Kako izbrati Marley slušalke? Slušalke House of Marley SMILE JAMAICA Najdeno: opis

Izbira slušalke je razburljivo potovanje, vedno nas pripelje do nepričakovanih presenečenj in prijetnih znanj. Če, sedel na kavču, ste nenadoma spoznali, da želite kupiti slušalke, vendar ne vem, kje začeti, začeti od začetka.

Izbira

Običajno mora kupec razumeti, za kakšne namene potrebuje slušalke. To je glavna naloga, s katero je načeloma enostavno upravljati. Če želite hoditi po ulici in poslušati glasbo, potem je seveda podloga kot nalašč za vas. Če ste športnik, ki ne more iti na vožnjo brez najljubše pesmi, potem je treba tu razmisliti o športnih spremembah slušalk. Če ste igralec, potem, seveda, bodite pozorni na najboljše igralne rešitve. Tako lahko za praktično vse vrste razredov izberete svoj model slušalk.


Blagovna znamka

Zgodi se, da se je uporabnik takoj odločil s proizvajalcem. Tu je slišal, da so Marleyjeve slušalke najboljše. Potem bo nakup še lažji, ker je izbira desetkrat zmanjšana. Prav ta izdelek družbe, ki pripada družini legendarnega Bob Marleyja, bomo obravnavali še danes.
House of Marley je blagovna znamka, ki je postala znana po zaslugi sina Boba Marleya Roya. Ustanovil ga je v spomin na očeta, v upanju, da se bo njegovo ime vedno spominjalo. V asortimanu podjetja boste našli ne le bluetooth slušalke, ampak tudi druge dodatke: ure, torbe, itd.

Slušalke

Vendar pa so slušalke najbolj priljubljene. Poklicanoto je zato, ker vsaka naprava podrobno ponuja poseben slog in značilnosti reggae glasbe. Ja, navadni pokrovi ali slušalke polne velikosti, se vidijo majhni elementi, ki nas privlačijo glede glasbenika.


Kljub raznolikosti bo izbira modela te družbe zelo težka. In zdi se, da proizvajalec kupca posebej potiska v mirovanje. Če pogledate v slušalke, razumete, da morate izbrati ne glede na specifikacije, ampak za dušo. Slušalke Marley niso podobne nobenemu drugemu modelu. Kljub običajnim oblikam so jih razvili s posebno ljubeznijo tako za kupce kot za osebo, ki ji je podjetje predano.
Pogosto med modeli obstajajo vstavki in običajne slušalke. Podjetje je izbralo univerzalni pristop k razvoju. Vstavki bodo primerni tako za običajen sprehod kot za tek. In med slušalkami, čeprav ni izrazite igralne slušalke, še vedno najdete model za igre. Upoštevali bomo najsvetlejše predstavnike celotne palete.

Vsestranski

Marley Liberate XLBT je polodprta slušalka, ki uporabniku omogoča izbiro in ponuja kakovostne materiale in zvok. Zahvaljujoč posebni zasnovi lahko poslušate pesmi v običajnem načinu in brezžično. Seveda je glavna značilnost modela njen videz. So elegantne, svetle, kljub sivim barvam in nenavadne. Dobavljena v dveh barvnih rešitvah: črna in siva ter rjavkasto siva. V obeh primerih je siva barva drugačna. Torej je prva možnost bolj primerna za fante,toda drugi poskuša dekleta. Obe različici imata lesene elemente rjave barve s podobo logotipa podjetja. V krogu so gumbi za slušalke.

Slušalke bluetooth slušalke za glavo, izdelane iz kovine in ekološke kože. Plošča ima okrogle luknje, skozi katere je vidna tkanina, sama zasnova pa postane vizualno lažja. Kot kaže praksa, model za več ur poslušanja ne povzroča nelagodja, nikoli ne stisne in zlahka nosi. Oblika modela vam omogoča, da jo zložite in namestite v žep ali v posebno torbico. Seveda, resnično cenim model bo samo posvečen občudovalci Bob Marley. Z uporabo slušalk v rokah takoj začutite željo, da svoje najljubše skladbe vključite hitreje in se ponovno združite s svojim idolom nekje na obali.

Specifikacija osvobodi XLBT

Ampak razen romance je vredno premakniti v praktični del. Kot smo že omenili, lahko slušalke Marley prek avdio kabla povežete s kompaktnim daljinskim upravljalnikom, ki vam omogoča preklapljanje med skladbami. Druga možnost je Bluetooth. Z brezžično povezavo lahko poslušate posnetke iz računalnika, predvajalnika ali pametnega telefona. Vendar je treba spomniti, da je kakovost kabla vedno veliko boljša od "preko zraka".
Frekvenčno območje je 20-20000 Hz, moč je 50 mW. Dolžina žice je dovolj - 13 m. V brezžičnem načinu lahko slušalke trajajo več kot 12 ur. Cena - 13 tisoč rubljev.

Unique

Marley Uplift je še en edinstven model proizvajalca. Izkazalo se je zelo lepoin eleganten. Prihaja v preprosti ekološki škatli, ime pa se prevaja kot "duhovno dviganje". Komplet vsebuje tri zamenljive šobe in majhen platneni pokrov. Ta slušalka ni izgubila svoje celostne podobe. Če odstranite silicijevo pritrditev, je ohišje vizualno razdeljeno na dva dela: kovinski aluminij in leseno. Srebrna kovina je popolnoma kombinirana z lahkim lesom in izgleda trdno.
Druga prednost je kakovost kabla. Tu je močan, ima sivo tkanino, skozi katero prehaja temna spirala. Vizualno izgleda zelo lepo. G vtič je debel in udoben, kot nalašč za vse pametne telefone. Na sredini kabla je plastična konzola. Ima krmilnike glasnosti in kontrolni gumb. Ima tudi vgrajen mikrofon.

Specifikacije

Te Marley Uplift slušalke za naglavne slušalke so izpolnile vsa pričakovanja. Skupaj z lepim videzom so lahko pokazali odlično kakovost zvoka (kot pri navadnih vložkih). Dobro obdelane nizke frekvence, ki je vedno ni dovolj v "kapljicah". Proizvajalec je izdelal zvok in mu dal ime blagovne znamke.
Ko poslušate, postane jasno, da je podjetje usmerjeno na nizke frekvence, zato so prizadete celo na sredini. Kot rezultat, poslušanje običajnih skladb, boste izvedeli nekaj novega. Takoj morate reči, da jih ne morejo poslušati niti rock niti heavy metal, vendar se bodo sodobni žanri ali instrumentalni svetlobi pokazali v vsem svojem sijaju. Frekvenčno območje je 17-20000 Hz, moč pa je 3mW Povprečna cena tega modela doseže 2 tisoč rubljev.

Brand

No, ne morete obiti drugih "trikov" - slušalke House of Marley Smile Jamajka Found. To je model, ki je kar se da natančno povezan z Bobom Marleyem. Če niste vedeli, da so slušalke tega podjetja pred vami, bi lahko sami ugibali o vpletenosti glasbenika v izdelek.
Zelo svetlo in zanimivo. Proizvajalec še vedno ne odstopa od okoljskih materialov. Potrdi jih Svet varuha gozdov. Podnožje ohišja je drevo. In tukaj je les sapel in bukev. Ne pozabite postaviti logotipa svetlo rumene barve. Bližje šobam telo dopolni kovinski obroč rdečkaste barve. Silikonske šobe so same prejele turkizen odtenek. Posledično je vse tako harmonično združeno v slogu Bob Marleyja, da se zdi, da je greh poslušati skladbe drugih izvajalcev. Ločeno je treba povedati o pletenici. Ona, kot v prejšnjem modelu, je močna, tkanina. Tokrat se je izkazalo, da je črna z rdeče-rumeno-zelenimi elementi.

Specifikacija hiše Marley Smile Jamajka Rasta

Treba je takoj opozoriti, da Rasta v imenu pomeni barvo. Model je predstavljen v drugih variacijah, vendar je to najbolj zanimivo. Zvočni generator je dinamičen, tip je zaprt. Odpornost - do 16 ohmov, frekvenčno območje - 18-20000 Hz. Med vsemi svojimi spremembami, ta varianta je najdražja - do 2 tisoč rubljev.

Mnenja

Slušalke Marley le redko pustijo, da so njihovi kupci nezadovoljni. Ponavadi vsi, ki so poskusili uporabiti ta izdelek vsaj enkratpodjetje je ni nikoli izdalo. Glavno ciljno občinstvo so seveda ljubitelji Boba Marleya. Toda tudi če niste seznanjeni z delom tega glasbenika, boste še vedno uživali v izvirnosti in edinstvenosti modelov.

Sorodne publikacije