Koliko stane GTA 5 na osebnem računalniku: polne sistemske zahteve

Ni skrivnost, da so sodobne igre znane po visokih zahtevah za sistemske značilnosti osebnih računalnikov. Koliko teža GTA 5 na računalniku? Katere komponente naj bodo prisotne v sistemski enoti obveznega, bomo povedali še naprej.

Dolgo pričakovani dogodek

"GTA 5" - 15. na račun priljubljene serije iger v žanru akcije. Nespremenljiv razvijalec je britanska družba Rockstar North, ki se nahaja v Edinburgu, izdajatelj serije pa je ameriško podjetje Rockstar Games, katerega sedež je v New Yorku.


"DTA" je bila vedno ena najboljših video platform za več platform. To ji je omogočilo, da je kupila milijone oboževalcev po vsem svetu. Igralci iz vseh koncev planeta so se veselili sprostitve novega dela, načrtovanega za leto 2013. Igralne konzole PlayStation 3 in Xbox 360 GTA 5 so izšle 17. septembra, njihove novince, PlayStation 4 in Xbox One - pa novembra 2014.
V tistem času, sprostitev igre na operacijski sistem Windows, razvijalci so bili tiho. V zvezi s tem se je močno povečala prodaja igralnih konzol. Pred sprostitvijo igre na računalnikih se je nabralo veliko govoric o sistemskih zahtevah igre, in mnogi igralci so skrbeli, koliko tehta "GTA 5" na računalniku. Na koncu so igralci računalniških iger pričakovali računalnik, igra pa se je pojavila na policah aprila 2015.

Koliko je "GTA 5" nameščen na računalniku?

V zvezi z minimalnimi zahtevami bo aplikacija šla na sisteme Windows 7 in celo na sistem Windows Vista, vendar je morda za slednje potrebnodruga konfiguracija. Za igro potrebujete zelo močan procesor. Optimalni RAM sistema mora biti 4 GB. Koliko stane GTA 5 na računalniku? Za popolno namestitev na trdi disk potrebujete 65 GB prostega pomnilnika. Zvočna kartica mora biti združljiva tudi z DirectX 10. Video kartica mora seveda podpirati tudi DirectX 10 ali 11.
Zdaj poznate potrebne sistemske zahteve za igro, koliko GTA 5 tehta na računalniku in katere komponente boste morda potrebovali. Želimo vam prijetno igro!

Sorodne publikacije