Apple EarPods - Slušalke za iPhone 5 »

EarPods slušalke lahko kupite posebej, kot tudi kupite z nakupom telefona "iPhone 5". Sam pripomoček se prodaja brez pripomočkov, za prenos je potreben le primer. Cena slušalk je le 29 dolarjev, zato se od njih zelo zahteva, da ni vredno. Zasnova je minimalna, a dobra, kar je bilo pričakovati od proizvajalca. Pokrov je neprijeten in v življenju se redko uporablja. V trgovini v vitrini ustvarja vtis na račun učinkovitosti, vendar nič več.
Oblikovanje

Še naprej upoštevamo originalne slušalke. "IPhone 5" izgleda dobro z njimi, zato je treba zasnovi posebno pozornost nameniti pregledu. Ohišje je izdelano iz plastike, na visoki ravni. Ni škripanja, brez zračnosti, vse podrobnosti so idealno opremljene ena za drugo. Po mnenju proizvajalca je zasnova izdelana s posebno tehnologijo, ki bo zagotovila dodatno udobje pri nošenju. Na žalost obstaja trditev, da gre za plastično zasnovo. Če bi bila gumirana, bi bilo bolje, da je v njenih ušesih. Žica ima vgrajeno nadzorno ploščo, ki vam omogoča, da naredite nekaj manipulacij. Na primer, prilagodite glasnost, preklopite skladbe. Ima vgrajen mikrofon.

Zvok

Nujno je treba upoštevati zvok, ki ga zagotavljajo slušalke. "Iphone 5", cena (original se prodaja v kateri koli uradni trgovini), ki je približno 15 tisoč rubljev, se najpogosteje uporablja z modelom EarPods. Zato vir vedno vpliva na kakovost zvokaupoštevajte vse nianse.


Če uporabljate slušalke s petim "iphone", potem nekaj zvokov. Lahko se navadiš nanj, vendar bo potreben čas. Nižje frekvence so predpisane popolnoma. Podrobnosti so v povprečju, vendar je bolj model. Razpoložljiv zvonec je resonator. To omogoča, da nižje frekvence najbolj izstopajo. Lahke steze, medtem ko se igrajo dobro, težke - nekatere "upočasnjujejo". Včasih se zdi, da je bas preveč. Te slušalke za iPhone 5 "nimajo izjemnih visokih frekvenc. To niso bile nekatere posebne značilnosti. Gluha, ostrina je praktično odsotna. To je mogoče pripisati resnim slabostim predvajanja. Srednje frekvence zvenijo dobro, čeprav je včasih pomanjkanje naravnosti. Ostrina, afriki in piščalke se ne pojavijo, kar je všeč lastnikom na podlagi vseh slabosti. Stereo panorama nima glasnosti, orodja so slabo postavljena. Poleg tega je ozka in skoraj nič ne daje pri izvajanju nastavitev. Napad se kaže na dobri strani, razen če ga uporabljate z nižjim frekvenčnim segmentom. Na splošno lahko univerzalne slušalke imenujemo "iPhone 5". Izvirnik pripomočka se občutno razlikuje od ponaredkov. Zato ga je treba kupiti le na uradnih prodajnih mestih. Če primerjamo igro različnih melodij, je težko razlikovati med zvrsti, ki so zelo dobri ali slabi. Še posebej, če se spomnite, da so slušalke nameščene kot prilagoditev na iPhone 5. "

Združljivost

Kot je že jasno, se slušalke za iPhone 5" odlično prilegajo.uporabljajte z različnimi napravami popolnoma drugega proizvajalca. Pred nakupom je potrebno preveriti kakovost zvoka in ovrednotiti vse možne lastnosti. S funkcijo "iPhone 5" slušalke prikazujejo odlično zalogo, stabilno delovanje in odlične povratne informacije od razpoložljivih tipk.

Apple slušalke

S petim "iPhone" so potrošniki prej raje uporabljali model slušalk. Kakšna je razlika med dvema slušalkama iz "jabolka"? Seveda je prva razlika, ki je presenetljiva, oblikovanje. Kambrijske dekoracije so se spremenile. V EarPods, so nagnjeni k stiskanje kabel gosto, kar povečuje trajnost pripomočka. Cambricus je tudi blizu konzole, ki je postala večja. V obeh modelih ima mikrofon. Zvočna izolacija EarPods je veliko boljša od starega modela. Spremenjena je bila tudi koča. Kupci zato skrbijo po prvem stiku s slušalkami. Kaj pa zvok? Slušalke za iPhone 5 "model EarPods" držijo "za kakovost predvajanja nizke frekvence, in konkurenčni pripomoček - srednji in zgornji obseg. Posledica tega je, da zadnji svetel zvok, ki zvoni, nima basov. Na nekaterih mestih na progi se lahko pojavi "umazanija". Če primerjamo ta dva modela, moramo reči, da EarPods očitno zmaga. Oblika je veliko boljša, deli so boljši in udobnejši, reprodukcija in zvok pa sta se na splošno bistveno izboljšala.

Povzetek

Te slušalke za iPhone 5 "so odlične za tiste, ki želijo poslušati visoko kakovostno glasbo, ne da bi porabili veliko denarja. Pripomoček, ki stane približno 30 dolarjev, je pokazal primer pravilnega razmerjakakovost in cena. V omrežju ruskih trgovin lahko najdete te slušalke za 2500 rubljev, kar ni zelo drago. Če govorite o uporabi naprave z drugimi napravami, igralci ali različnimi kitajskimi, ameriškimi in tako naprej pametnimi telefoni, potem se s to dodatno opremo popolnoma kombinira. Zvok je dober, primeren za uporabo in nadzorna plošča olajša vse manipulacije. Potrošniki priporočajo nakup pripomočka.

Sorodne publikacije