Dvig FPS v "KS: GO": načini in podroben opis

"COP: GO" je prvi strelec, v katerem na zmago vpliva veliko dejavnikov. Ena je raven FPS. Če je visok, potem je oseba udobno igrati in doseči zmago. Pri nizkem številu slik na sekundo je težko doseči visoke rezultate. V tem primeru mora igralec vedeti, kako dvigniti FPS v "COP: GO".

Delo z računalnikom

Če je predvajalnik produktivni računalnik, vendar se FPS v aplikaciji spreminja v razponu 20-30 sličic na sekundo, je to tehnični razlog. V notranjosti sistema se prah in volna kopičita v živalih. V tem primeru sta grafična kartica in procesor zelo vroča. Če predvajalnik dlje časa ni očistil računalnika, lahko to prikrije težavo z nizko FPS. Še posebej, če ima oseba prenosni računalnik, saj se hladilne naprave takšnih naprav hitro osvetlijo.


Če igralec ne ve, kako očistiti napravo, je bolje, da poišče pomoč pri strokovnjaku za IT. Prav tako je pogosto možno dvigniti FPS v "KS: GO" z zamenjavo termopasta. Gre za tesnilo med procesorjem in hladilnim sistemom. Če je suh, se računalnik segreje na visoke temperature. Posledično je FPS na nizki ravni. Strokovnjaki priporočajo, da se termopasta spremeni enkrat na leto.

Čiščenje sistema

Neizkušeni uporabniki ne spremljajo smeti, ki so shranjene v računalniku. Zato imajo igre lahko majhno število sličic na sekundo. Za čiščenje osebnega sistema potrebujete:
 • Pojdite na seznam programov. Meni igralca je potrebenodstranite vse nepotrebne pripomočke in programsko opremo. Nekateri programi se izvajajo v ozadju kot procesor.
 • Namestite čistilo. To je nekakšen program za dvig FPS v "KS: GO". Z njim lahko oseba očisti računalnik pred napakami in nepotrebnimi datotekami. Tudi program odpravlja težave pri delovanju registra.
 • Sprostite prostor na trdem disku. Če ima oseba na računalniku veliko datotek, jih je bolje premakniti v spletno shranjevanje.
 • Tako lahko uporabnik pospeši delo svojega računalnika. Vzpon FPS v "KS: GO" se mora začeti s tem korakom. Tudi če je oseba prepričana, da njegov računalnik ni zamašen.


  Optimizacija trdih diskov

  Če igralec uporablja HDD, mu ta metoda pomaga. Če želite to narediti, pojdite v Moj računalnik. Nato z desno tipko miške kliknite trdi disk in pojdite na zavihek Lastnosti. V tem razdelku pojdite na "Storitev". Nato kliknite povezavo »Optimiziraj«. V novem oknu izberite vse trde diske in kliknite zavihek »Ok«. Med procesom optimizacije je prepovedano premikati računalnik ali prenosni računalnik. Ker trdi disk deluje. Če se oseba dotakne napajalnika ali prenosnika, optimizacija ne bo uspela. Po uspešnem zaključku postopka lahko okno zaprete in zaženete igro.

  Ekipe za dvig FPS v "KS: GO"

  Po brisanju računalnika lahko uporabnik nadaljuje s podrobnejšo nastavitvijo procesa igre. Za to obstaja poseben KFG za dvig FPS v "KS: GO." V parametrihzaženite program, ki ga morate predpisati:
 • Niti in število jeder v računalniku. Če so 2, potem jo morate postaviti kot številko poleg ekipe.
 • Visoka. Ta parameter določa najvišjo prioriteto igre.
 • Fps_max. Ukaz vam omogoča, da nastavite največje število sličic na sekundo.
 • Na ta način lahko igralec bistveno poveča FPS v "COP: GO". Ta metoda deluje za ljudi, ki so zamudili vse nastavitve programa. Igralci priporočajo, da to storite pred prvim zagonom "CS".

  TCP Optimizer

  S tem pripomočkom lahko igralec optimizira svoj internet za CS. To poveča število sličic na sekundo. Za dvig FPS v "KS: GO" je potrebno:
 • Prenos programa z uradne strani.
 • Zaženite program kot skrbnik.
 • Pri oznaki Optimalna točka. Tako program samodejno nastavi vse nastavitve.
 • Če želi oseba vse prilagoditi sam, potem morate ponovno zagnati računalnik. Nato odprite program in nastavite oznako poleg besede Custom. V tem primeru bo oseba lahko izbrala posamezne nastavitve. Priljubljen config za dvig FPS v "COP: GO" je privzet v bližini LargeSystem. Ko nastavite nastavitve, morate znova zagnati računalnik.

  Nastavitve zagona s pomočjo pare

  Če želite povečati število sličic na sekundo, morate prilagoditi nastavitve v knjižnici. V ta namen pojdite v knjižnico Steam. Prikaže se meni, kjer želite izbrati igro "COP: GO". Nato kliknite jeziček Lastnosti. Izberite povezavo"Nastavitve zagonskih možnosti". Po tem se prikaže konzola za dvig FPS v "KS: GO". V njej je potrebno vnesti ukaz heapsize. Pomeni količino uporabljenega RAM-a. Več kot dva gigabajta ni mogoče namestiti. Ker igra zahteva točno to količino RAM-a.

  Nastavitve notranjih iger

  Ta metoda je ena najbolj učinkovitih. Kljub temu pa je zanj teklo majhno število igralcev. Za to morate zagnati igro. Nato pojdite na "Nastavitve" in namestite najboljše možnosti za vaš računalnik. Ta meni je namenjen lastnikom šibkih računalnikov, da odstranijo vse učinke. Ker nalagajo grafično kartico in PC procesor. Poleg tega je priporočljivo, da igralci spremenijo ločljivost 1024x768 ali 800x600 slikovnih pik. Tako oseba poveča število sličic na sekundo v sami igri. Vendar se vsem tako ne marajo. Konec koncev, zaradi upada kakovosti slike je igralec neprijetno gledal proces igre. V tem primeru morate med igro zmanjšati "COP". Po tem pojdite v Task Manager. To lahko storite s kombinacijo tipk Ctrl + alt + delete. Prikaže se meni, v katerem mora igralec odpreti zavihek »Procesi«. Zapreti bi morali vse nepotrebne programe. Ti vključujejo tokove, brskalnike in druge programe. V nekaterih primerih lahko protivirusni program zaprete. Tudi število sličic na sekundo, na katere vplivajo pripomočki na namizju. Med igro morajo biti zaprte, saj naložijo RAM računalnika.

  Postavitev grafike prekokonzola

  V igralnih možnostih oseba ne more odstraniti vseh učinkov, ki so prisotni v igri. V tem primeru mu bodo pomagale posebne ekipe, ki jih bodo očistile. To storite tako, da odprete konzolo. Po tem vnesite svojo ekipo sv_cheat 1. Ona bo aktivirala vse interakcije z igro preko ukazne vrstice. Z uporabo skripta r_cleardecals lahko oseba očisti strežnik iz sledi strelov in krvi. Na šibkem računalniku se to poveča za 5 FPS. S pomočjo ukaza detal_mx_swy lahko oseba onemogoči prikaz različnih smeti na zemljevidu. Dinamični scenarij 0 popolnoma onemogoči dinamične preslikave.

  Sklep

  Če igralec uporablja vse metode za povečanje FPS v igri, potem bo igranje začelo prinašati užitek. Nekateri igralci priporočajo posodobitev gonilnikov na grafični kartici, saj zastarela programska oprema ne more obvladati obremenitve. Obstajajo tudi posebne zbirke "COP" z že stisnjeno grafiko. S pomočjo njih lahko ljudje dosežejo visok FPS. Vendar pa bo zaradi tega trpela kakovost slike.

  Sorodne publikacije