Matična plošča Foxconn N15235. Tehnične lastnosti in povratne informacije lastnika

Popolnoma univerzalna sistemska plošča v priključku procesorja LGA775 je Foxconn N15235. Podrobneje bomo podrobneje razpravljali o specifikacijah, seznamu podprtih procesorjev in drugih pomembnih značilnostih te rešitve. Ta komponenta vam omogoča, da zberete računalniške sisteme na proračunu, vstopni nivo in vrhunske visoko zmogljive računalnike.

Osnovne nastavitve

Vtičnica LGA775 je osnova matične plošče Foxconn N15235. Specifikacije istočasno kažejo na prisotnost podpore za vse možne procesorske naprave za to platformo, tako zastarele kot zadnje. Enako plačilo je v obliki MACC. Kot rezultat je univerzalna in omogoča zbiranje računalnikov katere koli ravni.


Nabor čipov in procesorjev

Komplet čipov Intel G31 je osnova Foxconn N15235. Njegove tehnične specifikacije, kot je bilo že omenjeno, omogočajo vgradnjo katerega koli čipa za LGA775. V slednjem primeru seznam procesorjev vključuje naslednje modele:
 • Proračunski Celeron za pisarniške in druge nizko zmogljive računalnike.
 • Pentium za izvajanje vseh pc srednjega razreda.
 • Bonusni računalniki v okviru LGA775 so temeljili na čipih Core 2Duo (2 jedri) in Core 2Quad (4 računalniški bloki).
 • Sporočila in spomin

  Matična plošča Foxconn N15235 je opremljena s tokom tudi za trenutni komplet za komunikacijo s standardi. Najprej je potrebno poudariti prisotnost reže PCI E v16X zmogljivost za namestitev visoko zmogljivega grafičnega vmesnika. On je edini. Tudi ta rešitev ima še eno razširitveno režo PCI-E v 1X. Poleg tega je ta izdelek opremljen z režami PCI. Obstajajo trije. Seznam vrat je sestavljen iz:


 • 2 PS /2 priključkov, ki se uporabljajo za priključitev tipkovnice in miške.
 • Štiri univerzalne, funkcionalne vratne različice USB 2.0.
 • Omrežni priključek RJ-45 za omrežno povezavo.
 • 3 avdio priključka za preklop z zunanjo akustiko. Upoštevana matična plošča lahko deluje z OPTIONAL DDR2 pomnilnikom. Obstajajo 4 takšne reže, v vsako od njih pa je mogoče namestiti 4 GB. To pomeni, da je na tej plošči mogoče namestiti 16 GB v maksimalni konfiguraciji. Priporočena frekvenca pomnilniških čipov je 400 MHz ali 533 MHz.

  Pregledi. Strošek. Povzetek

  Za svojo računalniško platformo je najboljša rešitev Foxconn N15235. Specifikacije so res odlične in vam omogočajo ustvarjanje sistemskih blokov poljubne stopnje zahtevnosti in zmogljivosti. Toda procesorski konektor LGA775 je zdaj zastarel in samo iz enega razloga je komponenta, obravnavana v tem članku, izgubila svoj pomen. Prav na to napako in lastniki navedejo v pregledih.
 • Sorodne publikacije