"Varfeis": značilnosti čevlja "Atlas" in njihov namen

Veliko igralcev raje preživi svoj večer po igranju računalniških iger, vendar bolj pogosto raje na spletu. V spletnih igrah je veliko več elementov kot v različici za enega igralca. Zato morajo igralci podrobno razumeti predmete igre, kako se kombinirajo med seboj, v cenah, kje padejo in kako drugače. V tem članku bomo govorili o "Varfeys", čevlje "Atlas", značilnosti. Poznavanje predmetov vas bo nujno zaščitilo pred zmedo med zadružno igro.


Predmeti v Warface-u

Veliko ljudi ve, da so spletne igre razdeljene na dve vrsti: kupljene z vsemi vsebinami za celo življenje in brezplačno, vendar pa je treba vsebino kupiti zaradi dolge igre ali donata. Warface je samo še ena vrsta igre. Druga možnost je glede dobičkonosnosti najbolj ugodna tako za uporabnika kot za založnika, saj je priliv novih financ veliko večji kot v prvi različici.
Warface gosti precej bogato in raznoliko igralnico, kjer lahko kupite artikle za brezplačno igro in za plačilo. Za plačano denarno igro so na voljo bolj zapleteni in učinkovitejši predmeti kot običajno. Ampak to ni vredno, da prenagljene sklepe, ker razvijalci poskušajo vzpostaviti ravnotežje med plačanimi in brezplačnimi postavkami. Ta članek bo obravnaval temo zagonskega "Atlasa". "Warface" - zelo raznolika igra, tako da lahko spremeni zunanjividez njegovega značaja do čevljev. Poleg spremenjenega videza nekateri čevlji izboljšujejo tudi karakterne značilnosti.


"Varfeis": škornji oddelka "Atlas". Značilnosti

Poglejmo glavne točke. Kot vsi vemo, je glavni namen čevlja zaščititi ude vojaka pred krhkimi ranami in preprečiti odkrivanje v bojnih pogojih. Boljši so čevlji, bolj je borec mobilen. V Warfaceu so čevlji eden glavnih sestavnih delov vojaka. Navsezadnje so kreteni zelo pomembna prednost v bitki.
Značilnosti čevlja "Atlas" ("Varfeis") so naslednje:
  • Hitrost potovanja se poveča za 15%.
  • Poveča razpon za 15%.
  • 16% hitrejši kretnji.
  • Prepovedani so na turnirjih.

    V zaključku

    Upamo, da razumete vse značilnosti "Atlasovega" čevlja. "Warface" - zelo zabavna igra, vendar zahteva natančno proučevanje vsakega izmed predmetov. Če je ta pogoj izpolnjen, vam bodo zagotovljene lahke igre. Spomnimo se, da so ti čevlji na voljo le v igrah, vendar so turnirji prepovedani zaradi zelo dobrih lastnosti.

    Sorodne publikacije