Kaj je venetian? Top Vintage, "Doto 2"

Pojem "vintage" se uporablja v skoraj vsaki spletni igri, čeprav ne vse igre običajnim igralcem omogočajo, da si ogledajo take podatke. To je zelo priljubljena beseda. Mnogi ne razumejo, kaj je letnik, kako vpliva na igro in tako naprej.

Kaj pomeni "venetite"

Vsak samoumevni igralec mora poznati to preprosto, a izjemno pomembno frazo. Na splošno se vintage ne uporablja samo v vseh spletnih igrah, ampak tudi v današnjem pokru in drugih casino igrah. V pokru ta stavek pomeni povprečno oceno uspeha, povprečno zmago igralca. V spletnih igrah, kot so CSGO, Dota 2 in tako naprej, zmagovalec pomeni povprečni zmagovalni rezultat.

Vrste vinete

Vinrite je osebna in globalna. Tukaj je primer igre Dota 2. Vsak junak v tej igri ima svojo venetite, vendar je Dota spletna igra, tako da ima vsak junak tudi globalno venetite. Torej, če igralec 100 iger na ta junak je zmagal 60 - njegov osebni venec 60%. Če pa so vsi igralci vzeli en lik 10.000-krat in osvojili 5000 iger na njem, bo njegov globalni venetit le 50%.


To pomeni, da je osebni venetian odstotek zmag igralcev, globalni pa odstotek zmag povprečnih igralcev.

Svetovna ofenziva Wright in Counter Strike Kaj je letnik v igrah? Pogosto vam razvijalci iger omogočajo, da si ogledate svojo zmago v igrah konkurenčnega žanra, kjer različne ekipe tekmujejo med seboj in tako naprej. "Cointner Strike Global Offensiv" se glasi vinar posebnih sil in teroristov,orožje, zemljevide, načine in tako naprej. Če igralec nenehno uporablja AK in več iger zmaga to orožje, namesto da izgubi, potem je njegov letnik več kot 50%, kar pomeni, da je pozitiven rezultat. Če igralec je redno igral, z uporabo orožja, zato je zelo majhen delež (manj kot 50%), tako da to orožje je igra več iger in ne zmagati.


Opredelitev winreta v Dota 2

V igri Dota 2 imajo praktično vsa dejanja in elementi svoj venetit. V Doti lahko igrate zaradi svetlobe ali teme, za več kot 100 junakov, vendar na istem zemljevidu. Vinreyt sile so sile svetlobe in teme, vsak lik ima svoje obrestne mere zmage so zmage odstotkov posebne predmete in tako naprej. Kot Dota 2 - strateška igra vinreyt potrebujejo samo igralci vedeti, kateri elementi zagotoviti zmago, zbiranje predmetov za določen lik, ki prevzamejo značaj in tako naprej. Brez letnika bi bilo veliko bolj zapleteno.

Dota 2: junaki in njihova vynreytы

Vinreyt junaki "Do 2", je določen z odstotkom zmag. Je osebna in globalna. Vsak znak je odstotek zmag v povprečju, in odstotek nasprotna vrhove, tako da lahko enostavno videli, proti kateri so junaki, ki naj bi se odločijo, da imajo največje možnosti za zmago. Ali lahko razumete, kdo ga ne sme vzeti. Pomembno je, da uporabite igro junakov, ki imajo velik interes, ker če globalno vinreyt pod 48-50% - tako da ta znak ni tako močna in je treba izbrati drugo.

najbolj vinreyt junaki Dota 2

Igra Dota 2 je zelo težkodoločiti največje venetite nečesa, ker se ta kazalec v igri stalno spreminja. Pri vsaki posodobitvi se nekateri junaki močno povečajo, nekateri pa postanejo tako šibki, da ne morejo igrati zanje.
Ampak lahko poskušamo najti junake, ki imajo v vsakem primeru več ali manj dobrega letnika. Vinrite junake "Doti 2":
 • Spectre. Ta znak (Carry-role) ima najvišjo globalno oceno v avgustu 2018. Dejstvo je, da je Spectrum vedno imel visoko venecijansko, tako da ga lahko smatramo za eno najuspešnejših in najmočnejših junakin v vesolju Dote 2. Specter ima 6009-odstotni delež.
 • Zeus. Zeus z vsakim obližem se poveča. Ne samo, da je ta lik skoraj vedno zmagal na svoji liniji (večinoma srednji ali trdi črti), zato se tudi odlično pokaže v poznih fazah igre. Zeus lahko ubije sovražnika in ostane kjerkoli. Zaradi teh razlogov ima Zevs 5738-odstotni delež, globalno zavarovanje 5760% na centralni liniji, 5533% globalne težave, kar je tudi precej dobro.
 • Pixi. Ta lik je bil že prej močan, zdaj je postal močnejši zaradi spremembe četrte sposobnosti (ultimat). Ricky je nenehno v nevidnosti in njegova izguba se pomnoži, ko napade od zadaj. Ricky je odličen za Carry vlogo, v pozni fazi postane skoraj nesmrtna in ubije za nekaj udarcev. Ima globalni venec od 5645%.
 • Wraith King. Ta lik je vedno imel visoko število zmag. Wraih King je odličen Carry lik, ki lahko ubije sovražnike za več udarcev in ima zelo dobro preživetje.Praktično je nemogoče, da bi ga ubili na 25. stopnji, saj je napolnitev njegove četrte sposobnosti (ultimat) močno zmanjšana, tako da ne potrebuje več mane, tako da se lahko ponovno rodi vsakih 40 sekund. Njegova povprečna globalna venetitnost je 5635% in se pogosto odvija na lahki črti ali v gozdu farmacevtsko nevtralnih strašenj.
 • Igralec, ki igra te znake, ima precej veliko verjetnost, da bo zmagal, čeprav bo, če želijo razkriti svoj polni potencial, potrebna pomoč zavezniških junakov.

  Top Vintage izdelkov Dota 2

  Vsak predmet ima tudi venecijansko. Kljub temu pa ni vsaka postavka primerna za vse znake, tako da je treba njihovo izbiro ravnati zelo skrbno, saj je odvisna od dobička ali izgube. Top Vintage Dot 2:
 • Aegis Of The Immortal. Aegis je zelo močan izdelek, ki ga ni mogoče kupiti. Ta kamen je mogoče dobiti tako, da se ubije mogočna pošast - Roshan. Lastnik Aegisa prejme drugo življenje, to pomeni, da če junak umre, se bo v nekaj sekundah ponovno rodil in lahko nadaljeval bitko. Zato ima Aegis Of The Immortal 98,03% letnika. To je največji venetian v vsej Doti.
 • Divine Rapier. Rapier je zelo močan artefakt. Ta postavka je ena najdražjih v Dotiju in pade po smrti junaka. Običajno se rapiers na koncu igre vzamejo tako, da takoj dobijo veliko prednost, saj artefakt zelo močno poškoduje roko. Wireyth je 8610%.
 • Gem iz resničnega vida. Ta artefakt prav tako pade na smrt, to je precej poceni, ponavadi ga kupi Support ali močni junaki. Ta objekt vam omogoča, da vidite vse nevidne v polmerupredmeti (oddelki, junaki itd.). Srčni utrip je 8518%.
 • Moon Shard. Ta element kupijo praktično vsi liki, ki že imajo 6 slotov, saj se lahko aktivira in dobi dober bonus hitrosti napada. Moon Shard se lahko posreduje kateremu koli drugemu junaku, tako da ni nujno, da ga kupite sami. Wireyth je 7,347%.
 • Ti predmeti lahko resnično pomagajo zmagati, njihova platna pa to dokazujejo.

  Povzetek

  Dota 2 je preprost način za razumevanje, kaj je venetit. Skoraj vse spletne igre imajo podobne statistike, vendar njihovi razvijalci ne prikazujejo vedno teh pomembnih številk. Dobright si lahko ogledate na vsakem elementu Dotabuff v Wireit. Wright je izjemno pomemben vidik. Zahvaljujoč njemu lahko razume, ali je vredno narediti eno ali drugo dejanje v igri, ali pa bo to pripeljalo do izgube.

  Sorodne publikacije