Wexler Book T7205 E-knjiga: opis, značilnosti, pregledi

Pred tremi ali štirimi leti so bili napredni ljubitelji knjig zadovoljni s svojimi TFT-bralci, ki so bili v svojih zmožnostih precej omejeni. Naprave takšnega načrta so bile postavljene kot bolj funkcionalne in cenovno ugodne alternative napravam E-Ink. Mnogi uporabniki so ustvarili TFT multimedijske bralnike za kombinacijo barvnih slik in videoposnetkov.

Toda bralci TFT so imeli tudi očitne pomanjkljivosti - na primer, noben pripomoček se ni mogel spopadati z DOC formatom, ki je postal kritična točka za številne bralce. Poleg tega, da imajo dostojno globino barve zaslona, ​​ki ne vsebuje nobenega videa za veliko, bi veliko uporabnikov želelo nekaj večjega, vzorec niza koristnih programov in iger. S prihodom bralcev na platformo Android so se razmere dramatično spremenile. Za približno dva tisoč rubljev, boste dobili veliko število možnosti in velik seznam podprtih programov.

Torej je tema današnjega pregleda bralec platforme Android Wexler Book T7205. Značilnosti pripomočka, njegove prednosti in slabosti, kot tudi mnenja strokovnjakov v tej industriji, skupaj z uporabniškimi pregledi, ki jih bomo obravnavali v našem članku.

Dopolnitev

Devays so v lepo belo škatlo tesnega kartona. Sprednja stran paketa prikazuje samo napravo in njeno ime. Zadnji del je rezerviran za kratke specifikacije in seznam nagrad na nekaterih razstavah.
V polju boste videli:
 • bralnik knjige WexlerT7205;
 • opis v ruščini;
 • polnilna enota;
 • mikro USB kabel;
 • slušalke;
 • OTG zanka;
 • prevleka;
 • garancijska kartica;
 • multicast.
 • Niz funkcij se lahko imenuje bogat za pripomočke, kot je načrt. Glede na povratne informacije o Wexlerjevi knjigi T7205 je veliko uporabnikov uživalo v razpoložljivosti visokokakovostnih slušalk in OTG zanke, ki jim omogoča delo z zunanjimi zunanjimi napravami, pa naj gre za trde diske ali manipulatorje. To je še posebej pomembno za naprave Android.

  Značilnosti dobavnega kompleta

  Za razliko od večine podobnih naprav je proizvajalec namesto navodil dal kompetentni opis, ki je bil nameščen na eni trdni plošči, ki prikazuje korake za hitro vključitev, sinergijo in izključitev pripomočkov ter funkcije naprave.

  Še en dober bonus, ki ga uporabniki v svojih pregledih knjige Wexler T7205 pogosto omenjajo, je multicart, ki vam omogoča, da dobite popust od 5-50% vira "Litrov" in razpoložljivosti naslovnice. Slednji je odgovoren za varen transport pripomočka in prijeten videz naprave v zaprtem stanju. Prav tako je izjemen način prilagajanja bralnika primeru: pritrditev na štiri zapaha v vogalih opazno več estetskih kavčukov, ki se pogosto uporabljajo v konkurenčnih analogih. Treba je omeniti, da bomo natančno preučili knjigo Wexler T7205, ki temelji na Androidu, namesto katerekoli tablice z ustreznimi poizvedbami. Zato ni vafelj, zmogljiv procesor ali trdna količina RAM-a, ki ni tukajnačeloma.

  Videz

  Zasnova knjige Wexler T7205 je zelo specifična in zagotovo se ne zamenjuje z vojsko podobnih bralcev. Oblikovalci niso nekako oblikovali in zaoblili vogalov, ampak so jih preprosto odrezali in tako pripomočku naredili nepozabno obliko. Zaradi svoje relativno majhne teže 330 gramov, naprava ne moti z roko, tako da lahko knjiga uživa enako udobje tako moških kot krhkih žensk.
  Ko prvič vzamete bralca v roko, boste takoj začutili prijeten material zadnje platnice, zelo podoben softtach-plastiki. Nobenega razloga ni, da bi pomislili na kakršno koli znamenje pokrova, ker je ta primer varno zaščiten. V zvezi z ergonomijo knjige Wexler Book T7205 je tukaj vse dobro: ohišje je odlično na dlani, in pametno postavljeni zvočniki preprečujejo naključno zapiranje vaših prstov. Uporabniki so ambivalentni glede videza bralca: večina ljudi meni, da je izvirna in nekoliko sovražna, nekateri pa jo imenujejo zastrašujoče, toda tu, pravijo, okus in barva

  Vmesniki

  Kontrole takoj pojasnijo, da nimamo tablice, in To je elektronska knjiga "Wexler". Desni del pripomočka je pod podaljšanimi in podvojenimi gumbi za obračanje strani, na levi pa je podoben gumb z elementi nastavitve klica in se vrne na prejšnje dejanje. Pod zaslonom je gumb "Home".

  Vse tipke za upravljanje se zdijo na plastični površini ob robu zaslona in ta rešitev izgleda zelo impresivno. Vsi gumbi imajojasna in razumljiva poteza in pritisnjena brez napora. Na dnu so glavni vmesniki in vrata. Tukaj bomo videli gumb za izklop, standardni "mini-jack" 35 mm, skrito vročo tipko, mikro USB priključek, zunanjo režo za SD kartico in prikazovalnik dogodkov LED.

  Zaslon

  Wexler Book T7205 uporablja tradicionalni TFT LED LCD zaslon za tovrstne pripomočke. Zaslon na dotik je prejel uporovni sloj in podpira manipulacijo podatkov z uporabo strojne opreme, ki jo redko najdemo v konkurenčnih modelih. Če je potrebno, lahko s čitalnikom delate s standardnimi ukazi tipalnega sistema in uporabite pisalo.
  Elektronska knjiga "Wexler" je dobila običajno licenco za take naprave - 800 x 480 slikovnih pik. Uporabniki v svojih pregledih ugotavljajo, da ni bilo zrnatih, in ločljivost zaslona je dovolj, da ne povečate standardnih pisav. Vidni koti so primerni tudi za TFT-matriko, zato gledanje video posnetkov ali spreminjanje fotografij v eno ali dve podobno misleči družbi ne more biti problem.

  Jobs

  Devis deluje na platformi Android, vendar je družba čim bolj poenostavila vmesnik bralnika in zagotovila celoten proces uporabe ogromnih nasvetov (odklopljenih), tako da so se tudi tisti, ki niso poznali tega operacijskega sistema, počutili udobno vsako minuto obrnil na navodilo. Poleg običajnega "Android" vmesnika je podjetje opremilo tudi firmware Wexler Book T7205 s svojo blagovno znamkopranje Sestavljen je iz enega samega okna, kjer so velike ikone glavnih programov: upravitelja datotek, knjig, koledarja, slik itd. Z njim je zelo težko sodelovati, zato bo tudi malo seznanjen s takšno tehniko, da bo človek razumel vse, kar se dovolj dogaja. hitro

  Posebne značilnosti platforme

  Na dnu zaslona je zavesa, ki povzroča običajno delujoče Android-mize, kjer je popoln seznam vseh programov. Obratno gibanje ga lahko zapre in vrne v lansirnik.
  Podjetje je poslušalo številne uporabniške preglede in v bralcu ni povezovalo svojih "bralcev" z blagovno znamko, ker so pretekle izkušnje odkrile veliko napak, ki še niso bile odpravljene. Zato je naprava zagotovila privzeta tri priljubljena branja: FBReader, Cool Reader in EBookDroid. Vsi trije programi odlično delujejo na bralce, vendar na napravah Android, ki ne vključujejo prvega leta in zaradi rednih posodobitev, nimajo kritičnih pomanjkljivosti. Če imate težave z dekodiranjem nekaterih datotek v enem pripomočku, potem se bo verjetno z drugo ali tretjo zadevo ukvarjal, zato ne bi smelo biti težav, razen z nekaterimi eksotičnimi formati. Glede gledanja video posnetkov in slik, glede na ocene lastnikov, tudi ni težav. Standardni niz pripomočkov mirno izgubi vsebino in če dobite nečitljiv format, bo seznam 800 tisoč aplikacij za Android in Google Play pomagal rešiti težave pri dekodiranju.

  Avtonomno delo

  Glede na to, da je problem profilaBralca bere knjige, je dovolj za približno 3-4 dni dela pri branju približno pol ali dve uri na dan. Če pogledamo konkurenčne analoge, lahko rečemo, da je življenjska doba baterije dober pokazatelj.
  Kar se tiče poslušanja glasbe, ko je pripomoček popolnoma napolnjen, bo to trajalo približno 20 ur, gledanje videa pa bo prihranilo polnjenje v 4-5 urah. Nekateri uporabniki v svojih pregledih se pritožujejo zaradi skromnega trajanja baterije s primerjavo modela z bralniki E-Ink, vendar tukaj ne smemo pozabiti, da je nedvomna prednost platforme Android (če jo uporabljamo obširno), da plačate pogosto polnjenje. Ja, in da je kapacitivna baterija na bralniku ni vredno, saj bo ta trenutek močno povečal težo naprave.

  Če povzamemo

  Iskanje slabosti takšnega večnamenskega pripomočka za 2000 rubljev - ne najbolj plemenit vzrok: za to cenovno kategorijo ima bralec dober niz prednosti in zelo dobro dela z glavno nalogo - branjem e-knjig. Seveda, obstaja priložnost, da poslušate glasbo, ter da zavijete fotografijo in si ogledate videoposnetek, vendar je spet ta funkcionalnost izvedena v osnovnem načinu, ker se ukvarjamo s čitalnikom, ne pa s tablico. Prav tako je bilo presenečenje, da je bil proračunski model opremljen s pametnimi slušalkami, lepim pokrovčkom in napravo Android, kot je OTG kabel. Ne vsaka naprava v srednjem cenovnem segmentu se lahko pohvali s takšnim nizom dostave. V splošnem je Wexlerjeva knjiga T7205 drag nakup, ki upravičuje porabljen denar. In v kakovostidarilo za bližnje prijatelje izgleda zelo impresivno.

  Sorodne publikacije