World of Warcraft: Kako priti iz Orientalskega kraljestva v Kalimdor

Vprašanje, kako priti iz Orientalskega kraljestva v Kalimdor, je zanimivo za mnoge novince iz Horde in zavezništva. "World of Warcraft" ima veliko število ozemelj, nalog in edinstvenih oblikovalskih lokacij. V času črpanja obstaja želja, da ga raziščete in morate vedeti, kako skrajšati čas na cesti.

Opis lokacij

Če želite izvedeti, kako priti iz Orientalskega kraljestva v Kalimdor, morate preučiti geografijo. Ta dva kontinenta sta daleč drug od drugega in letita na osebni minuti, ta razdalja je nemogoča. Na prvi celini je rasa ljudi, škratov, gnomov in vojakov iz zavezništva. Tukaj živijo vilini krvi in ​​ponižni, ki delujejo na strani Horde.
Nahaja se na vzhodni strani Azerotha in tam se nahaja ena izmed najbolj priljubljenih mest med igralci - Stormwind.


Ozemlje Kalimdorja se nahaja na zahodu, ta celina pa se šteje za rojstno mesto orkov. Poleg njih živijo tudi dirke, taureni, nočni vilini, goblini in Worgensi. Da je tako velik nabor nasprotnih strani na celinah narekovalo igralce, da iščejo pot do Kalimdorja iz vzhodnega kraljestva.

Načini, kako bi lahko zavezništvo

zveze frakcij združenja olajšali, ker imajo dovolj, da se preselijo v prestolnico ljudi, mesto Stormwind. Ob prihodu vozite proti severu mesta, kjer je pomol. Obstajata dve ladji, ki bosta pomagali rešiti problem z vprašanjem, kot iz vzhodnega kraljestvapridite v Kalimdor
Prvi je namenjen Darnassu, glavnemu mestu domovine temnih vilin, drugi pa tečaj o Thermorumu.


V osrednjem delu mesta ob pristanišču obstajajo tudi portali. Ena od njih vodi do lokacije Hijal, ki se nahaja na severu Kalimdorja. Če je igralec daleč od prestolnice, potem je bolje, da gredo v Pirate Bay, ki je skrita v Territory Valley. Od tam ena ladja gre v Cabistan, ki se nahaja nedaleč od Orgrimmarja - osrednjega mesta Orkov. Pokažite zemljevid in izberite najboljši način, da pridete do Kalimdorja iz Orientalskega kraljestva. Določite točko prihoda, od koder bo pot na pravo mesto najbližja.

The Horde's Way

Za igralce Horde so načini premikanja veliko manjši. Glavni je neposredna zračna pot med predmestjem Podgoroda in Orgrimmar. Druga rešitev za vprašanje, kako priti iz vzhodnega kraljestva Kalimdor, je ladja za letenje v dolini Teritorij.
To je najjužnejša lokacija na celini in tam dolgo časa. Druga enostavna možnost je portal za čarobne igralce. Ti znaki imajo možnost odpiranja teleportov v osrednja mesta in na nekatere druge lokacije. Za amaterje, ki opravljajo naloge, je v Theramoru posebna veriga misij, za katero zagotavljajo poseben teleport na tem mestu. Uporablja se lahko kadarkoli, kot kamen, povezan s konobami. Igralec ga lahko v skrajnem primeru poveže nekje v Kalimdorju, toda topovzroča težave pri selitvi na druge lokacije.

Sorodne publikacije