Najbolj uporabne karte za Warcraft 3

Nekoč je serija iger "Warcraft" osvojila ogromno popularnost. Prva dva dela sta bila izključno strateška v klasičnem pomenu tega žanra, tretji del pa je bil pomemben element igre vlog. Prav ta korak je pripeljal do nastanka Doti, ene izmed najbolj priljubljenih iger našega časa. Vendar pa bo ta članek govoril o Warcraft 3 goljufijah, ki lahko zelo olajšajo prehod nekaterih misij, vendar se morate zavedati, da bodo vsi vaši dosežki preklicani. Zato uporabite kode samo, če ne boste igrali rezultata. Oznake za Warcraft 3 niso zelo številne, toda vse možnosti, ki so vam na voljo, vam bodo omogočile bistveno razširitev možnosti. Zato je čas, da natančno ugotovite, kako bi jih bilo treba uvesti in kaj počnejo.

Kako vstopiti v goljufije?

Nasveti za Warcraft 3 so predstavljeni zelo preprosto. Pritisnite tipko Enter in začnite tipkati besedilo branja. Ko končate in preverite črkovanje, morate ponovno pritisniti isto tipko in vaša koda je aktivirana. Prosimo, upoštevajte, da bodo v članku primeri goljufij napisani z velikimi in malimi črkami, saj je vsaka koda v angleščini. Na ta način boste lažje razumeli pomen kode in si jo zapomnili. Toda v sami igri lahko uporabite le male črke, ker sistem ne zagotavlja vrednosti registra. No, zdaj veste vse osnove, zato je čas, da razmislitenajbolj uporabne goljufije za Warcraft 3.

Najbolj priljubljeni goljufa

Najprej morate paziti na dejstvo, da goljufije v Warcraftu 3: Frozen Throne ustrezajo kodam, ki jih lahko vnesete v izvirni različici igre. To pomeni, da se bodo vsi goljufiji, ki bodo obravnavani v tem članku, ujemali z vsako različico igre. Seveda je najbolj priljubljena koda WhosYourDaddy, znana iz prejšnjih delov. Ta koda je način boga, ki naredi vaš lik in vaše enote nepopustljivim, prav tako pa vam omogoča, da z enim udarcem ubijete nasprotnike. Druga najbolj priljubljena goljufija je GreedIsGood, ki vam omogoča, da dobite določeno količino zlata in lesa. Ta znesek, ki ga morate vnesti za samo kodo skozi prostor. No, še en goljufija, ki uporablja skoraj vsakega igralca, je IseeDeadPeople. Izključuje tako imenovano "meglo vojne", ki skriva tista področja kart, ki jih še niste raziskali.

Seveda, goljufije na Warcraft 3: Frozen Throne in Reign of Chaos niso omejene na to, ampak naslednje kode lahko razdelimo v majhne tematske skupine, tako da jih lahko lažje raziščete, kot tudi izberete tiste, ki jih potrebujete.

Viri

Eden od goljufij za pridobivanje virov je že bil opisan zgoraj - bil je med tremi najbolj priljubljenimi. Vendar pa obstajajo še dve kodi, od katerih vsaka daje pravo količino enega določenega vira. V skladu s tem morate vnesti KeyserSoze, da dobite zlato, in LeafItToMe - da bi dobili drevo. Kot lahko vidite, so Warcraft 3 kode in kode zelo zanimive. Vsak od njih ni običajen nabor znakov, ampak je polnopravna fraza in vV mnogih primerih ima svojo duhovito veselje, kot v primeru zadnje kode, ki je bila vgrajena v igro besed (prepustite mi - "poskrbel bom za to", toda beseda levo je nadomeščena z enakovrednostjo Leaf, kar pomeni "list") . To hkrati in zabavno, in vam omogoča, da bolj udobno zapomniti zahtevane kode.

Pospešek

V tej igri so tudi precej zanimivi goljufa, ki vam bodo omogočili pospešitev prehoda. Obstaja veliko takšnih kod, zato bo ta članek razpravljal o najbolj priljubljenih od njih. Na primer, lahko uporabite kodo WarpTen, da bodo vaše zgradbe takoj zgrajene. Vpliva tudi na enote, ki so narejene v vojašnicah in drugih stavbah, tako da lahko obnovite bazo in ustvarite vojsko v nekaj sekundah (še posebej, če uporabljate goljufijo za denar in les prej). Za to boste potrebovali tudi goljufijo, ki onemogoča omejitev števila vojakov na podlagi cenovno dostopne hrane. Ne pozabite na goljufije, ki vplivajo na vašega junaka. Na primer, Code ThereIsNoSpoon mu daje neskončno zalogo manije, tako da lahko neskončno oddajate različna uroka. Da bi to naredili, seveda ne boste motili goljufija TheDudeAbides, zaradi česar je ohladitev vsakega od urokov takojšnja, tako da vam ni treba čakati, da jo lahko ponovno uporabite.

Prehod

Obstajajo tudi goljufije, ki se lahko uporabijo za dejansko vplivanje na prehod. Kaj to pomeni? To pomeni, da lahko s pomočjo teh kod vplivate na podrobnosti poslanstva, ki ga opravljate, vendar na samo misijo.Na primer, koda AllYourBaseAreBelongToUs vam omogoča, da takoj osvojite poslanstvo, z bralnikom domovine pa lahko izberete katero koli raven v igri. Samo za to boste morali napisati dirko, po kateri želite izbrati misijo iz kampanje in nato določiti njeno serijsko številko.

Čas dneva

No, zadnja stvar, na katero je treba paziti, je čas dneva. Ta igra je bila ena izmed prvih, ki je uvedla vpliv časa dneva na sposobnost vaših enot, zato je sprememba dneva in noči tukaj pomembna. Na to lahko vplivate s pomočjo goljufij. RiseAndShine in LightsOut kode vam omogočajo, da nastavite večni dan ali večno noč, in DayLightSavings goljufanje vam omogoča, da določite določen čas, ki ga morate vnesti za kodo v obliki ure: minuto.

Sorodne publikacije