Investicijska družba "Totem-Capital": pregledi

Prvi navdušeni pregledi "Totem Capital" so se pojavili na spletu v juliju in avgustu 2017. Povabilo investitorjem je bilo sproženo konec septembra lani. Zato so bila sredstva na strani ruskih, beloruskih, kazahstanskih in ukrajinskih vlagateljev deponirana na mestu kapitala Totem. Organizatorji projekta so poročali o hitrem odprtju banke kript in drugih, nič manj pomembnih dogodkov kot vroče zanimanje potencialnih investitorjev.

Prvi vtis

Znano je, da je vodilno skupino "Totem Capital" sestavljalo več podjetnikov, ki so naredili vtis, da so varni in poskušajo prizadeti ljudi. Od kod prihaja ta informacija? Dejstvo je, da danes vlagatelji ne zaupajo več lastnikom investicijskih projektov. Pred nalaganjem sredstev na spletno stran potencialni vlagatelji delegatov na srečanje z vodstvom Totem kapitala.


Po besedah ​​delegatov je češki Jan Kaplan (organizator in lastnik podjetja) ter člani njegove ekipe navdušili avtoritativne in izkušene "morske pse". Res je, da so nekateri odposlanci zabeležili neverjetno podobnost Kaplana z lastnikom dolgih "hipijev", toda potem ta podobnost ni nikogar alarmirala. Od danes je projekt že dolgo prenehal plačevati obresti na depozite.

Kje je denar?

Projekt Totem Capital poziva vse, da poskušajo zase kot vlagatelji, in zagotovljeno mu je, da bo dobiček do 60% vmesec Minimalni depozit je bil 500 dolarjev. Visoke prihodke trgovcev so ustvarili ogromni dobički iz posredniških transakcij, dohodki iz tečajnih in tečajnih razlik ter naložbe v visoko donosne investicijske družbe.


Nekdo je Jan Kaplan, vodja investicijske družbe Totem Capital. Je javno zastopana kot strokovnjakinja na področju svetovnega investicijskega bančništva z desetletnimi izkušnjami. Kaplan trenutno sodeluje z velikimi podjetji, bankami in državami. Pod okriljem Jan Kaplana, glede na oglaševalsko besedilo, je bilo nekaj donosnih naložbenih poslov v startupih in inovativnem razvoju.

Totem kapital: prihodnje napovedi in prihodnji cilji

Skozi vsebino partnerjev v partnerskem programu so ustanovitelji Totem Kapitala uporabnikom sporočili, da se dnevni prihodki družbe gibljejo med 7 in 12 odstotki sredstev, vloženih v visoko donosna podjetja. V bližnji prihodnosti nameravajo lastniki podjetja izpolniti naslednje naloge:
 • ustanoviti investicijsko internetno banko (za to morate pridobiti licenco Ameriške centralne banke);
 • privabiti bogatejše partnerje (ta točka je že bila izvedena);
 • pritegnejo naložbo v skupni vrednosti vsaj sto milijonov dolarjev (danes je naložba že presegla ta znesek);
 • poveča število vlagateljev na trideset tisoč ljudi.
 • V razvojnem načrtu za leto 2017 je bila vključena tudi postavka: "Uradna registracija in zakup podjetja."pisarniški prostor “.
  Vodstvo družbe Totem Capital se je leta 2017 odločilo, da vstopi na trg potrošniškega blaga in posameznikom zagotovi sprejemljiv naložbeni načrt. V okviru teh pobud je bilo investitorju ponujeno, da vlaga (vsota minimalnega depozita - petsto dolarjev) na dva odstotka na dan (izplačila se obračunavajo v dolarjih) in odštejejo trikrat na mesec (vsakih deset dni).

  Pogoji sodelovanja

  Vračilni čas vloženih sredstev - tri mesece. Po izteku tega roka bo investitor lahko bodisi odvzel celoten znesek depozita bodisi podaljšal rok pologa.
  Za vstop v ekipo izkušenega poslovneža Jana Kaplana naj bi investitor naredil vsaj 500 dolarjev, ki so se pretvorili v bitcoin. Po tem je vlagatelj odprl depozit za obdobje 90 dni. Ob koncu tega obdobja bi lahko denar umaknili iz projekta.

  Ali je bil kapital Totem piramida?

  Sodeč po povratnih informacijah, je projekt prvič pošteno plačal vlagateljem dva odstotka na dan do novembra 2017, kar je omogočilo neprekinjeno umikanje zaslužka vsakih deset dni. V novembru so bila plačila za nekatere vloge ukinjena. Posamezni vlagatelji poročajo o prejemu odbitkov, vendar ne v celoti. Popolnoma plačajo samo "gorlastymi". Hkrati so člani vodstvene skupine poskušali na vse načine odpraviti vse večji konflikt in pojasniti zamrznitev depozitov s prenosom projekta na novo, izboljšano virtualno platformo.
  Decembra 2017 je bila posodobljena spletna stran objavljena leta 2006interneta Uporabniki, ki poznajo strukturo spletnega mesta, so glede na njihove povratne informacije "Totem Capital" razočarali nad novim modelom, saj ni bil podoben rezultatom prizadevanj uspešnih spletnih skrbnikov. Poleg tega so se nadaljevale zamude pri plačilih. Obljube voditeljev nikomur niso pomirile: od decembra 2017 plačila na depozite niso bila izvedena. Medtem pa je novi projekt aktivno pritegnil nove vlagatelje in, sodeč po ocenah, "Totem-Capital", plačan za začetnike v celoti. Avtorji prispevkov - "old-timers" so poročali, da je pri prenosu plačilnih računov s starega mesta na posodobljene izdaje prišlo. Kasneje so predstavniki vodstvene ekipe priznali, da so finančne težave dejansko povezane z odhodom projekta od enega od ustvarjalcev. Ko je potoval z drugimi člani vodstvene skupine, je razbil ključe od elektronskih denarnic. Zato denar, čeprav ne takoj, vendar kljub temu bodo vrnjeni vlagateljem. Sredstva naj bi se vrnila v delih - vsakih deset dni za deset odstotkov pologa. Res je, da finančna sredstva ne bi smela priti v denarnico neprijetnih vlagateljev, temveč v njihovem posodobljenem računovodstvu na novem mestu, za nadaljnje delo v prejšnjih razmerah. V februarju 2018 je bil vsakemu vlagatelju poslan email, v katerem so poročali o celotni resnici o "Totem-Capital": projekt "soskamilas" zaradi resničnih lastnikov projekta (Jan Kaplan, kot se je izkazalo, ni vključen) v rokah denarja vlagateljev.

  Iskanje krivcev ni pripeljalo do ničesar: člani vodstvene skupine so si prenesli odgovornost drug na drugega, in Jan Kaplan sam,kolikor je mogoče presoditi iz odgovorov žrtev, je bil fiktivni lik.

  "Projekt je zelo resen človek"

  Ustvarjalci nekaterih video vsebin, ki so se lani pojavili na internetu, delijo z uporabniki, ki jih je veselje - približno tri tisoč delovnih računov, ki so se pojavili na spletnem mestu, še vedno na nizki stopnji. In s strani "Totem Capital" ni bilo nobenega ukrepa, ni bilo nobene predstavitve, nobenega webinarja, kar pomeni, da se je poslovanje začelo samo od sebe. "Trenutno (to je septembra 2017)," je dejal vir, "Totem Capital aktivno izvaja sporočila za javnost o priložnostih, ki jih velikodušno daje vlagateljem."

  Torej, kaj je pritegnilo vlagatelje?

  Če zaupate povratnim informacijam o Totem Capitalu, ki jih sponzorirajo člani affiliate programa, bodo imeli vlagatelji, ki so se registrirali na spletnem mestu, možnost izdajanja naročil za katero koli vrsto kibernetske valute. Sistem bo določil potrebno kriptografsko valuto in izvedel transakcijo pod najbolj ugodnimi pogoji.

  "ni hipp in nobene piramide, ampak nekaj zelo resnega."

  S svojimi prvimi vtisi o Totem Capital, partnerji priznavajo, da je bil prvi vtis o podjetju precej neprijeten: nekdo, ki ni razumel, imenovan "Totem Capital" "Nov hiper, ki ga je ustvaril dobro znani spletni goljufi, in nekdo se je zdel finančna piramida."
  Na žalost noben udeleženec oglaševalske kampanje ni prevzel naloge, da bi prikazal delo spletnega mesta v realnem času, pri čemer se je skliceval na sporazum o nerazkritju, ki jepodpisal Jan Kaplan. Mnenja o "Totem Capital", ki so jih pustili vlagatelji, kažejo, da je poleti 2017 na internetu bilo veliko promocijskih vsebin, ki so razširjale heterogene informacije.
  Nekateri člani partnerskega programa so na primer povečali število vodij. Še posebej so razširjali informacije o petdesetem strokovnjaku, ki se je pridružil vodilni skupini. Vsi so domnevno predstavljali različne panoge - tehnične, trgovinske, finančne, pravne

  Sorodne publikacije