Kako priti do VIP oseb v "Varfeys": opis metod

Vsak samozavestni igralec želi vedeti, kako dobiti VIP v Warfaceu, ne da bi vložil pravi denar. Številne statusne bonuse privlačijo hitri dosežki in črpanje. Proste možnosti preprosto ni mogoče izkoristiti. Igra bo veliko enostavnejša, pridobitev valute in orožja pa bo čim manjša. Zato vsak uporabnik želi vedeti, kako dobiti ta bonus status.

Opis igre

Če želite izvedeti, kako pridobiti VIP v igri Warfies, se morate najprej seznaniti z igro. To je online strelec iz Crytek Developer Studio. Zaradi uvedbe motorja CryEngine 3 so avtorji dosegli visoko stopnjo podrobnosti in dobro vizualno zasnovo. Tudi tehnična komponenta ne zaostaja. Igranje je razdeljeno na skupinsko mreženje v različnih režimih in sodelovalnih misijah. Vsak dvoboj se razlikuje v dinamiki stalnega streljanja. Igra ni brez taktične raznolikosti. Boj proti šefom in plačancev v timskih nalogah zahtevajo skladno delo in strateške elemente. To je projekt, ki ga milijoni uporabnikov obožujejo po vsem svetu.Kaj daje status

Igralci so pogosto vprašani, kako naj dobijo VIP osebe v "FreeBSD" brezplačno, razumevanje pomena njegovih bonusov. Avtorji igre pod pogojem, dve vrsti pospeševalnikov - navadne in super. Prvega lahko dobite samo brez naročnine. On daje 75% več valute igre (varbakves) za zmago in za poraz. Sam likima dvakrat več izkušenj, zato je črpanje sorazmerno pospešeno. Dobavitelji se črpajo za 50% hitreje. Od njihove ravni je odvisen nakup najboljše opreme. Čim višja je stopnja njihovega izboljšanja, več možnosti bo na voljo za pridobitev najboljše opreme in orožja.Hkrati se super status razlikuje po številu, ki je veliko večja od običajnega Vipa. Več kot dvakrat igralec prejme Varbaks, izkušnja znaša 180% samega značaja, dobavitelji pa dobijo + 130% za črpanje. Poleg tega se sredstva posebnih operacij dobavljajo za petino več kot običajno. To je razlog, zakaj uporabniki obupno poskušajo dobiti VIP v igri. Dan ali dve pustolovščini s statusom bonusa lahko junaka dvigne na novo višino.

Načini pridobitve statusa

Prva in najbolj priljubljena metoda za pridobitev pospeševalnika je tipiziranje telefonske številke zapisa. Če želite to narediti, pojdite na "Personal Cabinet" na uradni strani in dokončajte preprost postopek potrditve v obliki kode, poslane SMS-u.
Za to nagrado razvijalci podarijo status bonusa svojemu dnevu. Novinci poročajo: "Vzemite VIP za 1 dan (" Warfare "- tema današnje razprave) takoj po registraciji!". Privablja in zagotavlja hiter začetek in promocijo. Ni vam treba celo dan igrati, ker na začetnih stopnjah pospeševalnik ne bo pustil drugih. Poleg tega morate posredovati informacije o varnostnih podatkih računa. Prvi je sestavljen iz desetih vprašanj o telefonskem vezanjuin drugi - o varnosti. Za to je dvodnevna nagrada. Tretji način vam omogoča, da dobite 7-dnevni vip za "Warface". Če želite to narediti, pojdite na "Osebni račun" na uradni strani in povezavo račun za račun v socialni mreži "VKontakte". Ta teden bo igralec prejel zgoraj navedene bonuse. Poleg tega, kvalificirani igralci predlagajo, da se registrirajo za svojo napotitveno povezavo, in za to obljubo dajo status VIP za sedem dni in dajo veliko orožja. Naredi isto ali ne - vsak uporabnik se sam odloči.

Dodatne funkcije

Če igralec že ve, kako priti do VIP-a v boju, je treba spomniti dodatnih bonusov. Prva od njih je igra od 12:00 do 14:00 moskovskega časa. V teh dveh urah so se pridobljene izkušnje in število vojnih spopadov v boju povečali za pol in pol. Ta premija je kombinirana z VIP statusom in je idealen način za pospeševanje črpanja. Če ste v času kosila svobodni - se prepričajte, da ste prišli na igro. Drugi nasvet zadeva že uporabljene uporabnike. Po doseganju oznake "rang 25" se bo odprla misija "Zenith". Je lahka, traja malo časa, vendar daje veliko izkušenj. Vsi borci o tem ne vedo, saj obstaja možnost, da hitro napredujete na lestvici. Prav tako ne smemo pozabiti, da je bolje izkoristiti priložnost, da dobite brezplačne VIP osebe, tako da ni nobenih težav z bonusi.

Sorodne publikacije