Telefon Xiaomi Redmi 4 Pro: pregled, specifikacije, pregledi

Xiaomi Smartphone Redmi 4 Pro je vreden nadaljevanje legendarnega Redmi 3S. Zadnji model je resnično razburil in postal uspešnica. Po prodaji so ga uporabniki in strokovnjaki prepoznali kot najboljšega v segmentu proračunskih naprav. Nedvomno pripomoček odlično združuje raven kakovosti in cene. Kitajski proizvajalec redno posodablja linijo. Četrto generacijo Redmi predstavljajo trije modeli. Najbolj priljubljena je Xiaomi Redmi 4 Pro. Cena za to se giblje od 130 $. Kaj točno so stroški, ki jih ponujajo uporabniki? Katere so prednosti in slabosti tega pripomočka? Članek bo zagotovil odgovore na ta vprašanja, kot tudi tehnične specifikacije in povratne informacije lastnikov.
Zaključek

Oblikovalci so se zelo dobro ukvarjali z razvojem embalaže. Navzven izgleda preprosto, a dovolj privlačno. Lahko najdete oddaljeno podobnost z izdelki Apple. Osnova je bila vzeta v beli barvi. Na njegovem ozadju je fotografija pametnega telefona Xiaomi Redmi 4 Pro. Prikazuje pripomoček, tako spredaj kot od zadaj. V zgornjem desnem kotu je logotip podjetja označen z oranžno barvo. Ime telefona je neposredno pod sliko. Vse je zelo preprosto, vendar okusno. Če pogledate v embalažo, lahko vidite, da je naprava zelo gosto zapakirana. Neposredno pod njim sta kabel USB, napajalnik in sponka, ki odpre pladenj za kartico SIM. Obstaja tudi paket dokumentov. VPoleg priročnika daje proizvajalcu potrdilo in garancijsko kartico. Slušalke in drugi dodatki niso na voljo. Kupiti jih boste morali posebej.


Oblikovanje

Pregled Xiaomi Redmi 4 Pro se mora začeti z opisom modela. Videz je dokaj preprost. Za njega je proizvajalec uporabil standardni skupni slog. Pravokotno telo z rahlo zaobljenimi vogali je precej pogumno. Prva stvar, ki ulovi oči kupcev - nenavaden material na zadnji plošči. Na prvi pogled je skoraj nemogoče ugotoviti, da je to kovina. O občutkih je malce grob, a precej prijeten. Edina stvar, ki priča o kovinski površini, je prijetno hladno med dotikom. Plastični vložek je samo na vrhu pripomočka. Sklopljeni telefon Xiaomi Redmi 4 Pro je popoln, brez vrzeli. Z nakupom tega modela so uporabniki preverili kakovost izdelave. Ni ji bilo nobenih komentarjev. Vsi deli so nameščeni čim natančneje. Ni gub ali ozadja. Če ne pogledate proizvajalca, potem bo telefon na prvi pogled težko poklicati državnega uslužbenca. V roki, glede na uporabnike, naprava je zelo priročno. Upravljajte z lahkoto. Xiaomi Redmi 4 Pro ima bralnik optičnih bralnikov, ki bere prstne odtise. Potreba po odklepanju naprave s pomočjo ključa izgine sama od sebe. Skener se nahaja na zadnji strani zaslona. Lokacija vseh komunikacijskih konektorjev je identična lokaciji Redmi 3S. Spremembe so se dotaknile le leče kamere, ki je zdaj bližje središču, in lokacije dinamike lukenj(prikazano na spodnjem koncu).
Po mnenju uporabnikov se le pomanjkanje osvetlitve nadzorne plošče nanaša na pomanjkljivosti. Vse tipke na njem so občutljive na dotik. Poskrbite za poseben zapis. Pomanjkanje osvetlitve vpliva le na estetsko zaznavo, vendar med delovanjem uporabniku ne prinaša posebnih težav.

Pogovorimo se o zaslonu

V Xiaomi Redmi 4 Pro so lastnosti zaslona navdušile vse brez izjeme. Nekaj ​​takšnih kazalnikov je bilo predvidenih iz proračuna. Njegova velikost je 5? Izdelana je s tehnologijo IPS. Proizvajalec uporablja steklo 2,5 D. Dovoljenje, s katerim se prikaže slika, se lahko šteje za čudovito. Je 1920 x 1080 px. Visoka kakovost barvne reprodukcije, odličen kontrast in največji koti gledanja so pomembne prednosti tega telefona. Razpon svetlosti omogoča udobno delo na pametnem telefonu v temni sobi in na neposredni sončni svetlobi. Razvijalci napovedal v nastavitvah posebne možnosti, ki dajejo uporabniku izbiro katerega koli načina - mirno ali bogato. Na voljo je tudi avtomatska funkcija za nastavitev osvetlitve. Vendar pa po mnenju uporabnikov obstaja nekaj pomanjkljivosti. Če naključno pokrije senzor, se naprava takoj odzove in spremeni raven svetlosti, kar je včasih zelo moteče. V večini primerov je ta možnost zelo redka. Lastniki pravijo, da je najsvetlejši najbolj udoben, nastavljen na 40%. Steklo, ki je zaščiteno z zaslonom, ima odlične lastnosti. Maksimalno je odporna na praske inizčrpanosti Pri padcu z majhne višine preprečuje nastanek razpok. Ne pozabite razvijalcev in o oleofobnih premazih. Na žalost ne varuje popolnoma pred nastankom prstnih odtisov na površini, vendar še vedno znižuje raven označevanja.

Strojna "polnitev"

Čas je, da upoštevamo značilnosti delovanja v Xiaomi Redmi 4 Pro. Seveda je ta kazalnik najpomembnejši za večino kupcev. Model uporablja procesor Snapdragon 625, ki temelji na 8 računalniških modulih, ki so pospešeni do frekvence 2000 MHz. Procesor je sestavljen s procesno tehnologijo 14 Nm. Kot veste, nižja je ta številka, učinkovitejša strojna platforma.
Glavni čipov je nameščen v parih z grafičnim pospeševalnikom Adreno 506. Sposoben je hitro obdelati vse vrste slik. Vsak uporabnik ne sme skrbeti za namestitev animacije na glavnem zaslonu naprave, ki se bo začela upočasniti ali obesiti. Ta model telefona bi lahko tekmoval z nekaterimi vodilnimi v smislu RAM-a. Razvijalci so ga uporabili kar 3 GB. Seveda bo takšna oprema zaznavala tudi najbolj zahtevnega uporabnika. V tej vrstici sta dve različici: 32 in 64 GB. Xiaomi Redmi 4 Pro podpira delo z zunanjimi pogoni. Nameščeni so v isti pladenj kot kartica SIM. Razširite skladišče do 128 GB. Kaj lahko rečete o uspešnosti? O tem merilu ni bilo komentarjev uporabnikov. Vse naloge se izvajajo na "Ura". Tudi močne igrese sprožijo na napravi in ​​delujejo brez zavor.

Platforma

Xiaomi Redmi 4 Pro 32Gb temelji na različici Android 6. Mimogrede, ista oprema se uporablja tudi v različici 64Gb. Uporabniške ocene pogosto dvigujejo temo vdelane programske opreme po meri. V tem primeru so informacije le delno predstavljene v ruskem jeziku. Uporabo te različice je zelo neprijetno, zato so lastniki našli način, kako popraviti situacijo. Skozi Mi Flash lahko spremenite firmware v uradni MIUI 8. Po njegovi namestitvi naprava deluje gladko, nihče ne visi, odhodi in druge težave se ne pojavijo. Nekateri lastniki se soočajo z nekaj neprijetnimi trenutki. Izrazili so se pri odklepanju naprave z brisom in po namestitvi nekaterih tem iz trgovine.

Značilnosti kamer

Optika, ki se uporablja v Xiaomi Redmi 4 Pro, je dobila dvoumne odgovore. Nekateri uporabniki pravijo, da so fotografije zelo kakovostne. Druge imajo informacije o digitalnem hrupu. Najpogosteje se pojavi pri fotografiranju pri šibki svetlobi. Prav tako fotoaparat ne deluje dobro, če je veliko virov svetlobe. V tem primeru priporočamo ročno ostrenje. Zdaj pa govorimo o dovoljenju. Za glavno kamero se uporablja 13-milijona slikovnih pik. Opremljen je s faznim samodejnim ostrenjem. To je slednje, ki vam omogoča bistveno povečanje kakovosti vaših fotografij. Obstaja bliskavica. Optike ne moremo imenovati najmočnejša stran tega pripomočka. Kar pa se tiče cenovne kategorije, je to precej dobro. Uporabniki trdijo, da se morajo prilagoditi.Za fotografiranje s telefonom Xiaomi Redmi 4 Pro, medtem ko ste na ulici, je priporočljivo aktivirati način HDR. Z njegovo pomočjo se zasičenost barv znatno poveča. Kar zadeva prednjo kamero, so njene zmogljivosti omejene s 5 MP senzorjem. Celphi so precej dostojni. Vendar pa morate pri snemanju stalno spremljati razsvetljavo. Če ni dovolj, potem fotografije jasno kažejo zamegljenost in slabe podrobnosti.

Življenjska doba baterije

Življenjska doba baterije v Xiaomi Redmi 4 Pro (32 GB /64 Gb) se razlikuje glede na različico vdelane programske opreme. Žal je baterija zelo hitro prazna. S povprečno obremenitvijo bo uporabnik zadostoval za 100% polnjenje za 1-15 dni. Vendar pa stanje popravi namestitev uradne firmware MIUI 8 Global. Z njim lahko naprava deluje celo dva ali tri dni. Taki indikatorji so opremljeni z litij-ionsko baterijo. Telefon Xiaomi Redmi 4 Pro je opremljen z akumulatorjem velikosti 4100 mAh. Tisti lastniki, ki pametni telefon uporabljajo zelo intenzivno, lahko računajo na približno 35 ur. In šele potem se bo treba povezati v omrežje.

Priložnosti za komunikacijo

Pregled Xiaomi Redmi 4 Pro ne bo popoln brez upoštevanja njegovih komunikacijskih zmožnosti. V tej različici pripomočka je IR port, Bluetooth, različica 4.2, za katero je značilna visoka energetska učinkovitost, modul Wi-Fi. Po mnenju večine uporabnikov naprava deluje odlično tako z omrežji tretje kot četrte generacije. Navigacijapriložnosti nudijo GPS in GLONASS.

Xiaomi Redmi 4 Pro: pregledi

Na koncu je treba posebej izpostaviti razloge, ki lahko vplivajo na izbiro pametnega telefona. Po mnenju večine uporabnikov je ta model telefona primeren za vse brez izjeme: za otroke (zanimivo je preživeti nekaj časa za igre), študente (za delo s kognitivnimi programi), celo za starejše. Poleg teh ugodnosti lahko izberete še nekaj. Ti vključujejo:
  • Dolgotrajno delo.
  • Visoka zmogljivost.
  • Stabilen celični signal.
  • Stroški.
  • Sodobno oblikovanje.
  • Kaj je šibka točka tega modela? Uporabniki nimajo skoraj nobenih pomanjkljivosti. Nekaj ​​pripomb na delo kamer in strojno-programske opreme po meri. No, in če se držite nečesa, je mogoče slabosti osvetlitve nadzorne plošče pripisati slabostim.

    Sorodne publikacije