Telefon Xiaomi Redmi Pro 64Gb: pregledi

Z lahkoto se prižgemo v različnih popolnoma novih pametnih telefonih. Ko se potencialni kupec odloči za nakup pripomočka, uredi nakupovanje. Vedno mora videti vse in držati v rokah. Navsezadnje je to edini način za razumevanje, kateri model je bolj primeren. Ampak, če niste eden od teh, potem bo dovolj dovolj pregledov in ocen. Xiaomi Redmi Pro 64Gb lahko kupite tako, da preberete ali prebrskate več člankov. Ta pametni telefon ima posebno udobje in simpatičen dizajn.

Imena

Preden pogledamo ta telefon "od glave do pete", se morate ukvarjati s številnimi imeni. Lani je proizvajalec predstavil novi pametni telefon Xiaomi Redmi Pro. Izkazalo se je, da je zanimivo zunaj, ni odrekel oblikovanja in "železa". Na splošno je bil poskus očitno uspešen.Toda tukaj je neuspeh. Xiaomi ne more ugotoviti ničesar z okusom. Na splošno je ta problem zelo razširjen med kitajskimi proizvajalci, ki združujejo svoje izdelke. Če pogledate družino Redmi, lahko najdete vzorec, ki je del modelov s pet-palčnim zaslonom, drugi del pa z 55-palčnim zaslonom. Ko se je na trgu pojavila različica Redmi Pro, bi lahko pričakovali, da je vse to ista kompaktna različica, vendar napredna v "nadevu". Dejstvo je, se je izkazalo, da pred nami vse isto možnost z 55-palčni zaslon. Kako ugotoviti v tej zmešnjavi, kaj storiti, medtem ko je težko razumeti. Upati je, da bo proizvajalec organiziral njihova imena, uporabnik pa bo razumel, kaj so "slumi", po katerih se bo povzpel.

približnopametni telefon

V telefonu Xiaomi Redmi Pro 64Gb skoraj ne izstopamo. Mnenja o njem ostanejo dobra. Seveda je prišlo do zmede z imenom. Ni vsakdo razumel kompleksnih shem proizvajalca. Toda tisti, ki je bil pozoren na možnosti, je dobil, kar je hotel.


Družba je model predstavila kot vodilno pobudo. Pravzaprav je že znana vrsta značilnosti. Zanimivo je, da je model na voljo v treh spremembah. Razen dejstva, da se razlikujejo v količini operativnega in notranjega pomnilnika, obstaja razlika v procesorjih.
V proračunski možnosti Helio X20 teče od 3Gb RAM in 32 GB notranjega pomnilnika. Povprečni model, opremljen s "RAMi" Helio X25, se nadaljuje s 3 GB, notranji pomnilnik pa je bil dvakrat večji - 64 GB. No, najnovejša različica deluje tudi s Helio X25, vendar z 4 GB RAM-a in notranjim pomnilnikom 128 GB. V povprečju model stane 22-26 tisoč rubljev. Najcenejša možnost je praviloma svetlo siva.

Pakiranje

Kaj še lahko rečem o Xiaomi Redmi Pro 64Gb? Recenzije, ki jih je prejel večinoma pozitivno. Seveda embalaža nima nič opraviti s tem, vendar se je treba spomniti. Telefon je bil zapakiran v že znano škatlo iz belega gostega kartona. Spredaj - ne le oranžni logotip podjetja, temveč tudi slika samega modela. Spodaj so nejasni hieroglifi. Lahko pa ugibate, da je napisano "Redmi Pro". Tudi notri, nič novega. Kitajski proizvajalci niso zadovoljni s posebno velikodušnostjo opreme. Poleg telefona, dajo v škatlo omrežni vmesnik s kablom. Obstaja sponka za papir za odstranjevanje pladnja in dokumentacijo.

Videz

Pregledi Xiaomi Redmi Pro 64Gb Gray so jasno pokazali, da je model lahko osvojil uporabnike s svojim videzom. Medtem ko večina proizvajalcev poskuša ustvariti še eno kopijo iPhonea, Xiaomi počasi, a zanesljivo nadaljuje s poskusi. To se je izkazalo za zelo uspešno, čeprav ima tudi nove funkcije. Če pogledate na sprednji plošči, lahko vidite značilnosti območja Meizu. V primeru, da so še vedno izslediti zaobljene oblike. Obstajajo zgornji in spodnji vložki, steklo - 2,5 D. Najboljši videz je zadnji pokrov telefona. Čeprav lahko nekdo reče, da je popoln namig o Meizu M3e. Kljub temu se je proizvajalec odločil, da nas ne bo razburkal s kovinsko plastiko. Pred nami je polirana plošča: gladka, prijetna z otipnim občutkom. Vstavki iz plastike na zgornji in spodnji strani skrivajo antene pod njimi. Telefon je na voljo v treh barvah. Prejel je pozitivne ocene Xiaomi Redmi Pro 64Gb Black (črna). Seveda, da pokličete ta model "črna" ne vrne jezika, ker je siva. Vendar je proizvajalec navedel barvo sprednje plošče.
Obstaja različica srebra z belo čelno ploščo in pogojno zlato. Pravzaprav je bolj bež z roza. Enak odtenek in sprednji del.

Operacija

Sklop ne povzroča nobenih pritožb. Primer je monoliten, zato ni prask. Steklo z zaščitnim oleofobnim premazom. Odtisi se kopičijo najmanj. Že dolgo časa ga hranimo brez prask. Dimenzije so precej udobne, saj imamo napravo z veliko diagonalo. Telefon je visok 15 cm, širine 7 cm in debeline 8 mm. ZaTeža kovinskih materialov je 174 gramov, kar pomeni, da bo naprava v roki počutila precej težko. Subjektivno ohranite ta model udoben. Ona ne zdrsne iz rok, vendar konci ne odsekajo roke.

Podrobnosti

Osnovna osnova je na splošno uspešna in za mnoge je že običajna. Vse je ostalo od svojih prejšnjih različic. Kot smo že omenili, je sprednja plošča običajna. Sedaj lahko najdete v modelih drugih proizvajalcev. Glavni del je 55-palčni zaslon. Ne pozabite na 25 D steklo, ki je, mimogrede, prejel veliko pozitivnih ocen.
Mobilni telefon Xiaomi Redmi Pro 64Gb pod zaslonom ima mehanski ovalni gumb. Praktično je enaka tisti, ki je nameščena na Meizu. Nekoliko utonil v ohišje in ima bralnik prstnih odtisov. Z njim, kot vedno, ni težav: hitro in natančno. Nad zaslonom je bil nameščen zvočnik. Proizvaja čist in glasen zvok. Če ste v zaprtih prostorih, boste najverjetneje morali zmanjšati glasnost, tako da sogovorniki ne bodo slišali okoliških ljudi. V bližini je bila celofanska kamera, par senzorjev in opozorilna luč. Ni preveč svetel, ne moti ponoči. Pokrov je izdelan iz teksturirane kovine. Zgornji in spodnji del sta plastični vložki-linije za antene. Prva stvar, ki jo opazite, ko gledate zadnjo stran ohišja, sta dve kameri. Moduli enake velikosti se nahajajo eden za drugim. Med njimi je izbruh.
Desna stran je zasedena s tipkami za vklop in nadzorom glasnosti. Na levi strani je edini kombinirani predal za kartico SIM ali pomnilniško kartico. Spodnja vrstica je vzetaReža za priključitev polnilnika tipa C. Levo in desno od nje so odprte krožne luknje. Pod enim od njih je zunanji zvočnik, drugi pa mikrofon. Zgornji del je opremljen z dodatnim mikrofonom za zmanjšanje šuma. Tukaj je mesto za povezavo slušalk in infrardečega vmesnika.

Zaslon

Zaslon pametnega telefona Xiaomi Redmi Pro 64Gb ni dobil slabih ocen. Imamo dober kakovosten zaslon z matriko AMOLED. Za diagonalo 55 palcev je ločljivost 1920x1080 slikovnih pik odlična rešitev. Zaradi uporabe tehnologije OLED je kontrastna slika intenzivna. Svetlost s kazalnikom 350 cd /m 2 je sprejemljiva, čeprav bi rad več. Matrika sama ne kaže slabih rezultatov. Ne izkrivlja barve, ima dobre vidne kote. Pri nagibu so možna odstopanja bele barve v smeri zelene barve, vendar je to znano stanje. Dodatne nastavitve zaslona ne bodo odveč v Xiaomi Redmi Pro 64Gb Gold. Povratna informacija je ostala glede na način branja, v katerem zaslon izgubi posteljnino. Nastavite lahko intenzivnost in izberete programsko opremo, v kateri bo ta način aktiviran.

Kamera

To je naslednja stvar, o kateri bi morali govoriti. Kot smo že omenili, pred nami gledamo dve celici kamere. Vsaka od njih je opremljena z drugačno ločljivostjo. Zgornji modul je prejel 13 MP in podporo podjetja Sony. V tem primeru je njegova odprtina f2,0, število leč pa je doseglo peto.
Spodnji modul je dobil 5 Mp in Samsung podporo. Potrebno je, da določimo globino slike. Dva modula delujeta po naslednjem načelu: pogled od spodaj analizira globino slike, vmedtem ko programska oprema uporablja učinek zamegljenosti na fotografijo, ki je bila posneta iz zgornjega modula. Ta tehnologija je vidna v napravi iPhone 7 Plus, vendar je v napravi jabolko bolje izpopolnjena in se skoraj nikoli ne zruši. Kitajska naprava ne deluje vedno pravilno in lahko zamegli napačno območje. Na splošno so slike dobre. Lahko se spomnite čudovitih pokrajin ali portretov na Xiaomi Redmi Pro 64Gb. Povratne informacije so negativno vplivale samo na nezadostno ostrenje. Očitno je to posledica "nerazvite" tehnologije obeh modulov. Toda trik in ravnovesje beline sta bila pohvaljena. Videoposnetke lahko snemate v polni visoki ločljivosti. Podnevi kamera deluje s hitrostjo 30 sličic na sekundo, ponoči pa ta indikator pade dvakrat. Aperture efekt lahko uporabite, vendar je videti nedokončan. Sprednja kamera se je dobro pokazala. Z ločljivostjo 5 milijonov slikovnih pik ustvari dobre posnetke, lahko celo določi starost uporabnika in praktično nedvoumno. Snema videoposnetke visoke ločljivosti.

"Iron"

Ocene o značilnostih Xiaomi Redmi Pro 64Gb, kot vedno, veliko. Na splošno so bili uporabniki zadovoljni. Seveda je nekdo sanjal o neverjetni uspešnosti, vendar ne smemo pozabiti na relativno nizke stroške. Telefon napaja MediaTek Helio X20 ali X25. Nabor čipov je izdelan na 20nm procesni tehnologiji. Inside - 10 jeder, ki delujejo po shemi 2 + 4x + 4x. Grafični pospeševalnik Mali-T880 je standardna rešitev za podobne modele. Ne opazite nobenih zamikov ali zavor. Takšne naprave ni. Primer se ogreva, vendar ne na kritične temperature. Testi so pokazali dobrorezultat, in v Antutu je model dosegel 70 tisoč točk. Igre lahko vodijo vse, vendar so najbolj intenzivne vire malo "podlazhivayut" na maksimalni urnik. Med aktivnim delom boste začutili dobro ogreti pokrov. Namestitev programske opreme traja nekaj več časa, kot bi bilo zaželeno, vendar je to zaradi počasnega pomnilnika.
Naprava, ki deluje v različici Android 6, se izvaja. Nekateri modeli so morda že prejeli posodobitev za "sedem". Trdna lupina "MIUI 80" je od zgoraj "prašna", tisti, ki se je soočal z njo, ve, da je zelo prijetna. MIUI se je vedno razlikoval po lakoničnosti in preprostosti. Močno, ni spremenila vmesnika, vse je praktično ostalo na svojih mestih. Poleg tega je uporabniku zagotovil praktično "čist" sistem, ki je za mnoge velika prednost.

Avtonomija

Baterija Xiaomi Redmi Pro 64Gb je dobila dobre ocene. Večina uporabnikov je bila zadovoljna z baterijo 4050 MAG. To je dovolj za en aktivni dan ali ekonomičen dan in pol. Glede na diagonalo zaslona so taki kazalniki zdaj na teži zlata. Videoposnetke si lahko ogledate v 12 urah. Ko poslušate glasbo, telefon traja 50 ur, igre pa morajo biti zadovoljene le 3 ure. Polnjenje čeprav ni prejela QC tehnologije, vendar še vedno polni model v 2 urah.

Komunikacija

Kot je bilo že omenjeno, je mogoče v pametni telefon namestiti dve SIM kartici: microSIM in nanoSIM. Obe delujeta s tehnologijo 3G /4G. Res je, da ne delujejo istočasno z isto frekvenco. Ostalo so standardne: Wi-Fi, Bluetooth, GLONASS in GPS. Sporočila in aplikacije telefona so priročne. Pri tem se ne pojavijo nobene težaveprvo poznanstvo Vse je intuitivno na pravih mestih.
Enostavno posnemite novo številko, vnesite telefon. Lahko hitro odprete imenik. Prav tako ni težav pri uvedbi sporočil.

Analogi

Okoli obravnavanega modela je celoten seznam analogov, ki so lahko zanimivi za vsakega kupca. Nekdo je lahko zmeden, nekdo je, nasprotno, poslan na pravo pot. Zato bomo obravnavali še nekaj drugih modelov, ki sestavljajo konkurenco, vendar so povezani z istim proizvajalcem.

Xiaomi Redmi 3 Pro

Ta model se je pojavil prej. Glede na videz in stroške je bistveno drugačen. Obstaja razlika v uspešnosti. To je proračunska možnost za tiste, ki želijo malo prihraniti. Na videz se prikažejo beležke običajnih "piercingov". Zadnji pokrov nima podobne strukture teksture, vendar je izdelan iz aluminija. Zgornji in spodnji del sta veliki plastični vložki. Kamera je tukaj sama, skromno je v levem kotu z bliskavico. Zvočnik se premakne od spodaj navzgor, kar ni vedno priročno.
Pregledi Xiaomi Redmi Pro 364Gb, prejeti različni, vključno s povprečnim. To je posledica dejstva, da je bil 5-palčni zaslon posnet v HD ločljivosti. Običajen uporabnik in to je primerno, vendar bo bolj izbirčen kupec opazil zrnatost. Toda zaslon z zaščitnim oleofobnim premazom. Ima dober vir svetlosti in antibakterijski filter. Snapdragon 616 ima osem jeder in pospeševalnik Adreno 405. Za zahtevne uporabnike bo dovolj 3 GB RAM-a. Ni različice Xiaomi Redmi Pro 364Gb. Mnenja oTa račun je negativen, ker ni dovolj vseh 32 GB.

Xiaomi Redmi 4 Pro

To je izboljšana različica prejšnjega modela. Tudi pametni telefon je bil dober nadomestek za junaka našega pregleda. Njegov videz odmeva tako Xiaomi Redmi 3 Pro kot Xiaomi Redmi Pro. Zadnji pokrov je izdelan iz aluminija z velikimi plastičnimi vložki. Kamera je spet potekala sredi vrha. Blizu je bliskavica, spodaj je okno senzorja prstnih odtisov. Xiaomi Redmi 4 Pro 64Gb je prejel odlične ocene. Kot pri prejšnjem modelu je zaslon 5 palcev, vendar z večjo ločljivostjo Full HD. Ta zaslon izgleda veliko bolje, ima ostrino, ostrino. Dobra svetlost zaloge, kot je kontrast. Posodobljen model je postal produktivnejši na račun nove različice Qualcomm Snapdragon 625. Tukaj je enakih 8 jeder, ki delujejo pri 2 GHz. Grafika ustreza Adreno 506. Ta model ima 3 GB RAM-a.
Večina uporabnikov je bila prizadeta zaradi cene Xiaomi Redmi 4 Pro 64Gb. Obstaja veliko mnenj o tem rezultatu. Skupaj za 11 tisoč rubljev kupec prejel privlačno obliko, produktivno "železo" in dobro kamero. Kaj je še potrebno za vsakodnevno uporabo? Na splošno se lahko pluse imenujejo številne. V tem modelu so kakovostni materiali iz ohišja, dobra kalibracija zaslona, ​​enostavna in razumljiva navigacija po sistemu. Optični bralnik prstnih odtisov deluje brez težav. Edine pritožbe so se dotaknile tipk na dotik pod zaslonom, ki je izgubil osvetlitev.

Xiaomi Redmi Note 4X Pro

Ta model je povzročil veliko vprašanj, odkar se je rodil njeno ime. Trg je že predstavljal različneRazličice Redmi, Note in Pro. Indeks "X" je kupcu malo govoril. Komentarji Xiaomi Redmi Note 4X Pro 64Gb dobil dobro. Izkazalo se je, da je ta model polna kopija Xiaomi Redmi Note 4, ki je bila prvotno na voljo samo na Kitajskem in nato prodana v Indiji. Z novim indeksom se je razširil na države SND. Navzven imamo pripomoček, ki je enak Xiaomi Redmi 4 Pro, vendar z razširjeno diagonalo. Ločljivost 1920x1080 je dovolj za vse. Zgoraj je zaščitno 2,5-D steklo. V telefonu Qualcomm Snapdragon 625 deluje na 8 jedrih v tandemu z Adreno 506. Na splošno je zmogljivost enaka prejšnjemu modelu, tako kot nabor funkcij, nastavitve fotoaparata itd. 64Gb so enake tistim, ki so ostale na Xiaomi Redmi 4 Pro.

Mnenja

Vendar pa se vrnimo k modelu, ki ga proučujemo. Kot lahko vidite, se je izkazalo, da je zelo vredna. Okoli nje - veliko število tekmecev, ki ga lahko zamenjajo. Zato je ta naprava običajno pozorni na navijače kitajskega proizvajalca. Lastniki so opazili videz. Najboljše od vsega je ta, da ta model s črno sprednjo ploščo izgleda temne barve. V taki barvi je neviden okvir okoli zaslona. Ne zamudite dobre besede in zmogljivosti naprave. "Železo" se je izkazalo za trdno, uravnoteženo. Opazovani zamiki niso vidni. Še posebej udobna naprava za delo ali študij. Z lahkoto se spoprijema z obremenitvijo v obliki programov in dobro prenaša dolgo surfanje po internetu. Od prednosti je poudaril razpoložljivost nerazvite, a lepe dvojne kamere. Zaslon je bil navdušen tudi z matrico, svetlimi in bogatimi barvami. Še posebejlastniki slušalk so dobro poslušali v slušalkah. No, seveda, glede kakovosti primera. Kovinski pametni telefoni so vedno bolj priljubljeni, ker so bolj zanesljivi. Uporabniki niso opazili nobenih pomembnih slabosti. Edina stvar, ki je manjkala funkcije NFC.

Sorodne publikacije