Fallout 2: soigrači, ki so najboljši

Eden izmed najbolj zanimivih trenutkov v igri Fallout 2 - soigrači. Igra se lahko igra samostojno, vendar z zbiranjem množice plačancev igralec prejme ne le pomoč v bitkah, temveč tudi dodatno skrb za spremljevalce, kar mu omogoča, da se premakne še dlje v oster postapokaliptični svet igre.

Bad dog

Bolje je, da s to živaljo začnete igrati tovariše Fallout 2. Pes lahko na odprtem zemljevidu sreča nekoga na svetu. Posebno srečanje bo potekalo, če bo junak oblekel spretnost "Wanderer" (naturalist). Žival se bo igralcu pridružila le v enem primeru - stopnja sreče mora biti neverjetno nizka. Pridobitev živali v učencu daje igralcu naslednje:


 • "Luck" pade na 1.
 • Sposobnost "Spoiled" (50% možnost, da bo napaka postala kritična za junaka in njegovih nasprotnikov).
 • Dodatna tarča za sovražnike. Pes ima ogromno zdravstveno rezervo (750) in oklep, podoben boj. Vendar pa v bitki ne bo škode, ampak bo poskušal pobegniti.
 • Če se želite znebiti negativnih učinkov, lahko le ubijete žival.

  Psina

  Paschalka od razvijalcev. Prav tako se pojavi na posebnem srečanju "Cafe zlomljenih upov". Da bi se pridružil junaku, je potrebno odstraniti oklep in se pogovoriti z njo v obleki domorodnega zavetišča. Partner ni najmočnejši, vendar se z naraščanjem karakteristik dobi 10 agilnosti in sreče, pa tudi moč 7. Kot rezultat, ko se črpa, dobimo dober borec v kratkem dosegu (170%), vendar s slabimzaščito zaradi nezmožnosti spreminjanja oklepov. Toda glavna pomanjkljivost ni to. Ker je partnerja mogoče pridobiti le na "posebnem sestanku", se lahko zgodi prepozno za parcelo, ko pes nima koristi.


  Slych

  To bo prvi lik, ki se je pripravljen pridružiti junaku. Sodelujoči v Falloutu 2 lahko sledijo junaku samo tako ali pod določenimi pogoji. Slych je domači domačin, ki dela v kavarni v Clamathu. Pridruži se igralcu, če je izpolnjen eden od treh pogojev:
 • plačilo dolga (350 kovancev).
 • Shrani smeške.
 • Prihranite Torr.
 • Ko se Slyk razreže, se začne obnašati kot hladno orožje (160%) in ima tudi visoko stopnjo znanja "Naturalist" (90%). Od minusov je mogoče opaziti vrsto hroščev, iz katerih je pobegnil iz bitke. Kot pri vseh drugih človeških partnerjih, lahko nosite Power Armor, vendar ne bo prikazan. Na oklepu moštvenih sodelavcev v Falloutu 2 je mod, tako da je prikazan kot junak. Vendar pa vam priporočamo, da ga ne uporabljate ločeno, temveč takoj namestite Restavratorski projekt - vrne igro, ki so jo razvili razvijalci med objavo vsebine.

  Starost

  "Story" kolega v Falloutu 2. Vpeljite se v ujetništvo s trgovci s sužnji v Den (Dir). Lahko se pridruži igralcu, če ga kupiš ali ubiješ vse delničarje. Najboljše spretnosti Vica so "popravilo" in "lahka orožja". S 112% oziroma 130%. Kazalniki so precej povprečni, po 5. stopnji pa ne pomagajo, razen pri povprečnih posnetkih.

  Devin in MarijaModo Če boste spali z enim od njih, se boste morali poročiti ali se poročiti. Ker so ti znaki biseksualni, lahko igralec izbere katerega koli, ne glede na spol junaka.
  Zakonska zveza ne koristi. Človek (a) noče sodelovati v bitkah in izvajati kakšnih ukazov. Toda z njimi je povezana ena zanimiva napaka. Vsi člani ekipe Fallout 2 se lahko prenehajo gibati, če se po intimni bližini z Devinom ali Mary, protagonist pretvarja, da je zdravnik pred očetom in se ne poroči. Če želite popraviti napako, morate vnesti zakonsko zvezo. Med vsakim spolnim delom se lahko pojavi še ena napaka. Če je Fallout 2 izgubil soigrače, potem to pomeni, da bodo prikazani, saj bodo še naprej uvrščeni v ekipo. Da bi se pojavili, vam ni treba storiti ničesar, to se bo zgodilo nenadoma. Edina možnost je, da svoje spremljevalce odpeljejo v javno hišo in jim plačajo "užitek". V tem primeru se bodo moštveni kolegi pojavili v sobi z dekletom.

  Cassidy

  Trgovec v predmestju mesta azila. Pridružite se takoj, samo vprašajte za to. Ima precej visoko barter spretnost (80%), dobro strelja iz lahkega (160%) in srednje močnega (130%) orožja. Če temu liku daste puško za puško, bo postal praktično najboljši spremljevalec Fallouta 2. Kot večina drugih satelitov, ne bo potoval z "morilcem" ali "trgovcem s sužnji".

  Lenny

  Gul (mutant), vodilno mesto Gecko. Zaradi trenja med tem naseljem in mestnim zavetiščem ne bo mogoče potovati z igralcem dovsi gostje bodo izvedeni. Poleg tega jih je treba oblikovati izključno na pozitiven način. Vse odločitve je treba sprejeti v prid reševanju konflikta in preprečevanju smrti prebivalcev Gecka. Priložnost mesta je tudi sprejemljiv rezultat.
  Lennie je sposoben trgovati enako kot v Cassidyju, vendar ne strelja dobro. Hkrati je edini zdravnik (100% in 125%), ki je pripravljen iti z igralcem na poti. Glede na številne knjige, ki napajajo medicinske veščine, izbira partnerjev ni najboljša ideja.

  Markus

  Šerif in vodja Broken Hillsa. Dobronamerni in miroljubni supermutant sanja o miru med vsemi inteligentnimi bitji. Pridružite se junaku po reševanju vseh problemov mesta:
 • Poiščite pogrešane ljudi.
 • Čistilo je treba popraviti v rudniku urana.
 • Razkriti zaroto proti supermutantom.
 • Po tem boste lahko vstopili v satelitski ukaz, ki ima dobro orožje (165%). Na žalost Marcus s svojim miniganom ustreli samo čakalne vrste in pogosto pride do zaveznikov. Prav tako ne more spremeniti svojega oklepa, ki nekako kompenzira lastno zdravstveno rezervo.

  Myron

  Skoraj edini soigralec v igri z dvomljivimi moralnimi lastnostmi. Lahko ga najdete pri hlevu poleg New Renoja v iskanju ustvarjalcev zdravil. Od tega praktično ne bo koristi, razen visokega indeksa "Science" (145%) na zadnji ravni. Tako uporaba takšnega spremljevalca ne bo naredila nič dobrega. Zato je lažje prenesti ustrezno spretnostknjig

  Skynet

  Med izvajanjem nalog (od Wrighta) do New Rena je izbrancu dana možnost obiska tajne vojaške baze Sierre. Če želite dobiti partnerja, mora igralec zbrati novo telo v skladu z navodili. Glavna težava je, da je treba v tem času v izbranem programu črpati "Znanost" do 121%, da bi iz najboljših možnih dobil najboljše. V zbrani obliki (z kibernetičnimi možgani) ima Skynet 155% spretnosti v lahkem orožju in 155% v znanosti na zadnji stopnji, kar je zelo dvomljivo, saj je 121% igralca več kot dovolj za prehod igre.

  Robopes

  Ta učenec dobi igralca po opravljenem iskanju v mestu NKR. Glavnemu protagonistu bomo ponudili test "mutagene sirotke" na katerem koli mutantu. Igralec ima določeno izbiro, ne glede na nasvet znanstvenika.
 • Broken Hills ima zapor z mutantom. Če je ubit, ugled izbranega ne bo trpel.
 • Pojdite okrog zlomljenih hribov, da bi se srečali s patruljo enotnosti, "ali" ostanki vojske ustvarjalca. "Po uporabi sirotke se bitka ne bo začela. ] Po opravljeni nalogi bo igralec nagrajen z zvestim hišnim ljubljenčkom, ki ima povprečno spretnost blizu (100%), praktično se ne poveča z nivojem. Pridružite se igralcu za prvo zahtevo, če je le to ni "detoubyytsey""prodajalec sužnjev" ali "berserker".
  V bitki, Goris vzame obleko in se izkaže, da je albino smrtna kremplja. Ta lik ima najvišjo raven boja proti orožju med vsemi sateliti (170%). Prav tako ima dobro zdravstveno rezervo, primerljivo s supermutanti, in visok indikator prirojenega oklepa. Dva tedna po tem, ko je opravil nalogo popravila računalnika na 13 pribežališču, se bo Gorish tam vrnil, pri čemer bo govoril o slutnji. Lahko se ponovno zaposli na istem mestu.

  K-9

  Še en robotski pes. Biti v Navarru Da bi ga dobili, morate ubiti znanstvenika in opraviti popravila (popravila nad 50%). Pes ima dokaj visoko spretnost roke z roko v roki (152%) in možnost kritične stavke (43%), vendar nizko obrambo.

  Interakcija

  Fallout 2 upravljajo sodelavci z neposrednim dialogom. Iz tega razloga igralec ne more spremeniti taktike neposredno med bitko. Poleg tega so različni taktiki na voljo različnim spremljevalcem. Nekdo lahko natančno premaga in teče pri najmanjši rani, nekdo pa ne more uporabljati stimulansov in se zlomi samo naprej. To je še en kriterij za izbiro partnerja.

  Ocena

  Po branju vsega, kar je napisano, lahko ugotovimo, koliko Fallout 2 spremljevalcev je res primerno za potovanje s Priljubljenimi. Ko združi vse prejete informacije, razume, da je število možnosti zelo omejeno. Spodaj je podana ocena partnerjev Fallout 2 s kratkimi komentarji.
 • Cassidy. Dober arkadna igra, ki jo je mogoče preprosto zaposliti v začetni fazi igre, zato jo je treba prenesti. Lahko dajo močoklep
 • Goris. Odličen borec v roki v roko, ki ga je enostavno zaposliti. Edina težava je razdalja med Arroyo in 13 raji.
 • Slik. Dobro premaga orožje blizu, vendar moraš porabiti denar, da ga dobiš.
 • Marcus. Težka artilerija z veliko izgubo. Doseženo je bilo 4. mesto za število opravljenih nalog.
 • D-9. Problem je lahko prodiranje baze Enclave.
 • Psina. Možnost, da dobite posebno srečanje, je resnično nizka.
 • Skynet. Da bi jo dobil in popravil, se moraš zelo potruditi. Zaradi tega časa in gostje za njegovo črpanje skoraj ne bo ostalo.
 • Robopes.
 • Vic. Zaradi dejstva, da po ravni 5 preneha uporabljati spretnost popravila.
 • Lenny. Dobro se zdravi.
 • Myron. Enostavno ga je mogoče zaposliti, vendar je raven znanosti uporabna, kot da bi dobila Skynet.
 • Maria, Devin, Bad Dog. Popolnoma neuporabna
 • Sorodne publikacije