TV Philips 40PFT4109 /60. Pregledi, glavne značilnosti, vrstni red delovanja

Glede na vrsto proizvajalcev na srednje-stopenjske rešitve obstaja televizor Philips 40PFT4109 /60. V tem gradivu bodo upoštevane ocene o tej napravi, njenih tehničnih specifikacijah in načinu, kako je povezana in konfigurirana.

Videz. Komunikacije

Skoraj vse, kar bi moralo biti v srednjem multimedijskem centru, je v napravi, kot je Philips 40PFT4109 /60 TV. Ocene kažejo le, da je v tem primeru nameščena okrnjena različica programske opreme in da ni podpore za Smart TV. Glavni element te rešitve je zaslon z diagonalo približno 40 palcev. Na robovih obdaja majhen okvir. Na spodnji strani so prikazani zvočniki in sistem pritrditve celotne podpore. Na zadnjem pokrovu so združeni vsi vodilni komunikacijski vmesniki te rešitve. Seznam vrat na tem televizorju je naslednji:


 • HDMI rev. 1,4 - 3 kos.
 • USB rev. 2,0 - 2 kos.
 • SCART - 1 kos.
 • Ant IN - 1 kos.
 • 3,5 mm avdio trak OUT - 1 kos.
 • Reža za razširitev za namestitev zunanjega modula za dekodiranje televizijskega signala.
 • Ta seznam sporočil je zadosten in nam omogoča popolno razkritje možnosti te naprave.

  Glavne značilnosti

  Energetski razred "A +" ima televizor Philips 40PFT4109 /60. Njegove lastnosti kažejo, da porabi le 448 vatov, v stanju pripravljenosti pa ne več kot 03 vatov. Sprejemnik te napravezmožen je upravljati vhodni signal s kabelske opreme, satelitske "antene" ali običajne antene. V slednjem primeru je možno gledati analogne in digitalne programe. V slednjem primeru boste morda morali predvajati dekodirni modul, ki je nameščen v razširitveno režo. Med drugimi razširitvenimi režami je prisotna tudi USB ver. 2.0 (2 kom.), HDMI ver. 1.4 (3 kosi) in SCART (1 kos). Ta seznam dopolnjuje RCA (1 kos) in Ant IN (1 kos).

  Video. Zvok

  FullHD matrika ločljivosti je opremljena s televizorjem Philips 40PFT4109 /60. To pomeni, da je format slike 1920H1080 v najboljši kakovosti. Matrika je izdelana s tehnologijo TFT. Njegove ključne slabosti v primerjavi z najnaprednejšo tehnologijo IPS v tem trenutku so nižja kakovost barvnega prenosa, manjši koti gledanja in popačenje slike pod koti 170-175 0. Hitrost osveževanja slike na zaslonu je 100 Hz. Zaradi diagonale in ločljivosti izhodne slike zaradi tega se lahko pri gledanju najbolj dinamičnih prizorov pojavi kratkoročno popačenje slike. Matrika v tem primeru je univerzalna in omogoča prenos videa v razmerju 4: 3 in razmerju stranic 16: 9. Svetlost zaslona je 250 cd /m2, kar je dovolj za udobno gledanje televizijskih oddaj v skoraj vseh pogojih. Skupna izhodna moč avdio signala v tem primeru je 10 W. Ta vrednost zadostuje za udobno poslušanje televizijskih oddaj ali filmov v živo. Poleg tega je v tem primeru izvedenih več funkcij, kiizboljšati kakovost zvoka. Med njimi so Clear Sound, Incredible Surround, izboljšana kakovost zvoka pri nizkih frekvencah in sistem za avtomatsko omejevanje moči.


  Namestitev

  Celo strokovnjak na začetni stopnji lahko enostavno konfigurira televizor Philips 40PFT4109 /60. Ogledi na tej posebnosti so v središču lastnikov. Postopek namestitve vključuje naslednje korake:
 • Razpakiranje naprave. Zbiranje v skladu s priloženim dokumentom v kratkih navodilih. Namestitev na stalni lokaciji.
 • Priključitev napajalnega kabla in signalne žice.
 • Vklopite televizor, poiščite kanale z uporabo menija Auto Setup. Pomembna je le navedba vira televizijskega signala. Tuner je v tem primeru univerzalen in lahko deluje s satelitskim signalom, s kabelsko televizijo in z lokalnimi digitalnimi ali analognimi kanali. Po končanem iskalnem postopku morate shraniti prejeti seznam.
 • Ker rešitev Smart TV v tej rešitvi ni podprta, ni treba nadaljevati postopka konfiguracije in konfiguracije. Potem je obravnavana rešitev popolnoma pripravljena za uporabo.

  Pregledi. Stroški

  Philips 40PFT4109 /60 je precej dostopen, kot za takšno napravo. Cena za to je v razponu od 20.000 do 22.000 rubljev. Če ne bi bilo pametne televizije, bi bil ta multimedijski center idealen predstavnik povprečjaravni cen. To je njegova glavna pomanjkljivost. Ampak to je mogoče preprosto rešiti. To storite tako, da ga priključite v mini računalnik, ki ga boste morali kupiti ločeno za dodatno plačilo. Njegova cena je 1500-2000 rubljev. Prednosti televizorja vključujejo diagonalni zaslon, dober nabor pristanišč za povezavo in cenovno ugodno ceno.

  Povzetek

  Uporaba doma za gledanje televizije je glavno področje uporabe televizorja Philips 40PFT4109 /60. Mnenja kažejo, da je odlična za takšno uporabo. Toda tudi tehnične specifikacije omogočajo uspešno delovanje tudi v drugih primerih. Te vključujejo različne nadzorne plošče, panoje in še več.

  Sorodne publikacije