Kako odstraniti SpyHunter popolnoma in popolnoma: nianse uninstall

Veliko zaupanja vrednih uporabnikov računalnikov z operacijskim sistemom Windows je pogosto označeno kot "tek" v oglaševanju in nameščanju domnevno zmogljivih pripomočkov, ki lahko zaznajo in odstranijo skoraj vse znane grožnje. Eden od teh je program SpyHunter, ki je zdaj široko razširjen na internetu v četrti različici. Potem ko je uporabnik prepričan, da pripomoček v bistvu ne povzroča nobenega dejanja na obdelavi osebnega računalnika, pride do razumevanja, da ga je treba znebiti. In tu se začnejo težave, saj je odstranitev aplikacije popolnoma in povsem ne tako preprosta. Nato boste izvedeli, kako odstraniti SpyHunter 4 iz sistema, tako da ni sledi. Izvedena dejanja se nekoliko razlikujejo od običajno uporabljenih tehnik in mnogi se morda zdijo precej zapleteni, vendar ni drugega izhoda.


Kaj je SpyHunter in zakaj moram odstraniti program?

Ta programski izdelek na internetu se oglašuje kot najmočnejši FOR, da se prepreči vnos vseh vrst vohunske programske opreme v računalnike in za zdravljenje že okuženih sistemov. Dejansko je grožnja po namestitvi tega anti-spyware zazna (in celo preveč, da izgleda nekoliko nenaravno), ampak za boj z njimi aplikacija ne želi, nenehno zahteva aktivacijo, za katere morate kupiti precej drago licenčni ključ. Tudi uporaba vdora včasih ni rezultat. Zato se uporabniki mudi, da se znebijo tega paketa, vendar nič ne pride ven(med nameščenimi programi ni programov, potem so izdane prepovedi za odstranitev, nato pa še nekaj drugega). In kako v tem primeru odstraniti SpyHunter iz računalnika? Izkazalo se je, da je izhod in je dokaj preprost.


Kako odstraniti SpyHunter: prejšnje korake

Prva stvar, ki jo močno priporočamo, je ponovno zagnati sistem v varnem načinu. Ker se ta program izvaja na tipu katerega koli protivirusnega programa, bo po nalaganju potrebno takoj zaključiti njegov aktivni proces v upravitelju opravil.
Po tem morate iti v urejevalnik registra (regedit), nastaviti iskanje (Ctrl + F) na ime aplikacije (SpyHunter) in nato izbrisati vse najdene zapise in razdelke. Takšna dejanja so potrebna, da se nato znebite nepopravljivih preostalih datotek.

Postopek odstranitve

Zdaj pa poglejmo, kako odstraniti SpyHunter po izvedbi prejšnjih dejanj.
Če je aplikacija na seznamu programov in komponent sistema Windows prisotna, jo preprosto izbrišite na standardni način. Če programov ni, poiščite programček menija Start in ga poskusite izbrisati iz menija PCM. Če aplikacije ni, ali morate odstraniti ostanke v Raziskovalcu, je najbolje, da ne iščete naslova, ker morda ne prikaže vseh rezultatov.
Najbolje je, da greste na zgornje lokacije na zgornji sliki in izbrišete vse elemente programa. Opomba: če tudi po čiščenju registra nekaj ni odstranjeno (kar je malo verjetno), uporabite pripomoček Unlocker in po odstranitvi vseh elementov v enem primeru preverite sistem

Kako odstraniti SpyHunter iz računalnika s posebnimi uninstallerji

Najučinkovitejša in najenostavnejša metoda je zdaj na voljo. , ki se lahko uporablja tudi, ko se sistem zažene v normalnem načinu.
Za to uporabite iObit Uninstaller. Kako odstraniti SpyHunter v aplikaciji? Izberite ga na seznamu nameščenih programov, kliknite gumb za odstranitev kot koš in izberite ostanke samodejnega brisanja. Če se program ne pojavi na seznamu, sila odstranite tako, da za to določite glavno mapo programa (lahko jo najdete v Raziskovalcu). Za vse zgoraj opisane rešitve je po odstranitvi SpyHunterja potreben ponovni zagon.

Sorodne publikacije