HDMI stikalo: Pregled modelov in povratne informacije proizvajalca

Ta članek bo obravnaval takšno napravo kot stikalo HDMI. Razmislite o priljubljenih možnostih, ki so že od nekdaj povpraševanja. Poglejmo, kaj ta naprava predstavlja. Angleško ime stikala je stikalo, ki ga lahko dobesedno prevedemo kot "stikalo".

Splošne informacije

Zaradi dejstva, da se je število naprav, ki delujejo s priključkom HDMI, povečalo na trgu, se pogosto lastniki soočajo s pomanjkanjem prostih vrat. Zato je postal tako priljubljeno stikalo HDMI. Omogoča povezovanje vseh razpoložljivih naprav, nato pa lahko lastnik preklaplja med njimi, pri čemer izbere iz katerega kanala se bo pojavil signal. Skoraj vsako stikalo se prodaja z nadzorno ploščo, zato ni potrebno niti vstati iz udobnega fotelja ali kavča.

Stikalo bo rešilo problem priključitve opreme na stensko televizijo, torej na napravo, do katere je tehnično nemogoče priti. Treba je takoj opozoriti, da stikalo - užitek ni poceni. Najbolj poceni model se prodaja za 3 tisoč rubljev. Mimogrede, na sodobnih napravah že obstaja približno 4 HDMI, ki je manjka za dolgo časa. Če potrebujete več pristanišč, potem morate opozoriti, da nakup stikal ne bo težko, če obstaja denar za veliko število dodatne opreme.

Kramer VS-44HN

Upoštevajte znano napravo HDMI. 4x4 matrično stikalo. Zahvaljujoč njemu lahko vključite vse vnose v eno ali skupino rezultatov. Naprava lahko nadzoruje frekvenco strojne opremekarakterizacijo in ponovno dotikanje signala. Preden začnete delati z napravo, je najbolje, da preberete priročnik in upoštevate te nasvete. Prav tako morate prebrati EDID. Postopek ima različne značilnosti, odvisno od vrste zaslona. S tem boste dobili najbolj natančen in pravilen rezultat pri uporabi stikala.

Funkcije

Ta 4x4 HDMI stikalo deluje pri hitrosti 675 Gb /s (prenos podatkov). Če za prenos signala uporabljate dolge črte, lahko naprava vzpostavi povezavo in jo razjasni. Model je združljiv s HDTV, HDMI in številnimi drugimi sodobnimi tehnologijami.

Stikalo lahko prenaša nestisnjene zvočne posnetke, sinhronizira zvok in sliko. EDID se odčita za del sekunde in se shrani v pomnilnik. Pisarna je udobna in udobna. Obstaja daljinski upravljalnik, več vmesnikov in sprednja plošča, ki se nahaja na vseh tipkah. Program, ki je potreben za delo z napravo, proizvajalec dobavlja brezplačno v kompletu. Vključuje tudi posebne montažne regale, stojalo. Omogočajo vam, da stikalo postavite na način, ki je primeren za lastnika. Ta matrično stikalo HDMI 4x4 izpolnjuje vse zahteve HDCP. Napajanje je univerzalno, porabi pa od 90 do 240 W. Za vsak izhod je gumb za zaustavitev, ki olajša delo s pristanišči. Sprednja plošča je blokirana, zato ne skrbite, če je v hiši otrok.

Udarna akustika

Še eno priljubljeno stikalo HDMI. Spada v segment proračuna, saj se prodaja za 85 dolarjev. To je napravakot veliko potrošnikov zaradi majhnosti in nizkih stroškov. Ni komentarjev o kakovosti slike. Pri uporabi tega stikala je slika lahko rahlo zamegljena, vendar nima niti najmanjšega vpliva na berljivost besedila in jasnost slike. Podoben učinek je opazen le na razdalji približno 10 cm.

Preobremenjenost naprave

Slabosti stikala odvrnejo številne potrošnike. Dejstvo je, da ima samo dva HDMI vhoda. Zato je naprava primerna samo za tiste, ki imajo vsaj 3 izhode na televizorju ali drugi standardni opremi. Navzven, stikalo ne izgleda preveč privlačno.
Na splošno lahko napravo imenujemo uspešno, če upoštevate njeno cenovno kategorijo. Vendar je zaželeno, da ne pričakujemo zelo močnih značilnosti.

Radiient Select 4-ce

Ta model očara vse potrošnike s svojo zasnovo. Ohišje je narejeno iz prozornega materiala, tako da si lahko ogledate delo vgrajenih indikatorjev. Ima štiri vhodna pristanišča, medtem ko izgleda precej kompaktno. To stikalo HDMI (VGA postaja vse manj priljubljeno) teče gladko. Kakovost prikazanih slik je res odlična in le malo potrošnikov se pritožuje nad tem. Ni zamegljenosti, motenj ali drugih slabosti.

Vtisi

Zgornja plošča je opremljena s posebno luknjo za shranjevanje daljinskega upravljalnika, ki deluje na daljavo. Le malo lastnikov ga pusti tam, toda v smislu ergonomije - zelo zanimiva metoda uporabe prostega prostora. Mimogrede, oddaljeniv kompletu.

Za ta model bo moral potrošnik plačati približno 200 dolarjev. To je normalna cena za dobro kakovostno stikalo. Odlično bo izgledala v vsaki notranjosti, ima odlično funkcionalnost in zadostno število pristanišč. Ta model priporočajo številni lastniki za nakup. To je čudovito in navdušeno z dolgo življenjsko dobo.

Gefen 8x1

Ta model bo zadovoljil vse potrošnike, ki želijo nenehno kupiti različno opremo. Deluje z osmimi pristanišči. Trenutno je to maksimalno število vseh razpoložljivih stikal. Opisano stikalo HDMI ne izgubi signala in ga popolnoma razdeli. Dobro se prenaša, zato ni ovir ali izkrivljanj. Pri delu z večino domačih gledališč to stikalo deluje brezhibno. Toda pri igranju z dinamičnimi filmi lahko opazite majhne zvite. Za to moraš biti pripravljen. Ne boli veliko v očeh, vendar še vedno pušča neprijeten vtis.
Mimogrede, včasih je ta problem rešen sam. Morda gre za prenos signala. Med gledanjem istega filma (ali iger) se po nekaj časa pojavi trzanje. Zasnova naprave ni impresivna, je normalno. Lastnik ne uporablja polovice sprednje površine, saj vsebuje različne indikatorje in druge podrobnosti. S to napravo lahko uporabljate univerzalne nadzorne plošče, ki podpirajo interakcijo z njimi. Vendar pa proizvajalec ne dobavlja "native" v celotnem kompletu. Sedaj je to stikalo eno od najdražjih, dacena je 900 dolarjev. To je samo stikalo, ki ne izvaja nobenih dodatnih funkcij. Ampak, če pogledaš na preglede lastnikov, potem lahko rečemo, da je res vtis in njegova cena se očitno ne poveča. Včasih pride do težave, kot je napačna namestitev nekaterih vrat. Lahko se premaknejo ali izpustijo. To je tovarniška pomanjkljivost, včasih tako presenečenje - rezultat dostavne službe. Situacija je neprijetna, vendar, kot kaže praksa, v večini primerov vsa vrata še vedno delujejo pravilno.

Povzetek

Preden izberete stikalo HDMI, se morate odločiti za namen, za katerega je potrebna. Ne bi smeli prenehati gledati na najdražji model, saj to ne pomeni, da je najboljši. Nekatere različice se ne štejejo za univerzalne in ne ustrezajo nobeni opremi. Če potrošnik potrebuje samo dodatna vrata, bo najboljši model Radiient Select. Vendar je treba napravi VP50 iz Anchor Bay dati prednost tistim, ki potrebujejo neskončno povezavo ogromne količine tehnologije. Stikalo je pomembna oprema za velike pisarne in druge ustanove. Svojo izbiro morate pripraviti, da resno in skrbno preučite značilnosti vsakega modela, ki ga želite.

Sorodne publikacije