Kako polniti telefon, če je priključek zlomljen: več načinov polnjenja brez polnilnika

Mobilni telefon je tako trdno vstopil v naše življenje, da ga mnogi ne dajejo več, kot bi lahko brez njega. Vsak lastnik je seznanjen s situacijo, ko je potrebno opraviti pomemben klic ali prejeti sporočilo, baterija iz mobilnega telefona pa je izdana ali še huje, tam je polnjenje, vendar se nič ne zgodi. Kako napolniti telefon, če je vtič zlomljen?

Metoda One

Ta način polnjenja telefona, če je priključek zlomljen, je najlažji in sploh ne zahteva nobenih veščin. Res je, da bo baterija mobilnega telefona trpela in ne bo mogla prenesti ponavljanja. Vse kar morate storiti je, da izvlečete baterijo in jo udarite trdo, na primer, mizo ali kamen. Lahko opravite 1 ali 2 klice. Drugi način za polnjenje telefona, ko je polnilna vtičnica pokvarjena, je zelo draga in ne upravičuje stroškov, vendar bo delovalo, če vi ali vaše ljubljene so "žabe". To je univerzalni polnilnik s posebno režo, kjer je vstavljena mobilna baterija. Na ta način ima svoje slabosti:
 • "Stroški žaba" znatno presegajo stroške v primerjavi s servisnim centrom.
 • Telefon ne boste mogli uporabljati, dokler se baterija ne napolni do konca.
 • Nekateri odzivi uporabnikov naprave so pokazali, da je bila baterija med polnjenjem poškodovana.
 • Metoda 3: neposredno polnjenje brez uporabe vtičnice

  Če jo imatenekaj električnih veščin, potem lahko to metodo polnjenja telefona, če je jack zdrobljen, opravi doma. Navodila po korakih:


 • Odstranite baterijo iz mobilnega telefona.
 • Polnilnik najprej izklopite iz omrežja.
 • Odstranite izolacijo s polnilne žice z udarci žic.
 • Očistiti živo. Poišči plus ali minus.
 • Poiščite sponke na bateriji. Upoštevajte polarnost žic in napravo.
 • Posnemite posnetek, potem ga lahko priključite v vtičnico.
 • Pomembno! Te metode ni mogoče uporabiti, če ste sami. Bodite prepričani, da ste nekdo, ki vam lahko pomaga pri morebitni stavki.

  Metoda štiri

  Opisana metoda vam bo povedala, kako nujno napolniti telefon, če je vtič zlomljen. Vzemite običajni nož in ga segrejte na ognju. Pritrdite ga na baterijo. Zaradi povišanja temperature bo baterija prišla v kratkem času. Ta način je najbolje uporabiti le, če je klic pomembnejši od stroškov baterije. Upoštevajte pravilo: če baterijo segrevate, ukrepajte hitro in natančno, sicer lahko postane napihnjena. Ogrevanje same baterije vam omogoča klic v približno 5 minutah, vendar boste morali zamenjati baterijo.

  Prvotni način polnjenja telefona

  Prejšnje metode so opisovale, kako naj telefon pokliče, ko je vtič zlomljen in ni "žabe", ampak če se je stanje izkazalo za nasprotno: nujno je treba poklicati državo alipohod? Toda v tem primeru obstaja način za klic, razen če so seveda našli materiale pri roki. Za sam polnilnik potrebujete več kovinskih plošč, kos bakrene žice in slano vodo. Če se na primer odpravljate na izlet, lahko s seboj vzamete vse, kar potrebujete v primeru izrednih razmer. Z opisano metodo boste lahko napolnili telefon na 5%.
  Plošče so zakopane v zemljo in ovite v bakreno žico. Konsticija je zalita s slano vodo. Polnilnik je pripravljen. V primeru, da ni železa, ga lahko dobimo na naslednji način: razpoložljivi izdelki, kot so limone ali jabolka, so obtičeni v kovinskih nožicah in naviti z žico.

  Lahko greš na ekstremne dogodke.

  Naslednje metode polnjenja telefona, če je vtič zlomljen in ni "žabe", je priporočljivo uporabljati le v skrajnih primerih, lahko razstavijo baterijo. V drugem je bolje, da ne delate prostega časa in mobilnega telefona.

  Neodvisna zamenjava gnezda ali servisnega centra?

  Ali lahko sam popravim polnilno vtičnico? Teoretično - da. Vendar ne pozabite na funkcije, ki jih ta priključek izvaja:
 • Prek reže za polnjenje se datoteke preusmerijo iz telefona v računalnik in nazaj. To je morda najpomembnejša funkcija, poleg polnjenja pripomočka, glede na to, koliko pomembnih podatkov je mogoče shraniti na pomnilniško kartico.
 • Prek reže za polnjenje lahko telefon polnite iz računalnika s posebnim kablom, ki je priloženmobilni telefon.
 • Prek priključka za polnjenje lahko mobilni telefon priključite na televizor, da si ogledate fotografije in videoposnetke.
 • Nekatere druge možnosti.

  Napolnite iphone brez polnilnika

  Če ste nosilec iphone, potem ne boste potrebovali zgoraj opisane originalne metode. Na trgu so se pojavili alternativni viri, ki lahko pretvarjajo energijo v okolje. Samo jih uporabite brez obiska v kabini ne bo uspelo.
  Če nimate izkušenj s popravili mobilnih telefonov, je najbolje, da ne skrbite za lastna popravila, saj lahko brezskrbna poteza na koncu ubije vaš pametni telefon, kar je veliko dražje od storitev servisnih centrov. Poleg tega lahko samo okrepiti okvare in popravila bo stalo več kot znesek, ki bi lahko prvotno.

  Če je vtič v dobrem stanju, vendar brez polnjenja

  Če je vtič v pravilnem vrstnem redu in se telefon ne polni, je lahko polnilnik poln. V tem primeru lahko mobilni telefon polnite preko USB-vrat, tako da ga povežete z računalnikom ali tabličnim računalnikom.

  Kako izbrati servisni center

  Najbolje je, da telefonu ponudite storitev blagovne znamke iste blagovne znamke kot naprava. Mora biti potrdilo o storitvi. Oglejte si ocene izbrane storitve na spletnem mestu.
 • Sorodne publikacije