Kako si ogledati Instagram statistiko: Priljubljene načine

Takšna socialna mreža, kot je Instagram, je zelo koristno orodje za vodenje vašega poslovanja na spletu. Za učinkovito promocijo na Instagramu morate poznati prednosti in slabosti vaše strani. Za to je zelo pomembno videti število obiskovalcev in njihovo dejavnost. In tako je zelo pomembno vedeti, kako si ogledati Instagram statistiko.

Kaj je statistika "Instagram"

Statistične informacije v opisani storitvi so dinamika naročnin in seznamov uporabnikov, povečanje števila komentarjev in komentarjev. Takoj se postavlja vprašanje: kje naj najdem statistiko Instagrama ? Obstaja več načinov, kako si ga lahko ogledate:


 • poslovni račun preko Facebooka;
 • posebne aplikacije (Iconosquare, Statigram).
 • Pomagajo vam pridobiti veliko koristnih in uporabnih informacij o profilu.

  Pregledovanje statistike z uporabo »Facebook«

  Poglejmo, kako si lahko ogledamo statistiko Instagrama s pomočjo Facebooka:
 • Najprej morate tukaj ustvariti svojo stran. Če želite to narediti, pojdite v meni "Facebook", nato izberite "Strani" in po - "Ustvari stran."
 • Navedite naslov strani in izberite želeno kategorijo ter kliknite gumb "Start".
 • Zdaj morate navesti spletno stran in izpolniti polje "O strani".
 • Kliknite gumb "Shrani informacije".
 • Naslova fotografije ni treba takoj napolniti. Kliknite gumb »Ustvari« in stran se ustvari.
 • Po tem mora bitipojdite na Instagram in preverite, ali vse deluje.
 • Naslednji korak je vezati stran. Pri odobritvi in ​​njegovem e-poštnem naslovu ga je treba izbrati na Instagramu. Po tem strani se oblikuje poslovni račun s statistiko, ki je na voljo kadarkoli, ki se aktivira s pomočjo posebnega gumba.
 • Ta gumb se nahaja zgoraj desno v kotu in izgleda kot graf. Če ga kliknete, si lahko ogledate statistične podatke, ki prikazujejo demografske podatke, prikaze, dejavnost, doseg, starost uporabnikov, njihovo lokacijo, čas ogleda fotografij in drugo.


  Statistika, ki uporablja spletno mesto Iconosquare

  Kako si lahko ogledate statistiko "Instagrama" s pomočjo ikonskega kvadrata? Prav tako lahko najdete zanimive in ažurne statistične podatke s priročnim mestom ikonskega kvadrata. Prikazuje:
 • grafikone aktivnosti svoje strani in strani naročnikov;
 • Ena izmed najbolj priljubljenih publikacij, ki so pridobile več radosti in komentarjev;
 • naročnikov in odjavljenih s strani;
 • število publikacij se je pojavilo v rubriki "Popular";
 • kateri privrženci so postavili več radosti in pogosto komentirajo fotografije.
 • Ko se boste naučili, katere fotografije so najbolj priljubljene, pa tudi, kako so bile poučene in katere oznake so naročene na večino, lahko izboljšate in izboljšate svoje objave.

  Kako si lahko ogledate tudi statistiko Instagrama s storitvijo Statigram

  Statigrambo pomagal rešiti opisani problem. Kako pogledati Instagram statistiko z uporabo Statigrama? Če želite to narediti, prek te storitve, pojdite na stran statigr.am in kliknite na gumb, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu - Prijavite se z Instagram. Po tem morate vnesti svoje podatke, natančneje, uporabniško ime in geslo, uporabljeno v "Instagramu", dostop pa je odprt.

  Statistika aktivnih naročnikov v Statigramu

  Statistični podatki vključujejo pet najbolj aktivnih naročnikov in pet oseb, ki jih je uporabnik podpisal, in redno pregledujejo. Poleg tega statistični podatki kažejo tiste, ki se niso naročili na stran, vendar so poimenovali in komentirali fotografije. Več v statistiki opisuje oznake, uporabljene v publikacijah.

  Statistika fotografij v statigramu

  Kako si lahko ogledate statistiko fotografije v "Instagramu" s pomočjo Statigrama? Statistike prikazujejo pet najbolj priljubljenih fotografij, ki jih določa število dostavljenih podob. Prikazuje tudi pet fotografij z veliko komentarji in petimi najpogosteje uporabljenimi filtri. Poleg tega lahko vidite odstotek obdelanih in neobdelanih slik v odstotkih, ki niso bili naloženi na Instagram.
  Statigram prikazuje število naročnikov, fotografije, komentarje in abecede. Tu lahko najdete vse statistične podatke po oznakah in uporabnikih.

  Aplikacija FollowMe

  Po tem, ko ste izvedeli, kako pregledati fotografsko statistiko v Instagramu s to aplikacijo, lahko ugotovite, kdo se zanima in brskate po profilu,dolgo časa vrgel to stvar. Poleg tega lahko storitev na stran doda nove naročnike. Ampak za to morate imeti virtualne kovance, ki jih morate kupiti za pravi denar, ali pa za opravljanje določenih nalog. Če imate vprašanja o tem, kako si lahko ogledate Instagram statistiko iz telefona, je FollowMe prav za to. V FollowMe si lahko ogledate statistiko tistih naročnikov, ki se niso nikoli poigrali in niso komentirali fotografij. Za takojšnjo odstranitev vseh takih naročnikov ima program poseben gumb. Obstajajo tudi statistika prijateljev, ki nenehno postavljajo besedila in komentirajo fotografije. Za vsako osebo se prikaže točno število komentarjev in abeced. Posamezni statistični podatki kažejo tiste, ki imajo rad, vendar nikoli ne komentirajo objav. Poleg tega je tu še oddelek, ki prikazuje tiste ljudi, ki imajo nepodpisane, vendar še vedno izsiljene fotografije.
  Z uporabo tega programa lahko ugotovite, katere vaše objave so najbolj priljubljene v zadnjem tednu, mesecu in celotnem obstoju tega računa. Obstaja tudi razdelek s priljubljenimi oznakami, seznam ljudi v bližini in naključni profili, ki bi lahko bili zanimivi. Dodatek vsebuje grafikone, ki odražajo dejavnost naročnikov na urni osnovi. Tisti ljudje, ki so se nenadoma odjavili, se prav tako spremljajo. FollowMe ima veliko uporabnih funkcij, ki ne bodo prepričljive, če se Instagram uporablja kot delovno orodje.

  Sorodne publikacije