Modni blogerji Ukrajine: top blogerji in kaj jih zanima

Vsi živimo v 21. stoletju - stoletje sodobne tehnologije, najnovejši izumi in internet. S prihodom takšnega razvoja in oblikovali veliko novih področij dejavnosti uporabnikov. Z uporabo te globalne mreže lahko na primer zaslužite, kupujete, klepetate ali se učite novic. Ustvaril je internet in razrede, kot so pisanje, programiranje ali oblikovanje. Posebno mesto v življenju svetovnega spleta zavzemajo blogerji. Danes se bomo seznanili z vrsto te dejavnosti in ugotovili, kdo so danes modni blogerji Ukrajine.


Kako so prišli blogerji?

Prvič, dešifriranje besede "blogger" je bilo precej preprosto. Blogger je oseba, ki vodi vaš spletni dnevnik. Blog je tako imenovani elektronski dnevnik, ki ga vsak dan ureja uporabnik. Predpostavimo, da za to obstaja določena platforma, vir. Takšen vir lahko služi svojemu spletnemu mestu. Toda, kot veste, izdelava in promocija vaše osebne spletne strani ni tako preprosta, zato se je začela pojavljati ena vredna analogija - multiplayer platforme, kjer samo bloganje zahteva preprosto registracijo. Tak poklic se sploh ni štel za poklic. Ljudje so preprosto delili svoje misli, misli o enem ali drugem računu, govorili o tem, kako je njihov dan opravil ali povedal dejstva iz svoje osebne biografije. Sčasoma je nastala posebna zasedba predstavnikov te vrste dejavnosti, imenovanih video blogerji, ki je izjemno priljubljena med mladimi. Priljubljeni blogerjiUkrajina in Rusija tudi nista bili zadržani in začeli zaslužiti denar in slavo na ta način.


Kje lahko preberem spletne dnevnike Ukrajincev?

Za uporabnike spletnih dnevnikov je bilo zdaj dodeljenih več pogojev. Prostori so plačani in brezplačni, nekateri celo uporabljajo socialna omrežja »VKontakte«, »Facebook« ali »Twitter« za bloganje. Na primer, ukrajinski bloger in odvetnik Dmitry Suvorov, ki je trenutno priljubljen v tem trenutku, pogosto uporablja zadnjo platformo. Njen pogost Mustafa Naih je pridobil izjemno popularnost in postal znan kot novinar in politični kritik. Pred prvo politično delovno mesto je bil nevsiljiv uporabnik, vendar je izrazil svoje mnenje o dogodkih Maidana in o tem pisal na svoji strani, zbudil se je do slavnega. Na tisoče uporabnikov se je naročilo in od takrat redno spremlja posodobitve za Mustapha na Twitterju. Druga najbolj priljubljena stran, ki jo aktivno uporabljajo blogerji Ukrajine, - "Facebook". Tukaj imajo blogerji priložnost, da ne samo povejo, temveč priložijo fotografijo ali dodajo kompromisni videoposnetek, ki zbira milijone pogledov.

Blogerji v Ukrajini in njihov ugled

Večina sodobnih blogerjev v Ukrajini je znanih osebnosti, ki vodijo svoj blog ne za zaslužek, ampak za prikaz svojega položaja. Vendar pa nekaterim od njih to še vedno uspe. Zahvaljujoč uspešni objavi lahko dodatno dobite nekaj tisoč navijačev, ki postanejo ljubitelji ne toliko ustvarjalnosti najbolj znane osebnosti, koliko njenih misli na eno ali drugo.račun.
Tako pogosto pridejo blogerji iz Ukrajine. V zadnjih nekaj letih so številne pop zvezde in kino zvezde začele svoj blog. Novinarji, politiki, vojaki in predstavniki drugih poklicev so se prijavili na bloganje. Več o njih.

Vrhunski blogerji Ukrajine

Če je večina tujih blogerjev uglednih SelBrities, znanih ljudi, ki prikazujejo posvetno življenje, pripovedujejo o najnovejših modah, kozmetiki, dragih avtomobilih in stanovanjih, potem je bilo v Ukrajini popolnoma drugačno. Najbolj znani blogerji Ukrajine so politiki ali posamezniki, ki so na tak ali drugačen način vpleteni v politične razmere v državi. Med njimi so politik Arseniy Yatsenyuk, frontman skupine "Okean Elzy" Svyatoslav Vakarchuk, novinar Mustafa Nayem, pevec Vira Brežnjev, poveljnik vojaškega bataljona Semyon Semenchenko in drugi. Raziskave kažejo, da je tema politike med bralci blogov veliko bolj priljubljena kot katera koli druga zgodba.

Blogerji-politiki v Ukrajini

Ukrajinci niso brezbrižni do usode svoje države in so pripravljeni za dan in noč spremljati vse zadnje novice in dogodke iz življenja države, vključno s sledenjem posodobitvam spletnih dnevnikov. To še enkrat dokazuje stanje okoli odvetnika in blogerja, ki mu je ime Dmitry Suvorov. Po konfliktu z Nadeždo Savchenko se je priljubljenost njegovega bloga včasih povečala. Ne mimo "mod" blogging in sedanji predsednik države, Petro Poroshenko, ki prav tako redno pove Twitter o trenutnih dogodkih, izraža svoje misli na eno ali drugo priložnost inpriljubljenost med bralci. Ukrajinski blogerji so že dolgo pripeljali ves svet domoljubje in brezbrižnost do prihodnosti njihove države.

Ukrajinski aktivisti za blogerje

Priljubljene strani blogerjev in aktivistov, ki pozivajo k različnim patriotskim dejanjem. To je lahko vojaška pomoč ali sodelovanje na določenem reliju. Kohezija in medsebojna pomoč - to je posebnost vseh blogerjev Ukrajine.
Kot kaže praksa, so vedno pripravljeni pomagati drug drugemu in storijo vse, kar je v njihovi moči, da svojim zvestim bralcem poudarijo politične razmere v življenju mesta ali države. Mnogi od njih so pripravljeni tvegati svojo svobodo ali zdravje, da bi napisali pošten in pravičen blog.

Sorodne publikacije