Kako razlikovati prvotne EarPods od ponarejanja? Nasveti, opis

Ne glede na to, kakšne so Apple slušalke, bodo prej ali slej propadle iz različnih razlogov. V tem primeru se postavlja vprašanje nakupa novih "odlitkov". Tukaj lahko kupec čaka na težave. Dejstvo, da je trg poln brezvestnih prodajalci, ki pod krinko originalne izdelke prodajajo nizke kakovosti kopije nič hudega slutečim strankam. Točno kako razlikovati izvirnik iz ponaredek EarPods in bi radi danes govoriti. Zanimivo bo!

Uvod

Danes je število ponaredkov nekaterega blaga dosegla verjetno svoj maksimum. Appleove slušalke niso postale izjema. Poleg tega so Kitajci dolgo gojiti ljubezen do "jabolko" in kopij ne samo pohištva, ampak tudi naprave:. IPhone, iPad, iPod in tako naprej D.


Da bi se nekako pomagati ljudem in jih zaščititi nizke kakovosti izdelka, smo se odločili napisati majhen, a uporaben "uporabnik", kot EarPods razlikovati izvirnik od ponaredek. Čeprav je morda malo narobe, da ga pokliče "navodila", ne pa nyzheyzlozhennaya informacij prihaja nekaj koristnih nasvetov. Vendar pa ni pomembno, gremo naprej!

Pakiranje

pakiranje - je prva stvar, ki bo razlikovati izvirnik iz ponaredek EarPods. Kako? Vse je preprosto! Pred nekaj leti je ponaredek prepoznan po manjkajočem logotipu Apple na hrbtni strani paketa. Originalni logotip je vedno prisoten. Čez nekaj časa so Kitajci spoznali svojo napako in hitro odpravili napako. Čeprav vse enakonizka kakovostna škatla proizvaja poceni kopijo.


V originalnih slušalkah je barva slušalk vedno 100% enaka barvi paketa - popolnoma bela, naravnost kot sneg. Toda v ponaredku, če izgledate dobro, lahko vidite rahlo rumenkasto ali rahlo sivkast odtenek.
Poleg tega se v originalnih slušalkah zgornji del škatle z lahkoto in brez truda odstrani, medtem ko je v lažnem pokrovu tesen in ga je treba malo odstraniti. Poleg tega bo koristno obarvati škatlo s prsti za vsa groba področja ali neravnine. Če obstajajo taki kraji, to pomeni, da kujete.

Izgled

Drugi nasvet, kako razlikovati izvirne slušalke EarPods od ponarejanja, je videz "konektorjev". Verjetno, cheaters bodo lahko kakovostno embalažo ali priti nekje v stranki original škatle, vendar popolnoma ponoviti prvotno zasnovo ne bo delovalo. Najprej mora biti žica izvirnika dovolj debela. Drugič, material, iz katerega je izdelana lupina, je kakovostna guma, nekaj, kar spominja na mehki premaz. Tretjič, žica ima dobro togost, zaradi katere se zmeda pojavlja veliko manj pogosto.
Če ste vzeli slušalke v roke in se nobeden od treh navedenih znakov ni ujemal, je kopija. Mimogrede, prav tako je treba povedati o dolžini žic na samih slušalkah. V levem in desnem oklepaju morajo biti žice enake dolžine. Seveda ne smete pozabiti na obliko slušalk. V ponaredku bo rahlo podaljšan in nekoliko zožen na vrh.

Vse podrobno

Naslednji korak pri odločanju, kako razlikovati izvirnik od EarPods od ponarejanja, je opozoriti na majhne elemente. Začenši z oznakami leve in desne slušalke. Zelo pogosto, kopije ne povzročajo danih znakov, vendar se to praviloma zgodi le zaradi slabega ponarejanja.
Naslednja stvar, ki jo je treba iskati, je mreža na slušalkah, ki je na strani. V izvirni, zelo fine mreže z perforacijo je zelo jasno vidna, medtem ko je v kovani vzorec je vse bolj kot tkanina. Bodite prepričani, da pogled na telo obloge. Njihova zbirka naj bi navdihnila občutek integritete. Nobenih šivov ali sledi povezave obeh polovic ne bi smelo biti.
Koristno je, da ste pozorni na nadzorno ploščo. Praviloma, tudi v najbolj kvalitativnih kopijah, se zbira slabo, obstajajo jasne vrzeli med obema deloma. Prav tako morate klikniti na kontrolne gumbe. Na originalne slušalke, so enostavno pritisniti, vendar s tem prstom je zelo dober odziv na klik. V nasprotju s ponarejanjem pa si je treba prizadevati za izvedbo klikanja. Bilo je tudi primerov, ko v poceni kopijah in na vseh kontrolnih gumbih na daljinskem upravljalniku ni bilo.

Zvok

Zadnji namig, kako razlikovati ponaredek EarPodov od originala - preveriti kakovost zvoka, razen če seveda obstaja takšna priložnost. Oseba, ki je vsaj enkrat poslušala glasbo preko Appleovih originalnih slušalk, bo takoj prepoznala ponaredek tudi z zaprtimi očmi. Praviloma kopija, tudi najbolj kakovostna, daje zelo šibko in"plastični" zvok. Sploh lahko pozabite na bas in glasnost, kot tudi na sistem za preprečevanje hrupa. Torej, če lahko poslušate glasbo prek slušalk v trgovini, je bolje, da jo uporabljate.

Zaključek

To je na splošno vse o tem, kako razlikovati izvirne EarPods od ponarejanja. Po teh preprostih nasvetih se bodo vsi lahko zaščitili pred nakupom poceni in slabe kakovosti. Ne pozabite, da je najbolje, da preverite vse skrbno večkrat in kupite pravo stvar kot kupite ponaredek in razočaran nad nakupom.

Sorodne publikacije