Hermeus Mora (Hermaeus Mora) je princ neznanega

V vesolju iger "Stari svitki" so razvijalci ustvarili lastno mitologijo z različnimi mitskimi bitji, med katerimi si zasluži posebno pozornost. To so glasniki apokalipse, zla bitja, ki imajo ogromno moč in v vseh pogledih poskušajo vdreti v svet ljudi. Med njimi je najbolj skrivnosten in zanimiv Hermes Mora, o katerem bomo govorili v članku.

Videz

Samo nekateri lahko vidijo kneze daedre, zato so podatki o njihovem izgledu malo preživeli. Tudi med svojimi brati se Hermes Mora šteje za najbolj skrivnostnega, obliko njegovega telesa pa je mogoče presojati le iz ostankov znanja. Ponavadi je upodobljen kot ogromen tulček pleksusa, v središču katerega je veliko oko. Prav njegovi avtorji so jih predstavili na konceptnih avtomobilih v Skyrimu. Osebnost je precej zanimiva, čeprav je videz odkrito zastrašujoč na prvi pogled. Med vsemi bitji daedre velja za najstarejšega in najbolj inteligentnega, kot pravijo ljudje iz privržencev.


Splošne informacije in meritve

Hermes Mora je pokrovitelj neidentificirane sfere. Njegovo zanimanje je le prepovedano znanje in njihovo kopičenje. Vsakdo ga ne more poklicati in dobiti odgovora, celo na dan 5. dne Lune prve revščine, ko se pojavijo najbolj ugodne razmere. Potrebno je, da princ odloči, da je smrtnost vredna, in to se zgodi zelo redko. Creature lahko neodvisno opozori nekoga in ga pošlje svojim zaupanja vrednimprivrženci Ves čas vodi meritev, imenovano "apokrifa". To je svet Mori, kjer je samo ogromna knjižnica z neskončnimi knjižnimi policami. Vsi so v črni barvi in ​​nimajo podpisa. Znotraj je znanje napisano tako, da navaden smrtni človek ni mogel ugotoviti ničesar. Apokrifni svet naseljuje duše tistih, ki so poskušali loviti prepovedane informacije, vendar niso uspeli. To je ravno za Hermesa idealno vesolje, v katerem želi spremeniti smrtni svet.


Predpisi ljudstev Tamriela

Princ Hermes Mora zaradi svoje skrivnosti se redko pojavlja v legendah različnih narodov celine, nekateri pa še vedno obstajajo. Najbolj znan po svojem poskusu, da bi vplival na smrtni svet, je bilo soglasje Norda, da se spremeni v aldmerje in se pridruži njihovi vojski. Takšni poskusi so ustvarili bitje odkar je Amorts pristal na obali "Skyrima" pod vodstvom Izgramorja. Večina mitov o tem velikem junaku je povezana z Mora in načinom, kako se je bojevnik vedno izogibal trikom temnega princa. Potem so ga šteli za precej močnega demona, vendar ne za višje bitje. Višji vilini ga imenujejo za vrtnarje zaradi prevoda iz njihovega lastnega jezika. Cajite, po njihovem mnenju, se nanašajo na stvari kot "mucek", ki so potekale iz višje narave Padomaya. O Hermeusu lahko najdete veliko informacij v knjigah v svetu iger serije "Ancient Scrolls". Pogosto se te informacije nanašajo na pozabo in druge kneze daedre.

Artefakti Hermes

Od napovedi usode, zbiranja prepovedanega znanja inrazvoj vsega Neidentificiranega je domena tega kneza dadre, potem pa so njegovi artefakti ustrezni. Med njimi so vse črne knjige iz sveta neskončne knjižnice "Apocrypha", vendar o njih ni podatkov. V seriji iger se uporabnik sooča samo z enim naslovom, imenovanim "Odma Infinium". Napisal ga je ne starajoči se elvenski starejši, Xarxes, ki je sprva zabeležil vse skrivnosti aldmerjev, kasneje pa je začel služiti Hermesu Maurusu. Zaradi njihovega skupnega dela se je pojavila knjiga, ki je bralcu dala ogromno različnih znanj. Lahko se ga pridobi za izvedbo poizvedbe od daedric princa v zadnjih dveh delih serije "Ancient Scrolls". To je najbolj dragocena tema za nalogo daedre, ki vam omogoča, da občutno prenesete svoje sposobnosti. To je ta artefakt, ki lahko naredi lik kot bitje polboga. Uporabniki teme morajo igrati glavno vlogo.

Prvi nastop v seriji

Svetišče Hermes Mori je vedno skrito pred očmi navadnih prebivalcev sveta, zato, da bi dobil svoje delo, je treba spremeniti igro. V drugem delu serije The Elder Scrolls se bo to zgodilo med izvajanjem ploskve. Igralcu bo naloženo, da ubije enega nesprejemljivega plemiškega dojo princa. Uporabniku bodo povedali o kraju bivanja, kam bo moral iti. Na sestanku lahko ubiješ gol in pobereš dragocen predmet iz njega, ga pustiš živega in sprejme darilo ali pa preprosto izrečeš kazen in ne vzameš ničesar. Ko je ena od odločitev igralca poslana ministru Mora v drugomesto Odvisno od sprejete odločitve bo za heroja ustrezna nagrada. Cenjeno nagrado v obliki listja "Odma Infinium" lahko dobite le, če daste čarobno stvar aristokrata in ga ubijete. V drugih primerih bi morali namesto nagrade prisluhniti tiradi ministra, ki bo jezen zaradi neposlušnosti svojemu bogu.

Prince in Oblivion

Ker se Hermaeus Mora šteje za najstarejše temno božanstvo, se uporabniku zdi, da je v zadnjem času. V četrtem delu serije »Oblivion« je bilo nerealno, da bi ga klicali, čeprav se lahko svetišče kneza v gorskih goricah obišče vsak trenutek. Prizadevanje za Mori folio se pojavi šele potem, ko se konča misije drugih knezov daedre. Potem se bo pojavil Hermeus in rekel, da je potrebno, da zbere dušo vsakega bitja iz vseh ras v Sibiru. V ta namen se bo v arzenalu znaka pojavil poseben urok, ki ga lahko uporabite za vse NPC-je. Naloga je preprosta, vendar morate obiskati različne lokacije, kjer lahko zbirate duše. Postavljeni bodo v ločen kamen duš, ki ga je treba dati v zameno za želeno knjigo. Zgodnje različice projekta niso nujno morale čakati na vsa prizadevanja drugih knezov. Vsi so uporabili hrošč, ki je Mooreu omogočil, da pokliče ponoči.

Prihaja v "Skyrim"

. V peti in najbolj znani igri serije, imenovani "Skyrim", Hermes Mora nima svojega zatočišča in ga klic ne bo uspel. Naloga v skladu s standardom prejšnjih projektov linije se bo pojavila šele takrat,ko bodo izpolnjeni poslanstva vseh drugih knezov. Potem bo v nekem trenutku zmagovalca imenoval Septimius, ki najprej ne bo povedal o svojih resničnih željah. Kasneje bo rekel, da skuša najti Mor - Princ neznanega in predvidevanje usode. Za izziv bo moral zbrati kri vsakega predstavnika iz vseh petih elvenskih dirk. Ko je kuhanje končano, se vrnite v Septimius, da začne ritual. V času te akcije se bo minister zaostril pod bliskovito neznano belo svetlobo. Namesto tega bo na podstavku obstajalo listje s starim znanjem "Odma Infinium". Hermeus Mora se bo pojavil v obliki brezoblične mase lovk in več oči. Povedal bo o svoji knjigi in zakaj je bil skrit pred človeškimi očmi. V okviru te naloge se lahko naučite veliko dodatnih zanimivih informacij o princu Daedri.

Princov prototip

Zanimivo bi bilo, če bi obstajal mod Hermes Mora, kjer se je pojavil kot NPC, vendar tega nihče ni storil. Osredotočiti se na kneze daedre ni smiselno, ker so razvijalci serije "Ancient Scrolls" posebej naredili skrivnostne temne božanstva. Ko so bili ustvarjeni, so jih vodile določene podobe, zgodbe in miti. Predstava Hermes Moore je pomagala pri zgodbi o legendarnem Howardu Lovecraftu in njegovi knjigi "Nekronomicon" z zbirko vseh tajnih znanj. Ime kneza se šteje za sklicevanje na sinretnega boga Hermesa Trismegista, ki se v vseh mitologijah šteje za avtorja različnih znanosti, vključno z alkimijo. Izbrani so bili prototipiUspelo je, da je Mora uspelo očarati skrivnost večine uporabnikov te serije, kar se lahko šteje za neposreden uspeh razvijalcev.

Sorodne publikacije