Sistemske zahteve r2 online: Priporočene in optimalne nastavitve

Svet iger za več igralcev zahteva produktivni računalnik. Da bi uživali v igranju, mora uporabnik poznati sistemske zahteve R2 na računalniku. Konec koncev, razvijalci pogosto podcenjujejo te rezultate, zato igralci ne morejo v celoti uživati ​​v procesu igre.

Sistemske zahteve R2 online

Ta igra nalaga veliko računalnikov, ker ima velike lokacije. Za normalno delovanje je potrebno imeti produktivno grafično kartico, ki ni nižja od GeForce 6000. Če bo oseba delovala na prejšnji generaciji, bo 20 fps, na velikih lokacijah pa je še nižja. Če želite preveriti, ali je primeren ali ne, pojdite na grafični meni namizja. To storite tako, da z desno tipko miške kliknete in odprete razdelek "Parametri", nato "Zaslon". Vsebuje vse informacije.


Poleg grafične kartice mora biti igralec nameščen tudi s programom Direct X iz devete različice. Če oseba uporablja operacijski sistem Windows 7 ali novejši, morate nadgraditi gonilnike na najnovejšo različico. To lahko storite samo na uradnem spletnem mestu Direct X. Sistemske zahteve za R2 so namenjene uporabi v novejših različicah sistema Windows. Na različici XP ali Vista lahko igra letite in lahko se pojavi FPS stack. Poleg tega je za stabilno delovanje igre igralcu priporočljivo uporabiti RAM štirih gigabajtov. To lahko preverite s klikom na ikono "Moj računalnik" in v meniju "Lastnosti". Če je volumenmanj pomnilnika, lahko kupite dodatni bar. Stane od 500 rubljev ali več, kar si lahko privošči večina uporabnikov.


Procesor je tudi sestavni del igre. Sistemske zahteve za spletno povezavo R2 vključujejo uporabo energije iz štirih gigahercov. Če je šibkejša, bo igra izklopljena in ponovno zagnana. To lahko popravite samo z zamenjavo procesorja.

Zahteve uradnih razvijalcev

Večina proizvajalcev je znižala svoje parametre, tako da je več igralcev začelo program. Konec koncev je to odvisno od zneska zasluženih financ. Sistemske zahteve za R2 na spletu od razvijalcev:
 • Uporaba operacijskega sistema Windows 7 in novejših.
 • Delovanje na procesorju Intel z močjo 3 gigaherc.
 • Dva gigabajta pomnilnika RAM.
 • Video kartica Nvidia GeForce 7800 z zmogljivostjo 1024 megabajtov. Primerne so tudi variante AMD.
 • Posodobljena različica Direct X.
 • 10 gigabajtov neuporabljenega prostora na disku.
 • Če sledite tem nastavitvam računalnika, se bo število zamikov in napak zmanjšalo na minimum. Vendar pa za bolj udobno igro igralci priporočajo uporabo močnejšega računalnika.

  Minimalne zahteve za zagon

  Ta vloga se lahko uvede tudi na šibkih računalnikih. Toda udobje igre mora človek pozabiti. Na takšne pogoje se lahko navadite, vendar je zelo težko. Minimalne sistemske zahteve za R2 na spletu:
 • Zagon igre v operacijskih sistemih Windows XP.
 • Prisotnost procesorja z močjo, ki ni manjša od dveh gigahercev. Intelova stara generacija se približuje.
 • Prisotnost enega gigabajta pomnilnika RAM.
 • Količina video pomnilnika od 256 megabajtov in več. Ustrezen GeForce 7800 ali najbližji analogi.
 • Različice Dirext X 9 in novejših.
 • Trdi disk s prostim pomnilnikom do 10 gigabajtov.
 • Če ima oseba računalnik, ki ne ustreza tem parametrom, se igra sploh ne začne. V tem primeru morate posodobiti nekatere komponente računalnika. Če je drago, lahko najdete poceni komponente na sekundarnem trgu.

  Kako optimizirati igro R2 online

  Če ima igralec ustrezne nastavitve računalnika, vendar je igra slaba, potem morate zmanjšati graf. Če želite to narediti, v glavnem meniju igre odprite zavihek "Možnosti", kjer morate zmanjšati kakovost teksture na minimalno raven. V tem primeru se bo udobje igre povečalo. Če to ne pomaga, lahko prenesete posebne programe, ki bodo očistili računalnik pred nezaželenimi datotekami. Najbolj priljubljen med njimi je Ccleaner. In tudi sistemske zahteve za spletne kode r2 za optimizacijo. Lahko jih najdete na uradnem forumu razvijalcev.

  Sorodne publikacije