Philips W832: Specifikacije in pregledi

Trg pametnih telefonov hitro narašča, vsako leto prihaja iz ducata neverjetnih vodilnih naprav in ljudje nimajo časa, da bi pozorni na zaposlene v proračunu zadaj, izdelujejo poceni, vendar trdne pametne telefone, ki so namenjeni navadnim ljudem, daleč od vseh teh nemirov z razcvetom pametnih telefonov. V tem materialu bomo govorili o Philips W832 - subtilnem, a cenovno dostopnem in visokokakovostnem pametnem telefonu srednje cenovne kategorije.

Pozicioniranje na trgu

Philips še zdaleč ni najpomembnejši igralec na trgu pametnih telefonov. To je dejstvo. Po uspehu na trgu gospodinjskih aparatov ni uspelo osvojiti trga potrošniške elektronike. Proizvajalec, ne da bi vzel zvezde z neba, občasno proizvaja poceni telefone srednjega razreda, s katerimi se vam ne zdi, da bi bili dovolj daleč, vendar ima podjetje veliko bazo strank, ki verjame v izdelke podjetja in je pripravljena dati priložnost tudi na novem področju. . Zato je pametni telefon Philips W832 proračunska možnost za tiste, ki resno dihajo v smeri Philipsovih inženirjev.

Gadget ne sija z elegantnimi tehničnimi lastnostmi, nima funkcij programske opreme, zagotovo pa si zasluži pozornost. Poleg tega med proračunskimi pripomočki, ki se izvajajo na Androidu, ni veliko možnosti s takšnimi pozitivnimi komentarji lastnikov.

Paket

 • Telefon Philips W832.
 • Polnilna baterija.
 • Naprava za polnjenje za napajanje iz električnega omrežja.
 • USB kabel za polnjenje iz računalnika insinhronizacijo podatkov.
 • Poceni stereo slušalke.
 • Navodila za delo s telefonom.
 • Konstrukcija ohišja, krmilniki

  - Mere: 67 x 131 x 11 mm. - Teža: 170 gramov. Naprava uporablja klasičen tip telesa. Glavni material je plastika in precej poceni, razmazan. Na splošno je naprava videti čeden, dobro položen v roko, poudarek je na prednosti ergonomije. Edina stvar, ki nekoliko pokvari videz - prisotnost logotipa. Obstaja kovinski rob z vpisanim logotipom (že drugi) iz serije. Zahvaljujoč kovini, telo postane bolj tehtno, se počuti dražje kot je v resnici. Ta pristop poudarja Philips W832 v ozadju drugih naprav istega razreda.

  Skoraj celotna sprednja stran telefona je zaslonska plošča. Nad zaslonom je zvočnik in sprednja kamera. Na zadnjem pokrovu so objektiv glavne kamere in zunanji zvočnik. Leva stran je opremljena s posebnim gumbom, ki je namenjen prevajanju pametnega telefona v način varčevanja z energijo. Na desni strani je nadzorna plošča za glasnost. Na vrhu je gumb za vklop /izklop naprave, polnilna vrata za mikro USB in 35 mm vtič za slušalke. V spodnjem delu je bil le mikrofon.

  Zaslon

  Morda zaslon ni najmočnejša stran tega pametnega telefona, ampak, da ga imenujemo zelo slab jezik, se tudi ne vrne. Telefon ima 45-palčni zaslon z ločljivostjo 960 na 540 pik (vrednost PPI - 245 pik na palec). Če pobral inlahko opazite, da so piksli ločeni, kar je seveda malo nadležno. Vendar pa se zaradi uporabe IPS-matrike namesto AMOLED-a obremenitev oči zmanjša in zrnatost slike ni presenetljiva. Pomembna kakovost zaslona je dober prenos barv, verjeten in ne "kislinski", kot je na primer Samsung. Prav tako zadovoljen z največjim kotom gledanja - redko pojavljanje med pametnimi telefoni te ravni, na srečo, na voljo W832 Philips. Visoka kakovost, odzivnost, napačni pozitivni rezultati so redki, čeprav se tipkovnica lahko bolje umeri (napake se pojavljajo pogosteje kot na istem iPhoneu).

  Produktivnost in spomin

  Srce ustvarjanja Philipsa je bilo kitajsko MediaTek MT6577 - nabor čipov, ki ga na trg napaja skoraj vsak poceni pripomoček. Ta procesor je dual-core, s frekvenco vsakega od njih doseže 1000 megahertz. Grafična zmogljivost v odgovor je zmogljiv in sodoben grafični podsistem PoverVR. Delovanje celotne strojne platforme je dovolj za popolno delovanje sistema, izvajanje preprostih nalog. Uporabniki bodo uživali v dovolj visoki učinkovitosti pri brskanju po spletu. Kakovost slik v igrah in hitrostih slik ni na najvišji ravni. Sodobni projekti iger resno izgubljajo hitrost, mnogi se ne začnejo zaradi pomanjkanja podpore za tiste ali druge tehnologije, s katerimi delujejo sodobnejši in priljubljeni čipi.
  Težje so stvari s spominom. Njegova količina, ki jo ponuja proizvajalec, absolutno ne navdihuje. 512 megabajtov RAM - drobtine tudi za tako imenovani čisti OSAndroid Težave pri sočasnem delovanju več aplikacij naenkrat (pogosto se ponovi zagon vsebine v že zagnanih programih). Obstajajo omejitve pri podpori sodobnih video iger. Z glavnim spominom situacija ni boljša. Naprava ima niz s 4 gigabajti (od katerih je samo 2 na voljo uporabniku). Stanje je mogoče izboljšati z namestitvijo pomnilniške kartice, vendar so podprte kartice do 32 gigabajtov, kar v nobenem primeru ni dovolj.

  Avtonomija

  Masivne dimenzije in velika teža so delno posledica prisotnosti precej velike baterije - 2400 miljamp-ur. Proizvajalec trdi, da ima 11 ur samostojnega pogovora v omrežjih tretje generacije in do 700 ur pripravljenosti. Zahvaljujoč nizki ravni žlezda je taka obsežna baterija dlje od glavnega tekmeca, v kritičnih situacijah pa je na voljo gumb, ki vključuje način varčevanja z energijo. V bistvu je to strojni ključ, ki takoj spremeni del nastavitev telefona tako, da izklopi vrsto "močnih" storitev, vključno z: Wi-Fi, GPS in Bluetooth. Po preklopu na način varčevanja z energijo se svetlost osvetlitve zaslona zmanjša. Slabo polnjenje, povprečen prikaz skupaj z lastnim ključem za varčevanje z energijo omogoča, da naprava v enem polnjenju živi dlje kot en dan. Za vsakodnevno zmerno uporabo se te vrednosti razlikujejo.

  Kamera

  Objektiv Xenium je nastavljen precej povprečno. Ločljivost fotoaparata je 8 milijonov slikovnih pik (največja ločljivost fotografije doseže 3264 s 2448 pikami), vendar je svetloba lahka inMajhna velikost zaslonke pokvari vtis fotografiranja. Fotografije niso zelo jasne, ni stabilizacije, oddaljeni predmeti so razpršeni po artefaktih, svetlobni viri so izgubljeni in razmazani. Načeloma je pametno pričakovati nekaj večjega od pametnega telefona te cenovne kategorije. Da bi si lahko zapomnili nekaj smešnega trenutka ali naredili amatersko družinsko fotografijo, bo dovolj fotoaparatov Philips Xenium W832. Vdelana programska oprema nima programskih čipov za fotografiranje (brez "pametnih fotografij" ali serijskih). Fotoaparat je opremljen s funkcijo bliskavice in AF. Obstaja tudi čelna leča z ločljivostjo 0,3 milijona slikovnih pik, zaradi česar je popolnoma neuporabna za "sephi" in za pogovore na Skype - kakovost ni zaželena.

  Komunikacije

  Naprava je opremljena s standardnim kompletom žičnih in brezžičnih komunikacij. Omrežja GSM so podprta s frekvencami 900/1800/1900. Podpora za omrežje tretje generacije (LTE). Tu je modul Wi-Fi. Za prenos podatkov in povezavo brezžičnih multimedijskih sistemov se uporablja druga generacija Bluetooth. Podpira GPS (za navigacijo in umerjanje senzorjev). Iz žičnih vmesnikov je priključek za mikro-USB kabel. Uporablja se za povezavo z računalnikom in sinhronizacijo podatkov (naprava deluje kot bliskovni pogon).

  Philips W832: Firmware

  Telefon deluje na četrti generaciji, ki temelji na Androidu. Proizvajalec namerno ni namestil dodatnih ukaznih lupin in ni izdal sistemskega vmesnika, da bi olajšal že opravljeno delošibka žleza Zato se uporabnik sooča s tako imenovanim čistim Androidom. Sistem deluje presenetljivo hitro, ima skoraj takojšnjo povratno informacijo, ne draži padca števila sličic pred ogledom velikih seznamov. Seveda imajo uporabniki, tako kot drugi Android pripomočki, pravico do spremembe vsega, kar si želijo, ne dodajajo se nobena napredna orodja za spreminjanje, vendar pa ima vsak izkušen uporabnik dovolj znanja, da najde prave rešitve in spremeni sistem po lastni želji. Ena od slabosti sistema je šibka varnost četrte iteracije Androida in pomanjkanje podpore za številne sodobne aplikacije (vse več razvijalcev zavrača razvoj v Android 4.0 in se osredotoča na peto generacijo).

  Philips W832: pregledi

  Philipsova ideja je bila precej izbirčna in očitno pričakuje več od modela, kot je vredno. Mnogi uporabniki se pritožujejo zaradi napačnega delovanja brezžičnih modulov, kot sta Bluetooth in GPS. Prisotnost zakonske zveze in ne najdaljše življenjsko dobo sta navedena tudi v pregledih. Vsi se pritožujejo zaradi pomanjkanja podpore (telefon ni prejel posodobitev od izdaje). Proizvajalec je samo spustil model in se odločil, da ne bo zapravljal časa za optimizacijo posodobitev. Pritožujejo na kakovost zbirke, ki je domnevno iz roke je slabo (baterija dangles, deli so levi). Bilo je tudi veliko oboževalcev serije, ki so pohvalili telefon za varno zaščiteno steklo. Dolga življenjska doba baterije. Seveda je našel svoje oboževalce in gumb, ki prevede pametni telefon v način varčevanja z energijo.Ljudje navajeni na dejstvo, da lahko telefon nekaj dni živi brez ponovnega polnjenja, ki ga najdete v vtičnici Philips W832.

  Namesto sklepanja

  Kadar gre za proračunski pripomoček, je težko oblikovati mnenje objektivno, ker je treba vsak plus in minus primerjati s tem, kako proizvajalec pozicionira napravo in kakšno ceno potrebuje. Enako velja za Philips W832. Značilnosti pripomočka so očitno ni briljantno, bo zagotovo upočasnila v daljšem časovnem obdobju, da nikoli ne bo mogel narediti eleganten posnetek, ne igra v sodobni različici "Asphalt". Vendar je dostopen, lahko ga dovoli oseba, tudi če ima zelo omejen proračun. Ima ogromno baterijo, saj se ne more vsak pametni telefon ponašati s takšno avtonomijo. Odporen je na droop, opremljen z velikim zaslonom in ustreza skoraj vsem standardom. Philips W832 je cenovno ugodnejša podkve, kot modni pripomoček, zasnovan za zabavo.

  Sorodne publikacije