Uporabne aplikacije za Android: pregled najboljših aplikacij

Na internetu lahko najdete veliko aplikacij za platformo Android. Njihovo pisanje je večinoma tretja oseba in ni povezano s samim razvijalcem operacijskega sistema. In če se Google Plus namesti neposredno iz storitve, morajo drugi združevalci prenesti in zagnati izvršljivo datoteko apk na svojem telefonu. Ta pristop se praviloma uporablja za spreminjanje iger in dodajanje nekaterih podatkov v kodo. Po taki obdelavi in ​​naknadni namestitvi se datoteke nameščenih apk-aplikacij pretvorijo v popolne aplikacije. Vendar pa obstaja ločena kasta razvijalcev, ki načeloma ali iz kakšnega drugega razloga ne objavljajo svojih izdelkov v Googlu Play, ampak jih raje distribuirajo na druge načine. Včasih je mogoče najti celo zelo dostojne izdelke.

\ t Vsi, glede na povratne informacije uporabnikov, si zaslužijo, da so nameščeni in zadovoljni s stabilnim delom.

Pocket

To je ena izmed najboljših in najbolj zahtevanih apk aplikacij za platformo Android. Program omogoča shranjevanje skoraj vseh materialov in mediacontent za nadaljnje oglede.
To nikakor ne velja, če želite pogledati odložene informacije na drugih napravah ali če internetne povezave ni. Tudi če niste povezani, bodo vsi materiali shranjenivaš profil je Pocket. Ta apk-aplikacija bo odlična pomoč za potovanje.


Google Fit

Storitve, ki spremljajo njihovo zdravje in telesno dejavnost, postajajo vse bolj priljubljene. Ena od najbolj opaznih aplikacij v tem načrtu se imenuje Google Fit. Program zbira podatke o vaši dejavnosti s potrebno skrbnostjo in ustrezno sklepa.
Za popolno razkritje uporabnosti pripomočka boste potrebovali vsaj en zunanji senzor. Dodatek vam bo pokazal, koliko ste pokrili razdaljo v določenem časovnem obdobju, ko spali kalorije in druge koristne informacije.

Yahoo Weather

To je ena izmed najlepših apk-aplikacij v smislu vizualizacije vremenske napovedi. Vmesnik se lahko prilagodljivo prilagodi specifičnim potrebam: mesto, mesto, dan, teden, mesec, leto in celo uro. Lepo vreme in fotografije iz storitve Flickr so izbrane za vsak vremenski pojav in vsako naselje.
Poleg temperature zraka program ponuja tudi informacije o moči vetra, pogled na lunine faze in položaj sonca, omogoča pa tudi raziskovanje zemljevida mesta in pomembnih dogodkov na njem.

MyLifeOrganized

Ta aplikacija bo v veliko pomoč tistim, ki so se navadili organizirati svoj dan. Program bo deloval kot vaš osebni sekretar, ki nenehno spremlja vaše zadeve in vas opominja na potrebo, da opravite drugo nalogo.
Vsi dogodki se lahko razvrstijo v skupine in njihov pomen se določi tako glede na druge primere kot tudi na določena mesta na zemljevidu. Na primer, ko steSprehodite se mimo trgovine z elektroniko, aplikacija vas opomni, da je v vašem domu zmanjkalo baterij.

LinGo Play

To je zelo zanimiva aplikacija za študij in nadaljnjo konsolidacijo tujih besed. Uporabniki so še posebej dobro seznanjeni z delom z angleščino. Vmesnik programa je preprost in intuitiven.
V učnem procesu vam bo prikazana slika, ki prikazuje objekt skupaj z imenom. Tukaj lahko poslušate pravilno izgovorjavo. Vsa usposabljanja so zgrajena v formatu igre. Vaša izbira bo pokazala predmet ali besedo in morate uganiti, kaj je pred vami. Tudi če vam je učenje jezikov zelo težko, bo tak pristop bistveno napredoval v tem poslu.

Lumosity

Ta aplikacija izzove spomin, pozornost in druge vaše sposobnosti. Program ponuja več kot 25 kognitivnih in razvojnih iger za dnevno usposabljanje. Vsaka igra se prilagaja vašim individualnim zmožnostim in uspehom, tako da je bar tako, da se nenehno razvija.
Vmesnik programa je preprost in razumljiv. Ko ga enkrat zaženete, vam program takoj ponudi, da izberete eno od več vej študija, kjer se boste odločili, kateri od vas je bližje in prijetnejši. Čarovnik za lokalne pomočnike natančno upošteva vse rezultate, kar omogoča spremljanje napredka.

Sorodne publikacije