Pametni telefon Honor 6X Premium 64 GB - pregledi, funkcije in funkcije

Spectrum sega od pametnih telefonov od najpreprostejših modelov do super tankih, brez okvirjev, ki stanejo več kot vodilni prenosni računalnik. Vendar so resnično uspešni tisti, ki polnijo specifične niše, ki ponujajo specifičen nabor funkcij, elementov oblikovanja in dostopnih cen. Blagovna znamka Huawei Honor prihaja na kupce, ki jih zanimajo vrhunski telefoni po ugodni ceni, vendar ima tudi ta linija široko paleto. Častni čast 8 ponuja veliko privlačnih specifikacij, hkrati pa ohranja cenovno dostopno in ne žrtvuje preveč. Drugi proizvajalci telefonov so eden najcenejših modelov segmenta proračuna.


Čestitki 6X Premium 64 GB pametni telefon po ceni 250 $ (in nekje okoli 200 $) je bolj dostopen kot Honor 8 in ima vrhunske funkcije, kot sta fotoaparat z dvojnim jedrom in 2 dni trajanja baterije. Je bilo mogoče, da se ta proračunski telefon prebije do vodilnega, ali pa je to še en predstavnik srednjega cenovnega razreda, ki ne izstopa iz mase njegovih podob?

Oblikovanje

Včasih je najlažji način, da ugotovite, ali je vaš pametni telefon proračun ali ne, da ga pogledate. Veliki okviri, slabo nameščeni deli, plastika, plastika in plastika: ni znakov poceni modela. Kljub temu, Honor 6X Premium 64 GB, po pregledih, se ne izdaja takoj. Profil telefona je čist in skrbno premišljen, ploščati ukrivljeni kovinski pokrov pa je videti kot model, ki stane veliko več.Seveda obstajajo očitni znaki, da to ni vodilni, na primer plastične plošče z vrha in dna hrbta, vendar niso odločilne. Bolj opazna je dvojna kamera in odlični taktilni občutki. Čeprav je to poceni telefon, ga Honor ne pokaže.


Na desni je standardno stikalo za vklop in glasnost, na vrhu slušalke, 2 SIM kartica /microSD hibridni pladenj ter zvočnik in USB priključek na levi. Vendar pa je uporaba microUSB namesto tipa C, ki je splošno sprejeta, v letu 2017 jasen nadzor. V sredini vrha zadnje plošče sta dve kameri in neposredno pod njimi - bralnik prstnih odtisov. Senzor dobro deluje in takoj prepozna prstne odtise, ne da bi skrbel za napačne napake. Spredaj je zvočnik za slušalke in različni senzorji. Zasnova je precej neopazna, vendar je v korist mobilnega telefona Huawei Honor 6X, ker ne bo poceni. V kompletu so tudi polnilnik (5 2 A), kabel microUSB, orodje za namestitev kartice SIM in uporabniški priročnik.

Zaslon

Huawei Honor 6X Premium 64 GB se ponaša s 55-palčnim zaslonom z ločljivostjo 1080r, ki pravi, da je prava izbira za proračunski model. test je pokazal okoli 500 nits Zaslon ni tako svetel kot iPhone 7, ampak svetlejši od Galaxy S7, za telefon s povprečno ceno pa je več, kot bi lahko pričakovali.daje kontrast 1: 1173.
Barve izgledajo zelo lepo in čeprav uporabniki opazijo rahlo izgubo natančnosti zelo nasičenih slik, je rezultat boljši od drugih telefonov. S prilagoditvijo barvne temperature in načina za izboljšanje kontrasta pri močni sončni svetlobi je pametni telefon še boljši. Naprava ima zaščito zaslona, ​​vendar jo je mogoče odstraniti.

Vmesnik in funkcionalnost

Vmesnik Honor 6X Premium 64Gb se imenuje eden izmed najboljših ukaznih lupin operacijskega sistema, ki obstaja samo. Zagotavlja odlične priložnosti za uporabnike, ki radi vmešavajo v nastavitve videza in funkcionalnosti telefona, spreminjajo gostoto postavitve zaslona, ​​podatke, prikazane v vrstici stanja, nastavitev parametrov sporočil itd. Mogoče je glavna konfiguracija - razdelitev plošče za obvestila na 2 strani, vendar to poveča količino nepotrebnih premikov. Čeprav je vmesnik uporabnikom znan in jim je všeč, je nekoliko zastarel, saj telefon vsebuje EMUI 4.1, ki temelji na Marshmallowu, ne EMUI 5.0 z jedrom Nougat.

Procesor in pomnilnik

Pametni pametni telefon 55 "Honor 6X Premium" deluje na enem od svojih lastnih Huawei čipov - 8-jedrnemu Kirinu 655. Čeprav število procesorjev ni zelo zanesljiv kazalec učinkovitosti, je CPU resnično zmogljiv in naloge, kot so brskanje po spletu poteka hitro in brez zamud, ne le v smislu gladkega drsenja, temveč samo zaradi hitrih časov nalaganja, in medtem ko sintetični testi kažejo 6X mejo, telefon presega druge.Razpoložljivi modeli, kot je Moto G4. Namesto, da strankam ponudi veliko različnih možnosti konfiguracije, Honor poenostavi izbiro: lahko kupite model s 3 GB RAM-a in 32 GB ROM-a v standardni različici ali 4 in 64 GB premije. Če se prva različica z vodilnimi standardi zdi slaba, potem druga ni precej slaba za telefon v tem cenovnem razredu. Poleg tega lahko prostor za shranjevanje povečate z namestitvijo kartice microSD.

Sporočila

Ker se proizvajalec osredotoča na prodajo v Združenih državah, ni presenetljivo, da Honor 6X podpira vse celične pasove ZDA, vključno z LTE. Dual-SIM podpora vam omogoča tudi malo igranje z načinom sprejemanja mobilne povezave, vse ostalo pa je povsem standardno: Bluetooth 41802.11 b /g /n Wi-Fi.

Kamera

Ker je trg preplavljen s pametnimi telefoni, je proizvajalcem vse težje izstopati in eden najbolj priljubljenih najnovejših trendov je podvojitev strojne opreme kamere. To je bil primer IPhone 7 Plus in Honor 8. In čeprav se Honor 6X ponovi isti trik, so njegova prizadevanja še posebej opazna, saj je ta funkcija v nizkocenovnih modelih še vedno zelo redka. Obstaja več načinov, kako narediti dvojne kamere. Lahko združite in združite učinke posnetkov za povečavo ali združite barvne in črno-bele senzorje, da dobite odličen prenos barv in izjemno kakovost slike v slabih svetlobnih pogojih. Honor 6X uporablja rešitev, ki se uporablja na starejših telefonih HTC: tu je primarna kamera (12 Mp) in sekundarna z nižjo ločljivostjo (2 Mp), ki se uporablja predvsem zaposebne učinke. Kako dobro deluje ta postavitev?

Kakovost slike

Dva lastnika pametnih telefonov Honor 6X Premium 64 GB zahtevata nezadostne povratne informacije - ne obljubljata visokokakovostnih posnetkov. Po mnenju proizvajalca so oblikovani za bolj zabavno, ne pa za popolne fotografije. Čeprav drugi senzor omogoča uporabo nestandardnega načina fotografiranja s povečano zaslonko (kot je na primer portretni način iPhone 7 Plus), ima iste pomanjkljivosti: ker je ta vrsta strani ustvarjena z uporabo programskih algoritmov, se pogosto počutijo težave s kompleksnimi prizori ali mejami. Posledica tega so zamegljena območja, ki morajo biti ostra in ostra - tista, ki bi se morala združiti z ozadjem. Vendar pa še vedno obstaja možnost, da dobite dober rezultat, če se streljanje ponovi, dokler ne dosežete želenega. Ker 6X shranjuje podatke iz obeh kamer, lahko celo spremenite zaslonko (in s tem stranski učinek), potem ko ste posneli sliko.
Na splošno so fotografije, ki jih je naredil Honor 6X Premium 64 GB, pregledane dovolj dobro, brez resnih težav s poudarkom in realistično nasičenostjo. Nekateri posnetki se zdijo nekoliko temnejši (ali pa so videti, kot bi bili povečani s povečanjem kontrasta), vendar se to lahko popravi s spremembo stopnje osvetlitve. Na voljo so posebni načini fotografiranja, od standardnih, kot so HDR in ročno "profesionalno", učinki izboljšave slike, svetlost in celo način fotografiranja. Priložnostiimpresivno je tudi naknadno urejanje. Na primer, obstaja "burst" učinek, ki fotografije spremeni v črno-belo, nato pa vam omogoča selektivno obnovitev barve. Čas, ki je potreben za zajemanje slike, je 18 a v načinu HDR - 2 sekundi.

Video snemanje

Po ocenah Honor 6X Premium 64GB ni odličen za zajem videa - 4K podpora ni na voljo, toda pametni telefon deluje dobro. Načini 1080p in 720p sta dobri, kakovostni zvok in čas za preusmeritev je precej hiter.

Večpredstavnost

Svetel in barvit zaslon je odličen za ogled medijskih vsebin. Vendar pa pregledi na pametnem telefonu Huawei Honor 6X kažejo, da kakovost zvočnikov ni izjemna, čeprav ne povzroča nobenih pritožb. Zvok je lahko zelo glasen, in čeprav je frontalna smer bolj zaželena, je postavitev zvočnika na spodnji plošči povsem dovolj. Najšibkejše mesto je zvočni profil, ki izpostavlja srednje in visoke frekvence na račun nizkih, vendar v telefonih ni neobičajno. Če želite izboljšati kakovost zvoka, lahko svoje najljubše slušalke povežete, saj proizvajalec še vedno shranjuje 35-milimetrski avdio priključek.

Življenjska doba baterije

Značilnosti telefonskih številk s srednjo ceno je treba obravnavati previdno. Pri potiskanju 6x proizvajalec ni mogel držati in obljubil 2 dni trajanja baterije. Čeprav je pogumna izjava, ni brez razloga. Pametni telefon je opremljen z res dobro baterijo z zmogljivostjo 3340 mAh. To je nekoliko manj kot pri večjih fasetah, kot je opomba 7. V kombinaciji z energetsko učinkovitostjoTa oprema omogoča, da telefon opravlja zelo impresivne seje. Preizkus akumulatorja Honor 6X Premium 64 GB, ki temelji na pregledih uporabnikov, je pokazal do 10 ur časa zaslona. Z zmerno uporabo, skoraj zagotovo lahko raztegne pametni telefon na naslednji dan brez polnjenja, in če ste vzeli zelo resno, je verjetno, da doseže do tretjega dne. Na žalost, čas ponovnega nalaganja ni tako impresiven. Telefon potrebuje 3 ure

Zaključek

Proizvajalec si je zelo prizadeval za izdelavo Huawei Honor 6X Premium. Mnenja o pametnem telefonu pravijo o njegovi privlačnosti, čeprav niso pretirana, zanesljiva strojna oprema, ki ni obremenjena z nepotrebnimi zmogljivostmi, pa tudi funkcionalna in prilagodljiva, kar pa je nekoliko zastarelo. Lastniki menijo, da so največje količine pritožb tisti deli naprave, zaradi katerih je videti kot vodilni model. Na primer, z dvojno kamero: vzame se pravilno in njen način široke zaslonke vam omogoča, da dosežete nekatere učinke, vendar na koncu deluje slabše od kamere Honor 8. Ni katastrofe in če imate v mislih omejitve, lahko dosežete dobre rezultate. Najpomembnejša stvar pri modelu je, da se prodaja. To je deloma povezano z njegovo ceno, ki je cenovno ugodnejša od, na primer, ZTE Axon 7 Mini. Druga polovica formule za uspeh je priročen sistem spletnega naročanja: pojdite na spletno mesto proizvajalca, izberite srebrno, sivo ali zlato barvo in nekaj klikov na novem telefonu bo na poti. Vse to naredi pametni telefon Huawei Honor 6X 64GB močan kandidat in eden najboljšihmodeli srednjega razreda, ki jih je mogoče kupiti samo.

Sorodne publikacije