Posodobitev napake 10 0x800705b4. Kako popraviti nesrečo? Več osnovnih metod

Napaka pri posodobitvi 10x800705b4 se lahko včasih pojavi pri poskusu namestitve nekaterih pomembnih posodobitev. Kako popraviti takšno napako, bomo podrobno obravnavali podrobno, vendar najprej morate razumeti, kaj je vzrok tega pojava, in šele nato se odločite za odpravljanje težav. Predlagamo več osnovnih metod, ki vam omogočajo, da popravite situacijo v nekaj minutah, vendar brez upoštevanja virusnega učinka, ki bi lahko povzročil, da je "Center za posodobitve" deloval in s tem povezane storitve.


"Center za posodobitve Windows": Napaka 0x800705b4. Vzroki nastanka

Za začetek si oglejte opis te napake. Če pride do napake, lahko sistem v sporočilu ponudi dodaten opis: Nekaj ​​je šlo narobe med posodabljanjem (koda napake 0x800705b4), kar je v prevodu mogoče razlagati kot "nekaj, kar se je zgodilo med nadgradnjo." Z drugimi besedami, sistem sam "ne razume", kaj je vzrok napake. Hkrati je namestitev posodobitev nemogoča in vse posodobitve so blokirane. Mimogrede, napaka posodobitev 10 0x800705b4 na telefon teče ta operacijski sistem v obliki mobilne različice, lahko izpolnijo, in njegovo odpravo se izvaja s skoraj enake metode, ki so predvideni za stacionarne sisteme.
V zvezi z vzroki problema se med glavnimi razlikujejo trije najpomembnejši:
 • neuspeh pri storitvi DNS;
 • težave z gonilniki grafične kartice;
 • Kršitev dela Centra za posodobitve.
 • Posodobitev napake 10 0x800705b4: kako popravitinajpreprostejše metode?

  Najbolj preproste in dostopne metode za vsakega uporabnika so takojšen ponovni zagon sistema (če gre za kratkoročno odpoved) ali povrnitev na določeno točko, ko ni bilo težav z namestitvijo posodobitev.


  Toda to pomaga redko in znova se prikaže posodobitev posodobitve 10 0x800705b4. Kako popraviti situacijo, če je razlog za delovanje komponent DNS? Za začetek preverite kakovost internetne povezave. V primeru, ko se celotna stvar v usmerjevalniku, usmerjevalnik preprosto znova zažene: najprej ga popolnoma izključite iz napajanja, držite 15 sekundni premor in ga ponovno vklopite.
  Če to ne deluje, boste morali preveriti nastavitve protokola IPv4 in se prepričati, da so vsi parametri nastavljeni na samodejno sprejemanje. Za DNS strežnike lahko uporabite tudi alternativne javne konfiguracije z vnosom vrednosti, kot sta dve osem in dve četrtini (ali obratno), eni štirje in trije golobi, štiri osem itd. naprave)
  V nekaterih primerih lahko onemogočite namestitev posodobitev za druge Microsoftove izdelke (samo potrdite potrditveno polje za aktiviranje v nastavitvah centra za posodobitve). Včasih lahko internetno povezavo blokira protivirusen ali celo vgrajen požarni zid, zato jih morate onemogočiti, ko iščete in nameščate posodobitve.

  Težave z voznikom in ponovna registracija komponent sistema

  Ampak Into ni vse. Eden od razlogov za napako je lahko situacija, ko so bile nameščene sistemske posodobitve, gonilnik grafične kartice pa se ni posodobil, kar je povzročilo konflikt, zaradi česar je prišlo do napake v posodobitvi 10x800705b4. Kako popraviti takšno situacijo je verjetno že jasno.
  V Upravljalniku naprav morate sami posodobiti gonilnik grafičnega pospeševalnika. Za poenostavitev takšnih dejanj je najbolje uporabiti posebna orodja, kot je Driver Booster, ki vam omogoča namestitev najnovejše programske opreme za vse naprave brez sodelovanja uporabnikov, tako da prenesete gonilnike neposredno s strani proizvajalca strojne opreme. Pri komponentah sistema je prva optimalna rešitev preverjanje njihove celovitosti. To naredite z ukazno ukazno mizo, ki se izvaja v imenu skrbnika sistema in v katero je vnesena vrstica sfc /scannow.
  Če rezultati niso preverjeni, bo morda treba ponovno registrirati eno od komponent sistema, ki je odgovoren za Center za posodobitve. Ponovno morate poklicati ukazno vrstico in vnesti ukaze prikazane na zgornji sliki.

  Uporaba specializiranih orodij

  Končno, problem, kako popraviti napako posodobitve 10 0x800705b4, je preprosto rešen s pomočjo Microsoftovega orodja za odpravljanje težav pri Windows Update, ki ga lahko prenesete neposredno iz uradne strani.
  Po zagonu bodo zaznane obstoječe težave, ki jim bo sledilo samodejno odpravljanje napak. Kot ste že opazili,Deseta različica sistema Windows, ki je eden najnovejših in najnaprednejših sistemov, še vedno podeduje nekatere napake, povezane z iskanjem in namestitvijo posodobitev, ki so prisotne v prejšnjih spremembah. Pogosto je potrebno te težave ročno popraviti za uporabnike.

  Sorodne publikacije