettings3)}), e = b.getElementsByTagName ("script") , d = b .createElement ("script"), d.type = "text /javascript", d.src = "//an.yandex.ru/system/context.js", d.async =! 0e.parentNode.insertBefore (d) , e)} (ta, ta.dokument, "yandexContextAsyncCallbacks");


  GPU  Pogostost GPU  Radeon RX 470  ) 1756  14  120  1650  GDDR5  4-8 GB (256 bit)  2048  Radeon RX 480  1120  14  150  2000  GDDR5  4-8 GB (256 bit)  2304

  GeForce GTX 1070  1506  16  150
  )


  2002  GDDR5  8 GB (256 bit)  1152-1280  GeForce GTX 1080 naključno dodeljen sos. Nadomestilo je neposredno odvisno od priljubljenosti vira: bolj unikatni uporabniki - višji so stroški oglaševanja, kar je glavna oblika zaslužka organizatorjev bitcoin-žerjavov.

  Manding oblak

  Ta metoda je odlična za tiste, ki ne želijo izgubljati časa z nakupom in nameščanjem opreme za rudarstvo, ki prav tako porabi veliko električne energije. Vse kar potrebujete je, da izberete potreben in zanesljiv vir, ki ponuja možnost najema nepremičnin, ki temeljijo na oblaku, in nato najamete določeno količino energije. Nekatere storitve, ki dajejo v najem močzagotovijo enkratno nagrado za registracijo in imajo tudi napotitveni sistem. Mnogi uporabniki, po pravilu, iz post-sovjetskih držav uporabljajo bonuse, ki so na voljo kot zagon. Potem pa se je denar, ki smo ga prejeli od najema, ponovno vložil v najem novih zmogljivosti, kar je povečalo dohodek. To je še en način pridobivanja kriptologije od začetka.

  Najboljše storitve za naročanje v oblaku

  Preden svoj denar zaupate katerikoli storitvi, se morate prepričati o njeni zanesljivosti in plačilni sposobnosti. V nasprotnem primeru obstaja nevarnost, da ostanejo neplačane, pa tudi izgubijo lastne prihranke. Nato bomo našteli sedem "oblakov", enega izmed najbolj priljubljenih virov, ki ponuja za ustvarjanje več digitalnih valut hkrati: ethereum, monero, litecoin, itd. Lahko zaslužite naložbo do 200% na leto!
 • Ilivion - Pred kratkim je bila ustvarjena storitev, ki vam omogoča, da izvlečete bitcoine. Ocenjeni dobiček - 3% na dan od stroškov paketa.
 • Bit-hit - večina izkušenih uporabnikov, ki vedo, kakšne so kibernetični kriminalci in kako zaslužiti denar, izbere ta "oblak". Tukaj lahko ne samo ekstrakt BTC, LTC, ETH in druge vrste digitalne valute, ampak tudi dnevno dvig denarja, ki je včasih zelo priročno.
 • Speedmine je najstabilnejša storitev z privlačnim in uporabniku prijaznim vmesnikom. Dobiček dosega 4% na dan.
 • Cryptomonitor je zanesljivo spletno mesto, ki obstaja že dve leti. Dobiček od kupljene pogodbe je 200%.
 • Kako zaslužiti denar na tečajni kripto valuti

  Za obvladovanje te vrste zaslužka,treba je razumeti posebnosti dela izmenjav. Njihova glavna naloga je zagotoviti lastne platforme za transakcije z uporabo digitalnih valut (za prodajo, izmenjavo, nakup). Praviloma bodo ljudje, ki vedo, kje zaslužiti denar, in ga uspešno opravili, pretvorili nabrane kovance v običajne za nas. Pojav takšnih izmenjav je milijonom ljudi odvzel številne težave, povezane s prenosom in izmenjavo nekaterih bankovcev na druge. Glavne prednosti sodobnih področij so kakovosten in intuitiven vmesnik, možnost dostopa od kjerkoli na svetu, kot tudi veliko število ponudb za zamenjavo in umik denarja. Celo oseba, ki nikoli ni naletela na takšne vire, in ve, kako zaslužiti denar na kripto, lahko hitro navigira in razume osnovna načela. Najprej morate sami določiti optimalno platformo, ki bo ne samo bogata z notranjo funkcionalnostjo, temveč tudi ugled za zanesljivo storitev.
  Do danes obstaja veliko število izmenjav, v katerih je mogoče opravljati ne le transakcije z uporabo, na primer, etra (ETH), temveč tudi zaslužiti dober posel za razliko v kripto valuti. Med temi so viri v ruskem jeziku, vendar so najbolj donosne ponudbe na kitajskih borzah. Glavne slabosti storitev, ki se nahajajo na ozemlju Kitajske ali Koreje, je mogoče pripisati:
 • Nezdružljivo za prebivalce vmesnika CIS, ki je običajno v kitajščini ali angleščini.
 • Ravenzanesljivost - pod povprečjem.
 • Poudarki pri trgovanju na borzi

  Predpostavimo, da ste že našli ustrezno izmenjavo, ki je popolnoma razumljena v posebnostih njenega dela, preučila je celotno funkcijo. Zdaj je čas, da ustvarite dobiček, ampak kako zaslužiti kripto valute, bitcoin ali vaš prvi dolar ?! Najlažji način je mogoče pripisati zgodovini zaključenih operacij in grafike. Z analizo urnika lahko opazujete tečaj PTS za druge valute za določen časovni interval. Praviloma izkušeni trgovci uporabljajo japonske sveče, ki odražajo dinamiko rasti ali padca. Ne pozabite, da bo uspeh v veliki meri odvisen od tega, kako se boste naučili brati sveče. Značilnosti japonskih sveč so naslednje:
 • Lokacija telesa sveče vedno označuje trenutno stanje proge. V tem primeru, če ste vstopili na borzo v času odprtja ponudbe, in potek curt-a se hkrati skrči precej nizko, in pred koncem dražbe se je znatno povečal, potem bo telo sveče imelo rdečo ali črno barvo.
 • Odtenek sveč vedno kaže na največjo ali najmanjšo vrednost tečaja med ponudbo. Obstajajo trenutki, ko je senca sveče na grafu, toda telo je odsotno. Med trgovci se to imenuje "Dodge". Prav tako je treba poznati načelo dela Prodaja in naročanje nakupa, ki tvorita steklo. Če prevedete v osnovni jezik za začetnike, je to popoln seznam poizvedb, zbranih od vseh uporabnikov, ki so bili dani v prodajo ali ki želijo kupiti digitalno valuto. Steklo daje priložnost za prodajoizberite najboljšo ponudbo in nato izvedite operacijo.

  Pogovor

  Zdaj veste, kako zaslužiti kriptografijo (bitcoins, ETN, LTC) in pridobljeno znanje lahko uporabite v praksi. Vendar ne smete zaupati ljudem, spletiščem in virusnim oglasom, ki vam bodo obljubili zamudno nagrado v zameno, na primer za prenos denarja. V zadnjem času se je pojavilo veliko goljufivih shem, s pomočjo katerih vsiljivci poskušajo očistiti žepe zaupanja vrednih uporabnikov.
 • Sorodne publikacije