"Deu Nexia": uglaševanje z lastnimi rokami

Cenovno ugoden in cenovno ugoden avtomobil "Deo Neccia", katerega nastavitev je mogoče opraviti samostojno, privablja številne domače voznike. Modernizacija bo avtomobil naredila edinstveno in se bo razlikovala od splošnega toka. Mnogi lastniki se začenjajo izboljševati od zunanjosti, namestiti uteži, pragove, spojlerje, nove odbijače. Globlje posodobitve bodo izboljšale udobje kabine, pa tudi dinamiko in vozne lastnosti avtomobila.

Vrtenje motorja ("Deu Nexia")

Težave pri uglaševanju motorja so povezane s problemom nakupa kakovostnih delov za šibko in zastarel pogon. Mnogi lastniki menijo, da je posodobitev "motorja" 15 litrov (sedemdeset pet konjskih moči) nehvaležna in nesmiselna stvar. To dokazuje dejstvo, da naprava z največjim dobičkom trideset konjskih moči bistveno izgubi delovni vir. Vendar obstajajo takšni obrtniki, ki se s tem stališčem kategorično ne strinjajo.


Zaradi posebnega šika lahko kupite originalni nemški komplet za zamenjavo bata in mehanizma za distribucijo plina. Vendar pa bo takšen užitek letel v precejšen "peni", in najti podrobnosti ni tako preprosto. Veliko je lažje in bolj donosno kupiti in preoblikovati motor z večjo zmogljivostjo. Strokovnjaki ugotavljajo, da lahko avtomobil "Deu Nexia", ki uravnava motor, ki bo izboljšal številne lastnosti, lahko vgradi kompresor za vbrizg goriva in zraka. Tukaj je glavna stvar pravnastavite delovni tlak, ki ne sme presegati 05 atmosfer.


Kaj še lahko storim z agregatom?

Resnejša nastavitev motorja je redko izvedena, glede na kompleksnost in kompleksnost dela. Obratovanje v tem primeru:
 • vgradnja drugega odmikača z visokim odpiranjem ventilov;
 • vrtanje valjev za druge bate;
 • namestitev enosmernega toka in izboljšanega sesalnega kolektorja;
 • uporaba kompresorja z regulatorjem;
 • brušenje kolektorjev.
 • Globoko nadgrajen motor ("Deu Nexia") zahteva nakup ojačanih palic, ponarejenih bati, lahkega vztrajnika, posodobljenega časovnega sistema. Poleg tega boste potrebovali izboljšan oprijem in kompozitne zavorne ploščice. Takšno izboljšanje moči nizke moči je večinoma za tekmovalce, običajen prebivalec je komaj potreben.

  Izboljšanje zunanjosti

  Tuning "Deu Nexia" z lastnimi rokami večina lastnikov začne s preoblikovanjem videza "železnega konja". Namestitev uteži, spojlerjev, diskov, izvedba niansiranja je povsem realna v vaši garaži. Vsi novi elementi so pritrjeni na mesto starih kolegov z uporabo standardnih ključev in izvijačev. Takšna posodobitev ne bo samo izboljšala zunanjosti, ampak bo tudi delno povečala aerodinamične lastnosti vozila. Pogosto vozniki preživijo restyling svetlobnih elementov. Namesto standardnih žarometov postavite ksenonske bloke z lečami in pozicijske lučikombinirati s smerniki. Podobno obračanje zadnje luči. Poleg tega se lahko na "Deo Neccio" namestijo pralniki za odbijače. Tuning se lahko zaključi s toniranjem žarometov s posebnim filmom.


  Kaj dajejo deflektorji?

  Ti elementi dajejo avtomobilu izvirnost, njegove linije so bolj elegantne. Pregrade so nameščene na oknih in pokrov motorja, ne poslabšajo dinamike, vendar videz avtomobila postane bolj agresiven. Na praktični strani omogočajo, da prevzamete okna v snežnem ali deževnem vremenu, da prezračite kabino in preprečite zameglitev stekel. Elementi na pokrovu motorja omogočajo njegovo zaščito pred majhnimi drobci in drugimi deformacijami, ki jih povzročajo kamni, ki plujejo pod kolesi vozil, ki potujejo spredaj.

  "Deu Nekcia": tuning salon

  Notranja oprema avtomobila, ki se ji je zdela težko imenovati idealna. Zato je za restyling dovolj dela. Praviloma se preoblikujejo naslednji elementi:
 • naslanjači;
 • Oblazinjenje;
 • volan;
 • osvetlitev ozadja.
 • Zamenjava usnja ali drugega sodobnega materiala so lahko odseki na zemljevidih ​​vrat, informacijskih okencih in sedežih. Vse je odvisno od vaše želje, pričakovanega rezultata, fantazije in priložnosti v finančnem načrtu. Nastavitev plošče naprave "Deo Neccia" se začne z namestitvijo zaslona s tekočimi kristali. Namestite lahko tudi različne senzorje, nadzor svetlosti. Proračunska različica posodobitve vključuje razstavljanje staregaLED osvetljene plošče s poljubno barvo.

  Še naprej izboljšujemo salon

  Sedeži v "Nexia" so daleč od idealne možnosti. Če obstaja takšna priložnost, jih je bolje nadomestiti. Namesto standardnih vzorcev so nameščeni stoli s stransko oporo, saj je veliko bolj udobno sedeti. V večini primerov na kakovost in obseg modernizacije vplivata izbrana barva, kakovost materiala, želje lastnika in finančne naložbe.
  Proračunski avto "Deo Neccia", ki ga tuning ne boli, se lahko opremi s tako prijetno malo stvarjo, kot so nasloni za roke. Kupi ta izdelek je na voljo v kateri koli specializirani trgovini, njegova namestitev bo trajala nekaj minut, vendar bo zagotovo dodali udobje med vožnjo.

  Nastavitev čipa

  Pred začetkom te operacije opravite diagnozo vozila zaradi napak v delovanju, ne pa jih še poslabšajte. Do-it-yourself tuning "Deu Nexia" je mogoče storiti z naslednjimi orodji:
 • Willemov programer (sistem je drag, če je mogoče - najem ali prosite nekoga za začasno uporabo).
 • Oddajnik z žetoni na reži računalnika.
 • Neposredno čip Winbond 27-C512.
 • Vgrajena programska oprema.
 • Sistem programske opreme Willem se poveže z računalnikom v skladu z navodili, nato pa se strojna programska oprema, ki je najdena v omrežju, prenese na čip. Nato odstranite sponke akumulatorja in poiščite upravljalno enoto pod pokrovom na desnem sprednjem vratih. Blok je odstranjen,odstrani modri čip in vstavi nov čip s preneseno programsko opremo. Pokrov bloka je nameščen na mestu in se vleče v predal. Priključite terminale, obrnite ključ v vžig brez zagona motorja. Če slišite delovanje plinske črpalke, je postopek pravilno opravljen. Zdaj lahko zaženete avto "Deu Nexia". Nastavitev se lahko šteje za uspešno, če med delovanjem motorja ni prekinitev in detonacij. V nasprotnem primeru je treba postopek ponoviti od samega začetka.

  V zaključku

  Posodobitev avtomobila vam omogoča, da jo spremenite v nepriznavanje, da bi izboljšali nekatere značilnosti in udobje potovanja. Lastniki najpogosteje določajo naslednje elemente:
 • aluminijasta platišča;
 • prvotni pragi;
 • spojler;
 • posodobljene podrobnosti o svetlobi;
 • odbijač;
 • ​​
 • novi radiator "Deu Nekcia".
 • Notranjost stropa je odvisna od armaturne plošče, naslanjača, plastike, oblazinjenja, volana. Večino operacij lahko opravite z lastnimi rokami. V modernizacijo ni treba vlagati ogromnih sredstev. Chip tuning in minimalna obivaza bosta omogočila optimizacijo številnih indikatorjev, da ne omenjamo videza vozila.

  Sorodne publikacije