Slušalke EarPods: opis, funkcije, pregledi

Vsaka nadgradnja, ki jo Apple poskuša narediti čim bolj revolucionarno, spreminja večino funkcij in seveda videz in občutek. Slušalke Earpods, cena, ki je 29 $ (v Rusiji - 3-4 tisoč rubljev), očitno ni zelo priljubljena od sprostitve, saj niso bile izboljšane od leta 2001. V članku poglejmo podrobneje funkcije in preglede izdelkov. Poleg tega je treba poudariti, da je na trgu veliko ponaredkov, zato je vredno pogledati kupljene slušalke čim bolj temeljito.

Paket in komplet

Če potrošnik prejme slušalko kot dodatek k kupljeni napravi, potem embalaža verjetno ne bo zmedla nikogar. Lastnik bo dobil majhen trdi kovček, ki se neposredno uporablja za prevoz.
Ker so stroški slušalk povprečni, skoraj nobeden od lastnikov ni predložil nobenih trditev glede embalaže. Narejena je v minimalističnih notah, ki so tako značilne za ameriškega proizvajalca. Žlička katrana je v nerodnem pokrovu. Izgleda spektakularno, lepo in zanimivo, vendar je iz njega vedno mogoče vzeti napravo in jo vrniti v zelo potrpežljivega in trmast človek. Nato ugotovimo, ali brezžične slušalke Earpods ali ne.

Oblika in enostavna uporaba

Videz slušalk je zanimiv. To bo ustrezalo vsakemu stilu oblačil. Ohišje je izdelano iz plastične mlečne barve. Skupščina na visoki ravni, kar je bilo pričakovati. Vsedeli se popolnoma ujemajo. Nekateri kupci (sodeč po ocenah) niso niti opazili, da je šiv med telesom in trakom v obliki cevi. Viden je le, če si močno pogledate. Kaj je trobenta? Mnogi sprašujejo to vprašanje. To je inovacija Apple, čeprav se je včasih že srečala kot gumijaste šobe. Te slušalke uporabljajo plastični vložek, ki je opremljen z mrežo iz kovine. Proizvajalec je trdil, da je bila ta odločitev sprejeta na naslednji način: to bi omogočilo maksimalno uporabnost.

Seveda, če primerjate slušalke za slušalke, ki so dobre ocene, z običajnimi inline (kitajskimi) vložki, potem Američani očitno zmagajo. Vendar pa je večina lastnikov opazila, da imajo slabo plastično ohišje. Če je vsaj gumijast vložek, potem bi bilo vse bolje. Ni vredno poskušati čakati na kakršne koli spremembe proizvajalca, saj je malo verjetno, da bodo šobe in drugi dodatki sproščeni. Kitajska podjetja bodo to bolj verjetno storila. Izolacija zvoka je nizka, zato slušalke Earpods zlahka oddajajo zvok iz okolja. Še bolj ali manj bodo primerni za poslušanje glasbe na avtobusu, na ulici, v službi, doma, vendar se ne smejo uporabljati v podzemni. Nadzorna plošča je več kot standardna za ameriškega proizvajalca. Omogoča vam spreminjanje glasnosti, preklapljanje med skladbami, pogovor s sogovornikom. Mikrofon je vgrajen precej kakovostno. Kabel za slušalke je dober. Po ločitvi žic je mogoče uporabitiposeben tekač. Sodeč po ocenah pa smisel tega praktično ni.

Sondiranje

Zelo pogosto potrošniki to napravo primerjajo s dragimi izdelki drugih znamk. Zato bodo ustrezne lastnosti slušalk Earpods glede kakovosti predvajanja ustrezne. Nizke frekvence so dobre. Včasih gre za buzz, vendar je tiho in zlahka se navadite. Ne bi smeli govoriti o lepih in edinstvenih podrobnostih, ker ni. Dejstvo je, da je količina teh basov nekakšna značilnost teh slušalk. Za izpolnitev vloge resonatorja je potrebno odstranjevanje. Tako dobite zvok nizkih frekvenc. Če poslušate šibke skladbe, taka funkcija ne bo prednost, ampak težke skladbe so samo pokvarjene. Mnogi potrošniki ugotavljajo, da so lahko bas še manjši.
Povprečne frekvence niso zelo dobre. Skrivajo se pod drugo vrsto ponovljivih delov. Vokal je preveč nenaraven. Ni sibilianov, ni piščal, ni ostrine. To je mogoče pripisati pozitivnim stranem. Visoke frekvence so precej malo, toda tudi s temi slušalkami Earpods niso gluhi in ne preveč suha, da pripravijo kompozicijo. Če nekoga zanima podrobnejši opis zvoka, potem preberite informacije. Napad se kaže na dobri strani, če pa ni v nizko-prehodnem segmentu. Stereo panorama nima praktično nobene glasnosti, ni široka. Še posebej nobena pomoč od nje ne bi smela čakati.

Če povzamemo, lahko rečemo, da so slušalke bolj vsestranske. Ker zvenijo vse zvrstipribližno enako. Lahko poudarite nekatere od njih, ki bi bile boljše ali slabše.

Združljiv z napravami

Vse Earpods priporočamo uporabo slušalk z uradno opremo istega proizvajalca v ZDA. Z njimi naprava dobro deluje, glasnost ima dobro napajanje, mikrofon in daljinski upravljalnik med delovanjem ne spodleti. Vse je popolno in ni težav.

kabla

Debelina slušalke kabla je standard za take naprave iz Apple je dolžina povečala za 3 cm. Bilo je 107 cm. Pokrov vtiča je izdelan iz trdne plastike. Zato je težko poškodovati, zato ni smiselno skrbeti. Tudi z dejstvom, da je plastika spolzka, zlahka uporabite vtič, ki se takoj vstavi in ​​izvleče. Nekateri trdijo, da podjetje proizvaja Earpods brezžične slušalke, ki pa v tem članku govorimo o drugačnem modelu.
Kabel ima poseben napis, ki potrjuje izvirnost naprave. Natisnjena je z majhno pisavo, ki ji sledi številka. Obstaja standardni drsnik, ki vam omogoča, da spremenite dolžino zvitih žic. V notranjosti je iz plastike, prekrita z gumo.

na daljinskem upravljalniku in mikrofon

Kot veliko drugih ameriškega proizvajalca slušalk, ki je opremljena z oddaljenimi podatkov. Opravlja veliko uporabnih in potrebnih funkcij. Gumbi imajo bolj sodoben in zanimiv dizajn, ki privlači kupce. Iz sprememb je mogoče opaziti zavrnitev ostrih robov tipk. Zdaj slušalke Earpods v nobenem primeru ne držijo gumb ovratnik ali drug kos oblačila.To ne bo le povzročilo nelagodja, temveč bo podaljšalo življenjsko dobo ključa.
Ko govorimo o igralcih ameriškega proizvajalca z blagovno znamko, je treba opozoriti, da so slušalke za komponente prikrajšane za nadzorno ploščo. Če želite, lahko vedno kupite ločeno slušalko in jo preprosto uporabite na kateri koli napravi.

Kaj naj storim, če deluje samo ena slušalka?

Veliko ljudi se sprašuje, kaj storiti, če slušalke Earpods ne delujejo. Najpogostejši problem je prisotnost samo enega delujočega govorca. Večina potrošnikov pričakuje preboj druge slušalke, tako da je z vestjo že jasno, da kupite nov izdelek. Ampak stvar je v tem, da vse naprave ameriškega podjetja standardno reproducirajo melodije v načinu "stereo". Kaj to pomeni? S to rešitvijo dobite telefonski signal, ki ga je treba razdeliti na instrumente: ena se napaja z eno slušalko, ostalo pa na drugi. Če je uporabljen le levi zvočnik, bo lastnik slišal le strune, tipke pa ne, saj se vnašajo v desno slušalko. Za popolno uživanje v melodijah, morate predvajalni način preklopiti na "mono". S tem korakom boste dobili visokokakovosten zvok tudi prek ene slušalke. To lahko storite v nastavitvah, univerzalni dostop. Tam je poseben graf za spremembo režima.
Ta postopek bo mnogim ljudem pomagal rešiti težavo s slušalkami, ki ne delajo. To ne odpravlja pomanjkljivosti, vendar bodo vsa orodja uporabljena za vsakega govornika.

Kako razlikovati ponaredek od izvirnika?

Zelo pomembno je videti, čeprav so slušalke Earpods kupljene - originalne? Zato ostaja vprašanje, kako odkriti ponaredek, ažurno in odprto. Katere funkcije in funkcije vam bodo pomagale pri tem?
  • Pakiranje. Večina kitajskih podjetij neprestano ustvarja strašne škatle. Pogosto je logotip polnjenega jabolka slabo natisnjen. Nizko kakovostne plastike in tesnjenje kar se da globoko. Ti dejavniki morajo potrošnika že prisiliti, da razmisli, ali je resničen. Najbolje je primerjati originalno embalažo z nakupom, ki ima fizično različico na rokah in ne fotografije.
  • Teža. Teža originalne naprave, skupaj s pokrovom, je 31 m, ponarejanje pa je samo 28 str.
  • Izdelki. Vsi so vprašali, kako kupujejo slušalke Earpods, kako razlikovati ponaredke. Vsi vemo, da so pomembne nianse v zbiranju in materialih samega izdelka. V ponarejeni različici so vrzeli, škripanja, osvetlitve. Na kapljicah pogosto ni nobenega podpisa o tem, kje so slušalke. Predvajajte zvočnike iz blaga. To ni le resen problem, ampak tudi zelo pomembna razlika od izvirnika. Ker ta material izkrivlja zvok in skrajša življenjsko dobo naprave.
  • Rezultati

    Vsi, ki poznajo ta pregled, bodo lahko razumeli, če je vredno kupiti slušalke Earpods. Cena za njih je majhna, vendar ne premajhna. Opisane so vse prednosti in slabosti, ki bodo pomagale določiti prihodnjo izbiro. Ni vsakdo všeč kakovost reprodukcije tega izdelka, ki potisne stran nekaj kupcev. To je vredno poslušati sami, vendar samonato pripravi zaključke. Poleg tega zasnova in kakovost izdelave v celoti upravičujeta vse negativne strani slušalk.

    Sorodne publikacije