DEF koda 999 - kateri mobilni operater zagotavlja?

Zaradi povečanja števila operaterjev mobilne telefonije lahko zdaj le malo naročnikov določi, katera ena ali druga številka pripada. Položaj je zapleten zaradi dejstva, da je oseba, ki je kupila številko, preprosto zavrniti in začeti uporabljati storitve drugega podjetja, pri tem pa ohraniti njeno število. V tem članku si bomo ogledali kodo 999: kateri mobilni operater zagotavlja glasovne in druge storitve in v kateri regiji je registriran.

Možnosti za pridobitev informacij o DEF-kodi, ki pripadajo upravljavcu in regiji

Ljudje, ki jih zanima, kateri operater (ponudnik storitev) in regija so oštevilčeni, lahko uporabljajo več različnih metod hkrati. podatkov. Ena od možnosti je internetna storitev za identifikacijo operaterja in regije. Vidni so vsem posameznikom, ki imajo dostop do interneta. Tukaj si lahko ogledate kodo 999 (kateri mobilni operater ponuja številne storitve, ki se začnejo s številkami) in ugotovite, katera regija je vpisana v kartico SIM. Podobne spletne storitve so brezplačne. Preko njih lahko vidite tudi vse oštevilčene zmogljivosti, ki so operaterji komunikacije.

Oglejte si podrobnosti o številki, ki vsebuje kodo 999 (kateri mobilni operater)

Včasih je treba ugotoviti, s katerim operaterjem je številka lahko povezana, ni znana osebi. Podobno se zgodi, če je oseba pozabila celotno zaporedje znakov aligledam na številko, ki jo želim kupiti. Na primer, morate pojasniti: kodo 999 - kateri mobilni operater? Moskva je to mesto? Z uporabo internetne storitve si lahko ogledate polno število te kode, da ugotovite, v kateri regiji se prodajajo podobne številke.

Kateri operaterji v kapitalu zagotavljajo številke s kodo 999?

Če skrbno proučite dolg seznam operaterjev, ki zagotavljajo številke s prej omenjeno DEF-kodo, potem lahko ugotovite, da je v glavnem mestu več podjetij naenkrat:
 • "Yota". To podjetje je morda kupilo številke (ali jih uporabljajo naročniki), ki vsebujejo naslednje kodne številke: 111-114; 000-003; 0040-0044; 673-679; 711-719; 771-773; 80-87; 96-99.
 • MegaFon. Operater vstopi v "veliko tri" in ponuja več kombinacij. Poznavanje kode 8999, s katero mobilni operater ni lahko določiti, ker lahko naročnik zlahka kupi številko v MegaFonu, nato pa preklopi na primer na Tele2. Tukaj je nekaj primerov zaporedja številk z dano kodo, ki jih ponuja belo-zeleni komunikacijski operater: 013-019; 0989-0999; 2763-2769; 2772782790-2799 in tako naprej
 • Številčna zmogljivost s kodo 999 od Tele2 in drugih mobilnih podjetij kapitala

 • Tele2 - relativno mlada, vendar se je že dokazala na petih z operaterjem plus Ponuja tudi več različic številk, ki se začnejo s kodo 999. Na primer 88-927799.
 • Podjetje "Interdot" s to kodo nima velikega števila številk. Številčna zaporedja, ki vsebujejo 333 ali 444, najdete na seznamu razpoložljivih in uporabljenihpo šifri 999.
 • Operater "Matrix-Telecom" ima oštevilčeno zmogljivost s kombinacijo številk 777, ki sledi osnovni kodi.
 • Opredelitev regije, v kateri se lahko registrira številka

  Če je zanimivo vedeti, katera regija uporablja kodo 999010, ki jo mobilni operater ponuja za povezavo in vzdrževanje, priporočamo uporabo različnih internetnih storitev. Med njimi lahko najdete ne samo tiste, ki ponujajo, da ponovno pretehtajo celotno število kapacitet, ampak tudi vire, ki vam omogočajo, da vnesete določeno število (10 mest) in natančno ugotovite potrebne podatke. Lahko jih najdete na spletu. Primer je storitev Codifier. Z njegovo pomočjo lahko na primer odgovorite na vprašanje: koda 999010 - kateri mobilni operater? V tem primeru govorimo o podjetju "Yota". Istočasno je na židovski AO predstavljena tudi zmogljivost določenega operaterja, ki zagotavlja komunikacijske storitve. Še enkrat bi rad opozoril na dejstvo, da je zaradi posodobitve zakona po pridobitvi številke lahko enostavno v drugi družbi, ker ima naročnik pravico, da se "premakne" z njim med komunikacijskimi operaterji brez ovir. Torej, če je vaš cilj, da ugotovite kodo 999, ki jo mobilni operater ponuja za povezavo in v kateri regiji ter kupite številko, ki vsebuje to kombinacijo, je logično pogledati razpoložljive številke na uradnih virih mobilnih operaterjev. V spletni trgovini, na primer, ki zagotavlja "MegaFon" lahko na spletu v spletnem načinu za prikaz vseh številk (iz kategorije preprosto, "zlato", itd),izberite ustrezne med kombinacijami, ki jih želite in jih celo kupite.

  Sklep

  V članku smo opisali več o kodi 999: kateri mobilni operater lahko poda številke, v katerih se nahaja, kot tudi seznam regij, kjer lahko kupite SIM kartice z ustreznimi številkami . Podrobnosti priporočamo, da pojasnite na uradnih internetnih portalih telekomunikacijskih operaterjev, v katerih rezervah so lahko.

  Sorodne publikacije