Štirje načini za izklop zvoka kamere v Androidu

Pametni telefoni, ki temeljijo na Androidu, so danes postali najbolj priljubljeni zaradi dejstva, da ta operacijski sistem in njegove distribucije proizvajajo veliko število naprav, ki spadajo v opredelitev "proračuna". Zato se vsak dan prodaja takih pametnih telefonov povečuje, kar pomeni, da je veliko neizkušenih uporabnikov, ki se samo seznanijo z Androidom. Je na njih in usmerjen ta članek. V članku bomo govorili o tem, kako izklopiti zvok kamere na Androidu pri fotografiranju. Čeprav v poglavju o pomembnih problemih ni mogoče pisati, se lahko pojavijo nevšečnosti. Po branju članka do konca boste našli štiri načine za odstranitev zvoka pri fotografiranju. Nekateri od njih morda niso primerni za vašo različico Androida, zato vam priporočamo, da preizkusite vse, da boste sami razumeli, katero metodo boste uporabili.


Izklopite zvok v nastavitvah

Prvi način je, da razmislite, kako izklopiti zvok kamere na Samsung Android. Vendar pa je treba takoj opozoriti, da se lahko uporablja za druge modele pametnega telefona. Uporabili bomo standardne nastavitve fotoaparata. Najprej morate sami vstopiti v nastavitve. To storite tako, da odprete kamero in v aplikaciji poiščete ustrezno ikono. Najpogosteje se prikaže kot orodje, ali kot prečrtani ključ, izvijač.
V nastavitvah poiščite element, ki ga potrebujemo. Lahko se imenuje drugače, vendar bi moral pomen ostati edini, na primer, "Zvok."Zdaj samo izklopite to možnost v programu, to je bil prvi način, da izklopite zvok fotoaparata na Androidu, vendar, kot lahko vidite, to ne bo pomagalo vsem, saj lastniki pametnih telefonov zunaj Samsunga verjetno ne bodo našli pravega.


Nastavitev tihega načina

Drugi način za izklop zvoka fotoaparata v Androidu je, da postane boleč. pogosto samo-ugibati o tej metodi, no, za tiste, ki še niso Razume se, zdaj mi bo razložil bistvo.
Pametni telefon moramo postaviti v Vibro način, ali pa ga imenujemo "tihi način". To je zelo enostavno. Na številnih telefonih je ta funkcija narejena v sami vrstici za obvestila, nekateri pa bodo morali iti v nastavitve, vendar bo tako ali drugače ta metoda omogočila, da se znebite zvoka pri fotografiranju iz fotoaparata.

Uporabljamo programsko opremo drugih proizvajalcev

Govorimo zdaj o tem, kako izklopiti zvok fotoaparata na Androidu s programsko opremo tretjih oseb, ki jo je mogoče prenesti v APK-paket in z vsemi znanimi Play Store-ji. Različice aplikacij, ki bodo naredile fotografiranje iz pametnega telefona tiho, neverjetno količino. Ampak ena najboljših zasluženo obravnavati "High Speed ​​Camera (Quiet)". Program lahko prenesete tako, da vnesete zahtevo z imenom Play Store ali da prenesete datoteko APK na internet. Vendar bodite previdni, saj ima odprtokodni program pogosto virusne programe, ki lahko znatno poškodujejo vaše.napravo. Na podlagi tega lahko zaključimo, da je najbolje, da prenesete iz Play Store.

Uporabljamo korenske pravice

Če vam iz nekaterih razlogov zgoraj navedene metode niso pomagale, ostane samo ena stvar - sprememba datotek, ki so odgovorne za zvok snemanja fotoaparata. Zdaj bomo preučili podrobnosti o tem, kako na ta način odstraniti zvok kamere na napravi Android.
Zato morate najprej dobiti korenske pravice. Ko to naredite, lahko spreminjate sistemske datoteke. Zdaj morate priti do želene mape. To storite tako, da uporabite kateri koli upravljalnik datotek, ki ga imate v telefonu, ali prenesete iz interneta. Prijaviti se morate v mapo na naslovu: /system /media /audio /ui /. V mapi bosta dve datoteki: camera_click.ogg in camera_focus.ogg. Imena se lahko razlikujejo. Zdaj morate izbrisati te datoteke. Po tem ne bo zvoka. Tudi, če jih ne želite izbrisati, lahko preimenujete, rezultat bo enak.

Sorodne publikacije