Call of Duty 2: Sistemske zahteve so minimalne in priporočene

V Call of Duty 2 sistemske zahteve lahko ugotovite, ali jo lahko predvajate v računalniku ali ne. Da bi dobili vse informacije, je bolje upoštevati priporočeno minimalno in tehnično opremo. Z jasnim razumevanjem, katera oprema je lahko uporabna, imajo uporabniki možnost, da začnejo zbirati pravi računalnik ali ne delati ničesar, saj je računalnik že primeren za igro. Toda glede na to, da se je Call of Duty 2 pojavil v oddaljenem letu 2005, ne bo nobenih težav s predstavo in zmožnostjo igranja.

Kaj je ta igra?

Toda preden razumemo osnovne zahteve, si je vredno ogledati avanturo. Igra Call of Duty 2 ponuja uporabnikom možnost, da gredo v drugo svetovno vojno in gredo skozi več podjetij naenkrat. V glavni vlogi je preprost navaden vojak, pripoved pa poteka s treh strani: sovjetske, ameriške in britanske. Kot ste morda uganili, se morate boriti z fašističnimi četami, izvrševati različna naročila in se približevati zmagi. Poleg vsega naštetega je na voljo tudi multiplayer način, namenjen boju med velikimi skupinami igralcev.


Ko govorimo o komponenti igranja, ima igra žanr strelec v prvi osebi z možnostjo uporabe več vrst orožja. Aplikacija predstavlja več velikih lokacij, ki morajo opravljati različne naloge. Če ste že pripravljeni na ukrepanje, gremo neposredno na obravnavo sistemskih zahtev Call of Duty 2.

Minimalni tehničnizahteve

Najprej bodite pozorni na najnižji prag igre. Takoj upoštevajte, da je določena strojna oprema potrebna pri nizkih nastavitvah grafike:
 • Osnovni sistem PC: Windows 764-bit, Vista, XP, 2000.
 • CPU: Intel Pentium in zgoraj.
 • RAM pomnilnik: 512 MB.
 • Video kartica: nVidia GeForce FX s 64 MB pomnilnika.
 • DirectX 9.
 • Kot lahko vidite, sistemske zahteve Call of Duty 2 niso tako visoke, toda pri takšni opremi vas grafika ne bo resnično zadovoljila, vendar bo raven zmogljivosti visoka. Mimogrede, sodobni računalniki že imajo najboljše tehnične komponente, zato takoj pojdite na naslednji razdelek.


  Priporočene tehnične zahteve

  Oglejmo si želeno orodje na računalniku, da bi kar najbolje izkoristili igro:
 • Operacijski sistem: Windows XP.
 • Glavni procesor modela Intel C je 28 GHz.
 • Pomnilnik RAM mora biti vsaj 1 GB.
 • Za vizualni del je primeren model grafične kartice nVidia GeForce z 256 MB video pomnilnika.
 • DirectX 9.
 • Priporočene sistemske zahteve za Call of Duty 2 so praktično podvojene. Toda v primerjavi s sodobnimi računalniki so še vedno povsem sprejemljivi. Te komponente so minimalne, če je računalnik boljši, potem vam lahko samo čestitamo.

  Grafika in nivoji zmogljivosti

  Sistemske zahteve za Call of Duty 2 niso tako visoke in enostavno jih je mogoče izbrati. Res je, ne bodite preveč srečni, saj je sam projekt igre zastarel, zato grafika v njem ni tako spektakularna. Igra je povprečnamodeli orožja, nasprotniki in praktično ni senčne osvetlitve. Če prvič igrate moderno igro, nato pa se premikate za to zabavo, potem bo vtis daleč od tega, da bi bil tako rožnat. Zato je bolje, da začnete igrati to strelec, potem pa samo sedite za še sveže izdaje. Zdaj imate vse potrebne informacije, ki vam bodo v prihodnosti koristne. Ugotovite, ali bo vaša igra lažja kot preprosta, tako da lahko varno preverite tehnične komponente glede na zahteve in začnete boj. In ne poskušajte zagnati igre na Windows 10, novi operacijski sistem kategorično zavrača delo z zastarelimi datotekami, zato je bolje uporabiti drug računalnik ali vsaj emulator.

  Sorodne publikacije