Sesalnik PUPPYOO D 9002: lastnikova povratna informacija, značilnosti in značilnosti

Na današnjem trgu je na voljo manj modelov sesalnikov z vrečko za zbiranje smeti. Postopoma izginejo. Sodobni sesalniki so opremljeni s posebno tehnologijo - "Cyclone". Članek obravnava predstavnika podobnih gospodinjskih aparatov - sesalnik Puppyoo D-9002 in njegove analoge.

Opis sesalnika Puppyoo D-9002

Najbolj priljubljeni današnji modeli sesalnikov so delo in modeli s sistemom "Cyclone". Sesalnik D-9002 je zmogljiv, sodoben gospodinjski aparat, ki učinkovito opravlja vse svoje funkcije.


Potrošniki imajo raje brezšivne sesalce, ne robote. Drugi je veliko dražji in manj močan. Glavne prednosti Puppyoo sesalnika so:
 • HEPA filter. Omogoča čiščenje prostora od najmanjših delcev prahu, alergenov.
 • Ciklonsko načelo dela. Zdaj se prah in umazanija zbirajo v posebni posodi zaradi uporabe v sistemu centrifugalne sile.
 • Majhne dimenzije in okretnost. Te lastnosti so pomembne za čiščenje manjših sob.
 • Enostavna odstranitev odpadkov. Vsa umazanija se zbira v posodi, po čiščenju jo je enostavno stresati in oprati. Takšen sistem zmanjša količino prahu, zaradi česar je čiščenje sesalca preprosto in priročno.
 • Vsi sesalniki, kot je "Cyclone", se razlikujejo po zmogljivosti, prostornini zabojnika za smeti, številu šob in stroških.

  Značilnosti

  Sesalnik modela D-9002 se ne razlikujeposebne lastnosti analogov. Vsebuje vse lastnosti odličnega pomočnika za dom. Glavne značilnosti sesalnika Puppyoo D-9002:
 • Moč: nazivna - 1500 W, največja - 1700 W.
 • Prostornina zabojnika za smeti je 25 litrov.
 • Dolžina kabla je 5 metrov.
 • Teža z dodatki - 59 kg
 • Teleskopska cev.
 • HEPA filtriranje.
 • Nizka raven hrupa zaradi uporabe tehnologije za trojno zmanjševanje hrupa.
 • Visoka sesalna moč.
 • Cev sesalnika je opremljena z rotacijskim mehanizmom 360 °, kar omogoča delo s čopičem na desni strani, ki omejuje cev z zvijanjem in upogibanjem.


  Kabel se potegne do zahtevane dolžine in potegne s pritiskom desnega gumba na ohišju naprave. Levi gumb je potreben za vklop /izklop napajanja sesalnika. Za nastavitev moči uporabite ročaj v sredini. Vendar pa je zgornji gumb potreben za razpakiranje vsebnika.

  Stroški in kje kupiti

  Pregledi cen sesalnika Puppyoo D-9002 pravijo, da so stroški naprave povsem dostopni. Kupite lahko blago v spletnih trgovinah, ki dostavljajo sesalnik neposredno na dom in bodo izdali garancijo, običajno za 1 leto. Mnogi kupujejo na čezmorskih območjih. Na voljo je tudi možnost naročanja sesalnika. Njegova vrednost brez popusta je približno 20 tisoč rubljev. Dostava se lahko opravi iz Kitajske in iz skladišč v Rusiji. Dobavitelji obljubljajo hitro dostavo za največ 7 delavcevdni od naročila. Kljub dejstvu, da sesalnik proizvaja kitajsko podjetje, bodo kupci lahko služili v uradnih servisnih centrih. Obstaja tudi možnost, da se blago vrne v 15 dneh od nakupa in namestitve.

  Pregled sesalnika Puppyoo D-9002: vključen

  Sesalnik je dostavljen v škatli z oznako in imenom. Vključuje pouk v angleščini. Škatla je pakirana v sesalnik v razstavljeni obliki:
 • Ohišje naprave. Smeti se lahko enostavno izvlečejo iz nje, na vrhu katere je pokrov za hitro čiščenje.
 • Krtače za čiščenje in namestitev za shranjevanje šob na cev. Vključuje 5 ščetk, ki so namenjene različnim vrstam čiščenja: tla, preproge, težko dostopna mesta, blazine in vzmetnice, koti pohištva.
 • Cev. Opremljen z mehanizmom za pritrditev, ki omogoča vrtenje okoli svoje osi. Ročaj ima ventil, ki na odprtini zmanjša sesalno moč.
 • Cev. Teleskopska zasnova omogoča prilagoditev višine cevi za vsako rast, kar olajša proces čiščenja. Dolžina se giblje od 49 do 81 cm.
 • Filter. Komplet vsebuje dva pralna filtra, na dnu katerih je izdelana penasta guma, na vrhu materiala pa je podoben sintepon. Filter se nahaja nad vsebnikom in ga je mogoče zamenjati s kvarjenjem.
 • Vključena je tudi garancija, ki se izda za eno leto. Prijetni kupci upoštevajo majhno čopič v kompletu, ki je namenjen čiščenju šob.

  Prilogev kompletu

  Pregledi sesalnika Puppyoo D-9002 pravijo, da je celoten komplet gospodinjskih aparatov precej večfunkcionalen. Izpolnjuje vse potrebe po zbiranju. V kompletu s sesalcem so priložene naslednje ščetke:
 • Šobe za trde prevleke. Takšna krtača, zaradi višine robov 25 mm, se lahko razlije pod vsako pohištvo in očisti potreben prostor. Posebnost je poseben mehanizem, ki omogoča vrtenje šobe za 90 ° v obe smeri in navzgor.
 • Šoba za čiščenje preprog in preprog. Proizvajalec jo opisuje kot "ciklonsko ščetko", vendar ni turbina. Značilnost: 24 lukenj od spodaj in toliko od zgoraj, 8 slotov spredaj, ki sesajo zrak iz prostora. To ustvarja ciklonski učinek znotraj čopiča.
 • Antiklerična šoba. Šteje se za najbolj nenavadno v celotnem kompletu. Uporablja se samo za čiščenje blazin in vzmetnic. Zahvaljujoč lastnemu vgrajenemu filtracijskemu sistemu, klešče ne vstopajo v cev in smeti. Notranji dvostopenjski filter se odstrani in očisti.
 • Razrezana šoba. Namenjen je čiščenju umazanije na težko dostopnih mestih.
 • Okrogla šoba, ki omogoča učinkovito čiščenje vogalov pohištva.
 • V pregledih sesalnika Puppyoo D-9002 kupci menijo, da je primeren poseben nosilec, ki omogoča shranjevanje dveh šob na cevi sesalnika. Takšna naprava olajša menjavo krtač in pospeši proces čiščenja težko dostopnih mest.

  Pozitivne povratne informacije

  V pregledih cene sesalnika Puppyoo D-9002 - najpogosteje primerjamo značilnost.Kupci opozarjajo, da lahko napravo kupite "praktično za nič", če kupujete med popusti. Druge prednosti sesalnika so:
 • Kompaktna velikost in majhna teža. Naprava je enostavna za uporabo tudi v majhnih prostorih za osebo katere koli višine in telesa.
 • Enostavnost čiščenja. Priročna posoda omogoča enostavno odstranjevanje vseh zbranih odpadkov.
 • Več šob. Krtače, ki omogočajo čiščenje v kateremkoli kotu stanovanja ali doma.
 • Sistem za filtriranje NERA. Sodobni filtri, ki učinkovito čistijo zrak pred škodljivimi snovmi, alergeni in bakterijami.
 • Sposobnost zamenjave filtrov. Stranke, ki imajo vse filtre v sesalniku, lahko zamenjate z novimi, ki jih lahko kupite na uradni strani za majhno ceno.
 • ​​Lahko rečemo, da so odzivi na ta sesalnik večinoma pozitivni. Kupci so zadovoljni s kupljenim izdelkom in ga lahko priporočijo svojim prijateljem in znancem.

  Negativni odzivi

  Kljub mnogim pozitivnim mnenjem o Puppyoo D-9002, se med uporabo naprave pojavijo številne negativne točke.
 • Raven hrupa. Čeprav proizvajalec zagotavlja, da sesalnik uporablja tristopenjski sistem za dušenje zvoka, kupci verjamejo, da naprava deluje na enak način kot njegovi kolegi. Nekateri potrošniki so opravili meritve prostornine s posebno napravo UNIT UT353. Poskus je pokazal, da je pri delu na največji moči raven hrupa 77 dba in najmanj - 72,5 dBa. Ocenite drugemodeli iste moči so pokazali, da je raven hrupa variirala v 76 dba.
 • Nekateri kupci, zlasti lastniki hišnih živali, čeprav imajo zadostno zmogljivost 25 litrov, menijo, da je bilo vredno kupiti model z bolj zmogljivim zbiralcem odpadkov. Včasih jo je treba očistiti dvakrat za čiščenje.
 • Negativne povratne informacije ne preprečujejo, da bi ljudje kupovali sesalnik. Verjamejo, da je kljub slabostim vreden model za svoj denar.

  Sesalnik Puppyoo WP968

  Močan sesalnik Puppyoo WP968 je na tržnem analogu D-9002. Ta model je podoben dolžini kabla, prostornini zbiralnika prahu in masi. Vendar ima nižjo nominalno in maksimalno moč. Sesalnik ima nabor 5 šob, in sicer: za odstranjevanje klopov, kombinirano krtačo, krtačo za živali, univerzalno krtačo in za trdne površine. Slednji je opremljen s trakom konjske dlake, ki zagotavlja maksimalno čiščenje tal. Razlika od Puppyoo D-9002 je nezmožnost prilagajanja moči. Prav tako se kupci pritožujejo zaradi dolge dobave. Nekateri ljudje ne marajo svetlosti modela, vendar se sesalnik prodaja samo v eni barvi - turkizna. Stroški sesalnika je približno 18 tisoč rubljev.

  Sesalnik Puppyoo V M611

  Mnogi kupci si prizadevajo slediti tehnologiji in oceniti nakup robotskih sesalnikov namesto standardnih modelov. Robotski sesalnik Puppyoo V M611 je zasnovan za sestavljanje trdnih površin - linolej, laminat, parket - iz finega prahu in prahu. Naprava je opremljena z vrtljivimi ščetkami, ki zajemajo smeti in jih pošiljajoprostor za zbiranje prahu. Model je zelo majhen po velikosti, teži in zmožnosti brezžičnega delovanja. Pozitivni kupci menijo, da ni kontaktnega odbijača, da ga zamenja mehka zaščitna platišča. Takšno izboljšanje omogoča, da se sesalnik ne bojučil proti steni, temveč ga je nežno premostil. Sesalna moč take naprave je 15 W. Raven hrupa doseže 60 dB. Napajanje se napaja iz baterije 2200 mAh. Naprava lahko deluje brez prekinitev do 2 uri, čas polnjenja pa je 6 ur. Kupi sesalnik lahko stane približno 30 tisoč rubljev. brez popusta.

  Sesalnik Puppyoo WP9005b

  Ta model se razlikuje od analogov z višjo sesalno močjo in okrepljeno konstrukcijo. Dolžina kabla je 5 metrov, masa približno 5 kg pa je podobna modelu D-9002 istega proizvajalca. Mnenja o sesalniku Puppyoo WP9005b pravijo, da ta model upravičuje zahtevane lastnosti. Ima veliko moč, ki vam omogoča hitro čiščenje prostora. Odlaganje odpadkov je hitro in enostavno - umazanija ne bo v posodi. Vključuje 3 ščetke: navaden, okrogel in razrezan nastavek. Kupci verjamejo, da to ni dovolj za učinkovito čiščenje sobe, zlasti iz volne živali. Še posebej zadovolji potrošnike stroške sesalnik, ki brez popustov je približno 18 tisoč rubljev.

  Rezultati

  V članku je predstavljen pregled sesalnika Puppyoo D-9002 iz Kitajske in njegovih analogov. Treba je omeniti, da je ta model najbolj navdušen nad kupcem v tem cenovnem segmentu. Sesalnik je dovoljmočan in njegov komplet omogoča učinkovito čiščenje celotnega prostora. Dimenzije sesalnika omogočajo, da se shranijo kjerkoli in majhna teža ne povzroča neugodja pri uporabi. Kupci ugotavljajo, da je prijeten dodatek dodaten filter v kompletu in čopič za čiščenje šob. Dostava blaga poteka hitro in je zagotovljeno jamstvo. Nekateri kupci opažajo precej velik obseg sesalnika, čeprav proizvajalec trdi, da ima zmanjšanje hrupa. Tudi nekdo ne mara pouka v angleščini. Kupci menijo, da je D-9002 visokokakovosten izdelek, čeprav je kitajski proizvajalec. Stroški sesalnika so prijetni za potrošnike, še posebej prijetno možnost njegovega nakupa s popustom.

  Sorodne publikacije