Programi so zanimivi za računalnik z operacijskim sistemom Windows 7

Za računalniške sisteme z operacijskim sistemom Windows je danes na svetu toliko programske opreme, ki si je ne morete predstavljati. Vendar pa je vredno razmisliti o nekaterih kul računalniških programih (Windows 7), ki so vedno zaželeni pri roki. Tu je nekaj ključnih kategorij programske opreme, ki bodo uporabne za vse priložnosti.

Programi (zanimivi) za računalnik: vhod

Vsak uporabnik ve, da so sistemi Windows, če so nameščeni na računalniku ali prenosnem računalniku, opremljeni z minimalnim nizom pripomočkov, ki so potrebni za zagon. Če vzamete natančno "čisto" namestitev sistema na terminal, na katerem je bil OS na začetku odsoten, bo katera koli oseba opazila, da nima niti "urada", da ne omenjam sredstev zaščite, optimizacije sistema ali zabave.

Zato bodo morali biti drugi programi (zanimivi) za računalnik ročno nameščeni. Toda obenem za mnoge uporabnike obstaja povsem legitimno vprašanje: kaj izbrati iz vsega, kar je danes predstavljeno na trgu programske opreme?

Iščete pravo programsko opremo za vaš računalnik: kaj naj bo vedno pri roki?

Upoštevanje najpomembnejših pripomočkov bi se moralo začeti z njihovo razvrstitvijo. V večini primerov bo kombiniranje aplikacij v skupinah po dogovoru pomagalo krmariti po neštetem številu aplikacij, ki so bile razvite in so zdaj aktivno ustvarjene posebej za računalniške sisteme v sistemu Windows (uporabite lahko pripomoček BlueStacks za poenostavitev delaPredstavljene so najbolj priljubljene aplikacije.
Med vsemi temi sortami je treba izbrati zanimive in uporabne programe na računalniku, ki temeljijo na naslednjem seznamu:
 • antivirus;
 • arhivatorji;
 • sredstva za servisiranje in optimizacijo sistema;
 • internet;
 • delo z dokumenti;
 • večpredstavnost;
 • zabava.
 • Antivirus

  Samoumevno je, da imajo sistemi, ki temeljijo na sistemu Windows, lastna sredstva za zaščito pred posegi tretjih oseb v delo računalnika in prodor virusov. Vendar, kot kaže praksa, funkcionalno presegajo številne javne storitve.
  Zato morate najprej namestiti protivirusni program. Do danes so ustvarili veliko, vendar so najbolj zanimivi in ​​pomembni v tem pogledu programski izdelki ESET, Panda, Makwarebytes, itd. Večina teh programov uporablja pošiljanje groženj in sumljivih datotek za analizo ali izolacijo, v tako imenovanem "oblaku" ali "peskovniku", ki ščiti računalnike pred virusi, korenskimi napravami, vohunsko programsko opremo, črvi, trojanci, keyloggerji, moduli oglasov itd

  Arhivarji

  Programi (zanimivi) za računalnik, ki bodo koristni v vsakdanjem delu, vključujejo aplikacijo za delo z arhivi, saj tudi pri prenosu velikih količin podatkov iz interneta v večini primerov so predstavljeni v tem obrazcu.
  WinRAR in 7-Zip sta na voljo kot najmočnejša in, kot pravita, napredna orodja. Prvi program je klasičen program za arhiviranje. Drugi je relativno nov razvojomogoča tudi zaščito arhivov s šifriranjem podatkov na podlagi algoritmov AES.

  Orodja za vzdrževanje in optimizacijo sistema

  Vsak sistem v primerjavi z začetno namestitvijo ne začne delovati v daljšem časovnem obdobju, kot je bilo prej. To je posledica kopičenja računalniškega smeti, prisotnosti ostankov izbrisanih programov, nepravilnih ali zastarelih vnosov v sistemskem registru itd. Lastna sredstva sistema (poleg čiščenja, preverjanja in defragmentiranja diska) ne omogočajo avtomatizirane optimizacije.
  Najbolj zanimive aplikacije za računalnik v tej smeri so zelo široko predstavljene, vendar je mogoče izbrati ločene aplikacije, kot sta iObit Uninstaller in Revo Uninstaller, ki lahko odstranijo ne le glavne elemente aplikacije, ampak tudi preostale datoteke, mape in registrske ključe, ki so na Oprostite, ne morem narediti vgrajenega programa Windows deinstaller.
  Po drugi strani pa lahko pospeševanje sistema Windows s čiščenjem računalnika pred smeti ali onemogočanjem nekaterih nepotrebnih ali neuporabljenih funkcij poteka s pripomočki, kot so CCleaner, Glary Utilities, Advanced SystemCare in še veliko več.

  Vozniški paketi

  Samoumevno je, da je zaželeno imeti na voljo sredstva za posodobitev voznikov. Takšni izdelki programske opreme bodo koristni pri namestitvi sodobnih iger, ki brez najnovejših gonilnikov iste grafične kartice lahko delujejo nepravilno ali pa sploh ne delujejo.

  Tukaj je mogoče dati izdelkom avtomatsko posodobitev, kot je DriverPack Solution ali Driver Booster iz najnovejših različic. Programilahko posodobi gonilnike za vse naprave brez vpletenosti uporabnika, po skeniranju vseh nameščenih naprav, kar se nanaša neposredno na vire proizvajalca opreme.
  V primeru grafičnih adapterjev so zanimive programe za zmogljiv računalnik večinoma zastopali krmilniki NVIDIA in ATI ter pripomočki za preverjanje, kot so NVIDIA Experience, PhysX, ATI Catalyst, orodja ATI Tray Tools in drugi. Omogočajo ne samo, da voznike posodabljajo, ampak tudi izboljšajo učinkovitost žetonov za vsako posamezno igro (včasih lahko opravite tudi overclocking).

  Internet

  Globalno omrežje je postalo sestavni del življenja sodobnega uporabnika računalnika. Za delo na internetu so programi (zanimivi) za računalnik predstavljeni na več načinov: orodja za dostop (brskalniki), prenos informacijskih orodij (downloaderji) in aplikacije za komunikacijo. Ne govorimo o spletnih razvojnih orodjih, saj navadni uporabniki običajno ne uporabljajo teh orodij.
  Med brskalniki je glavna prednost takšne "pošasti", kot so Google Chrome, Opera in Mozilla Firefox, čeprav najnovejša programska oprema za računalnik kot nedavni razvoj, brskalnik Edge, ki se je pojavil samo v Windows 10, očitno ni zaostajajo (in včasih presegajo druge programe za hitrost in funkcionalnost). Nekaterim dodatkom je mogoče dodati brskalnike, med katerimi ima častni prostor anonimne dodatke (na primer v brskalniku Yandex Hola in FriGate), ki vam omogočajo obisk zunanjega uporabnika IP terminala.blokiranih v svoji regiji. Med bootloaderji, obstaja veliko aplikacij, danes pa predvsem delo s torrent sledilci, zahvaljujoč visoki hitrosti prenosa. Zato je zaželeno imeti pri roki nekaj podobnega uTorrentu.

  Delo z dokumenti

  Kot je bilo že omenjeno, v sistemu "Office" ni nikogar. On bo moral namestiti. Toda paket je plačan. In obstaja izhod. Z lahkoto ga lahko aktivirate s pomočjo majhnega pripomočka KMSAuto Net (mimogrede, to bo koristno in za aktiviranje kakršnih koli sprememb sistema Windows).
  Uporaba tega aktivatorja je na splošno nezakonita, zato namesto Microsoftovega izdelka lahko namestite isti brezplačen OpenOffice, ki po mnenju številnih strokovnjakov ne omogoča le funkcionalnosti MS Officea, ampak ima tudi številna zanimiva orodja, ki so v standardnem Microsoft ni paketa.

  Multimedija

  Programi (zanimivi) za računalnik na področju multimedije in na vseh drugih področjih so predstavljeni zelo široko. Obstajajo vse vrste igralcev in pretvornikov formatov in avdio ali video obdelovalnih orodij ter grafični urejevalniki, programski studii za ustvarjanje in snemanje glasbe.
  Ampak tukaj poleg njih, brez katerih se včasih funkcionalnost aplikacij izkaže za nepopolno, morate nastaviti niz kodekov in dekoderjev. Danes je najbolj popoln K-Lite Mega Codec Pack. Kar zadeva ustvarjanje glasbe, je zaželeno, da namestite najnovejšo različico gonilnikov ASIO4ALL za sekvencerje. Igralce bodo zanimali pripomočki za upravljanje glasu TeamViewer v ekipnih igrah inPrav tako je način pretakanja iger prek interneta vzorec Steama. Ta seznam lahko vključuje tudi programe za spletno komunikacijo Skype ali Viber. Drugi program je bil prvotno razvit izključno za mobilne sisteme, vendar njegove najnovejše različice močno delujejo na stacionarnih računalnikih (za vezavo je potrebno le število).

  Zabava

  Končno se zdi, da je industrija zabave najbolj razširjena. Tu so vse vrste iger za vsak okus, orodja za spreminjanje vrste namizja “(okraski, kot je RocketDock, ki lahko spremeni vmesnik Windows ali MacOS), vse vrste programov za prenos slik na mobilne naprave ali TV panel in še veliko več. Preprosto je nemogoče našteti vse.
  Toda v smislu nenavadne narave, je program Google Zemlja, v katerem si lahko ogledate ne samo naš planet, temveč tudi hiše, z določitvijo naslova, zelo nenavaden. Enako nenavadno je tudi program Celestia - poseben 3D-vodnik po vesolju. Na splošno je pri izbiri programa vse v celoti odvisno od uporabnikovih okusov in preferenc. Novi zanimivi programi za računalnik prihajajo skoraj vsak dan. Zato morate slediti najnovejšim v izbrani smeri.

  Sorodne publikacije