Več o tem, kako narediti jailbreak za iOS 9

V tem članku bomo preučili, kako narediti jailbreak iOS 9 (Pangu). Navodila za reševanje tega problema bodo navedena spodaj. Ustrezno odločitev so izdali hekerji en mesec po datumu izdaje z uradno različico iOS 9.

Posodobitve

Torej, za rešitev vprašanja: "Kako narediti jailbreak IOS 9 1?", Lahko uporabite Pangu9 združljiv z Windows. Ta funkcija se odpre za vse naprave, ki jih ureja posodobljena različica operacijskega sistema Apple. Popolna združljivost Pangu z iPhone, iPod touch in iPad. Tudi ta navodila bodo pomembna za tiste, ki vprašajo, kako narediti jailbreak IOS 902. Poleg tega strokovnjaki priporočajo posodobitev naprave na določeno različico, preden nadaljujete z naslednjimi koraki. Upoštevajte, da je to bolje ne z nastavitvami. Najboljša možnost je nadgradnja z iTunes in datoteko IPSW.


«Poišči iPhone»

Da bi rešili vprašanje "Kako narediti jailbreak IOS 902?" Potrebovali bomo: aplikacijo Pangu, iTunes, računalnik z operacijskim sistemom Windows, internetno povezavo, napravo Apple. Obrnimo se torej k praktičnemu delu rešitve vprašanja: "Kako narediti jailbreak iOS 9?". Prenesite Pangu za Windows. Prepričani smo, da imamo najnovejšo različico iTunes. Izklopite storitev, imenovano »Najdi iPhone«. Brez tega naloga ni mogoče rešiti. Odprite razdelek iCloud. Poiščite aplikacijo Najdi iPhone. Ustrezni kazalec prevedemo v položaj "Izklop".


Osnovni koraki

Nadaljujemo z naslednjo fazo rešitve vprašanja: "Kako narediti jailbreak iOS 9?". Če ima naprava aktivno zaščito, odprite razdelek »Geslo«. Pojdite na ID dotika. Onemogoči zaščito. Na naslednjem koraku, rešitev za vprašanje: "Kako narediti jailbreak iOS 9?", Mi smo zainteresirani za Aviarezhim. Prav tako mora biti onemogočen. Nato napravo povežite z računalnikom. Zaženi Pangu. To je treba storiti v imenu skrbnika. Aplikacija prepozna napravo in različico operacijskega sistema. Po tem se prikaže Jailbreak Ready. Počistite PP. Pritisnite gumb Start. Spadamo v naslednji zaslon. Kliknite gumb na desni. Pangu predlaga, da se prepričate, da so vse potrebne priprave končane. Po tem program zažene bjekstvo iz zapora. Naprava se znova zažene za 65%. Sistem bo ponudil aktiviranje "Aviarezhim". Pričakujemo oceno 75%. Aplikacijo Pangu bomo zagnali z začetnega zaslona. Kliknite Sprejmi. Po tem uporabimo gumb OK. To bo aplikaciji omogočilo dostop do fotografij. Po zaključku te operacije bo naša naprava znova naložena. Na zaslonu se prikaže ikona Cydia. Problem je rešen.

Dodatne informacije

Že veste, kako narediti jailbreak za iOS 9, vendar je treba upoštevati še nekaj pomembnejših točk. Če uporabljate iPad 2 in iPhone 4s, strokovnjaki ne priporočajo nadgradnje na deveto različico platforme. Podobna dejanja lahko povzročijo, da se mobilna naprava začne hitro prazniti in deluje zelo počasi.Hkrati ne morete vrniti starejše različice platforme po posodobitvi.
Ne pozabite narediti varnostnih kopij vaših iTunes in iCloud podatkov. To morate storiti pred začetkom postopka nadgradnje. Na tej stopnji se vse zgodi zelo hitro. Postopek posodabljanja praviloma traja največ petnajst minut. Pangu razvijalci opozarjajo, da je odgovornost za rezultat uporabe orodja v rokah uporabnika, postopek pa lahko vodi do popolne izgube podatkov. Ne zaprite aplikacije Pangu in odklopite napravo, medtem ko sledite vsem zgoraj opisanim korakom. Najboljši dokaz procesa, ki nas zanima, je uspešen zaključek ikone Cydia na namizju. Vendar je za potrditev, da je bilo vse narejeno pravilno, lahko drugačen način. V ta namen ponovno zaženite aplikacijo Pangu. Napravo priključimo prek USB-ja. Program vam bo povedal, da je bil izstreljen bjekstvo iz zapora. Upoštevajte, da prvič, ko nas zanima operacija, ni vedno mogoče. Windows morda ne bo uspel. Vendar to ni strašljivo. V nekem trenutku bo aplikacija še vedno poročala, da je bil postopek uspešno zaključen. Upoštevajte tudi, da lahko namesto Cydie na pultu naprave ostane ikona Pangu. Če so posamezna sporočila iz sistema na zaslonu zakasnjena več kot deset minut brez kakršnih koli sprememb, je možno, da je prišlo do napake in postopek je treba ponoviti od samega začetka. V vsakem primeru pa je bilo v praksi dokazano, da je IOS 9 jailbreak deloval.

Sorodne publikacije