Najboljši anti-spyware programi

Tudi če imate nameščen močan protivirusni program, ki nadzoruje vaš operacijski sistem od in do (kot je navedeno v državah razvijalcev), ni vedno kos takšnemu glavobolu kot vohunskim skriptom. Odprejo pot tatov in goljufov, kar pomeni, da so vaši osebni podatki še vedno ogroženi. Tukaj lahko pomagate s posebno programsko opremo - anti-spyware programi.

Večina antivirusov deluje na preprosto in razdelano shemo: obstaja baza podatkov o virusih, spletnih mestih in vohunskih skriptih, vključno s tem, kje pripomoček deluje na načelu usklajevanja, to je videl nekaj sumljivega, nato pa preverjeno iz baze podatkov - slabo izbrisano, levo dobro. Anti-spyware programi delujejo na nekoliko drugačen način. Seveda obstajajo tudi njihove podatkovne baze, vendar obstajajo tudi druge, visoko specializirane rešitve, ki so samo borilne skripte. Danes bomo govorili o taki posebni programski opremi.

V tem omrežju je veliko programov, dobra polovica aplikacij ustvarja le vidnost nadzora groženj in pravilno razpolaga z denarjem za podporo licence, nekateri pa imajo tudi zaščito virusov. Zato se morate obnašati čim bolj previdno in previdno. Torej vam predstavljamo izbor najboljših anti-spyware programov za operacijski sistem Windows Vista ", ki jih je odlikovala njihova učinkovitost in množica pozitivnih ocen v specializiranih forumih.

Super AntiSpyware

Ta pripomoček je ena najučinkovitejših rešitev za odpravljanje škodljivih skriptov. Poleg tega je ta protivohunski program kompetentenočistite operacijski sistem iz trojanskih programov, črvov in drugih sumljivih kod.
Pripomočki za komunalne storitve imajo raziskovalna hevristična orodja za odkrivanje vohunske programske opreme, ki ni v glavni podatkovni zbirki, to je potencialne grožnje. Sam anti-spyware program se posodablja približno nekajkrat na leto, podpise pa so dvakrat ali trikrat na mesec. Vmesnik pripomočka omogoča skeniranje celotne platforme in nekaterih posameznih komponent, kot so pogoni, posamezne mape ali RAM. Ta protivohunski program teče v operacijskih sistemih Windows 7 in 8. Pri prilagajanju na ta ali tisti OS ni bilo težav. Soft se odlikuje s sorazmerno hitro skeniranjem in minimalno porabo virov, zato je primeren tudi za najšibkejše računalnike.

Spybot Iskanje & amp; Uniči

Ta program proti vohunski programski opremi je v ruščini in se distribuira pod brezplačno licenco. Razvijalec pogosto prosi za materialno podporo za izdelek, vendar, kot pravijo, brez fanatizma, zato ne boste videli oglasnih enot v polzaslonskem in drugem agresivnem okolju.
Pripomoček je zelo primeren za njegove naloge in lahko poišče in po želji odstrani vse sledi uporabnika. To še posebej velja, če je računalnik pisarniški ali "prehoden". Pomembno je tudi omeniti lepo zunanjost vmesnika, ki se mimogrede lahko spremeni s pomočjo številnih preoblek in dodatkov.

Značilnosti programa

Poleg neposrednih odgovornosti programska oprema ni slaba v boju z različnimioglaševanje virusi, ki napadajo brskalnike. Tu govorimo o zelo agresivne "Amigo", "MэylRu" in druge nezaželene "vnedrytelyah" v vse, kar lahko.
Za neizkušene uporabnike in tiste, ki radi eksperimentirajo z nastavitvami in sistema je funkcionalna backup, kjer lahko obnovite operacijski sistem normalno v primeru okvare. Powered antispyware program na Windows 7, 8 in 10 meri platformo, glede na povratne informacije uporabnikov, povsem pravilno, zaradi težav z zavorami in nekaj glitches ne bi smelo biti.

Spyware Terminator

To je neke vrste pionir na tem področju, ki je bil priznan kot vodilna do takrat, dokler je bilo veliko pojasnjevalne konkurenti. Ampak še vedno, ta izdelek uživa zavidljivo popularnost.
V bistvu je pripomoček je celovita rešitev in se trži kot antivirus. Je globoko zdravljenje za varnostni sistem, da bi našli dobro skrit, zlonamerne kode. Za največjo učinkovitost, program deluje v realnem času in spremlja vse in razni. Seveda, kot platforma za nadzor obremenitev veliko, ker ona trdi, da komponenta računalnika tehničnem so visoke. No, ali alternativno - slabitev in prehod v normalno detekcijo.

Prav tako je treba omeniti posebne protokola HIPS, ki vam omogoča, da obliž vse luknje v varnostnem sistemu. Ta ovira bo postala resna ovira za različne trojanci, črvi in ​​druge zlonamerne skripte. Antispyware program deluje na Windows XP, 7810 in težave s prilagajanjem na platformi ni.

Ad-Aware

Tapripomoček lahko naredi skoraj vse, kar je bilo opisano v prejšnjih programih. Poleg tega ima svoje edinstvene zmogljivosti, zaradi katerih je Ad-Aware ena najboljših aplikacij za iskanje in odpravljanje vohunske programske opreme.
Programska oprema lahko blokira sisteme za sledenje lokaciji tretjih oseb in tako prepreči samodejno aktiviranje zlonamerne kode med obiskom strani, ki uporabljajo podoben protokol. Tudi program prepoveduje ali popolnoma odstrani skripte agresivnega oglaševanja, s popolno obnovo dodatnih programov in vtičnikov brskalnika, kot tudi sistemski register.

Posebne značilnosti programske opreme

Osnove pripomočka se posodabljajo vsak dan in samodejno, tako da se težave z ustreznostjo zaščite ne pojavijo. Dodatno lahko povežete številne vtičnike za določeno specifično zaznavo zlonamerne kode (običajno za OS emulatorje) in nadgradite obstoječi vmesnik z različnimi razširitvami. Slednji lahko uporabnost spremeni v pravo "pošast", ki bo napadla vse, kar se premika, in ne bo zamudil nobenega drugega scenarija, ki bi lahko vsaj nekako ogrozil vašo platformo ali osebne podatke. Edina stvar, ki jo je treba opozoriti, je, da vsak vtičnik ali razširitev poveča obremenitev procesorja in operacijskega sistema na splošno, tako da ni vredno. V nasprotnem primeru boste dobili odličen "oklep", vendar zavorno ploščad "Winds", ki je že sposobna nalagati "nadev". No, za virusofobe je to popolna programska oprema in močno spanje z zavedanjem, da je OS pod zanesljivo zaščito.

Sorodne publikacije