Sennheiser - Brezžične slušalke iz Nemčije

Danes, brez slušalk, moderna oseba tega ne more storiti. Njihov glavni namen je poslušanje glasbe. Zato se morajo razlikovati po kakovostnem zvoku, biti poceni in priročni, tako da lahko s seboj vzamete kjerkoli. In prav zaradi takšnih zahtev se je pojavila serija Sennheiser - brezžične slušalke nemškega proizvajalca.

Način prenosa signala

Moram reči, da je serija Sennheiser (brezžične slušalke) vedno bolj priljubljena, vendar ima pred njo veliko prihodnost. Prenos zvočnega signala na napravo, odvisno od vrste, se prenaša z radijskimi valovi ali z uporabo tehnologije Bluetooth.
Prva metoda se bistveno premakne v smeri kakovosti poslanega signala in obsega delovanja. Bistvo je, da porazdelitve radijskih valov ni mogoče preprečiti z nobenim gospodinjskim predmetom - zlahka prodrejo skozi betonske stene, lesene pregrade, kovino. V zvezi s tem se bodo ovire pojavile preprosto od nikoder.


Po drugi strani brezžične slušalke Sennheiser RS ​​uporabljajo valovni način prenosa podatkov, so zelo drage in precej okorne - trg običajno vključuje profesionalne naprave. Pripomočki, ki uporabljajo tehnologijo Bluetooth, se ne morejo pohvaliti z dolgo razdaljo. Zasnovani so za poslušanje glasbe iz telefona, ki je v vašem žepu. V tem scenariju ne morete skrbeti za kakovost zvoka. Hkrati pa je njihova cena veliko manj od radijskih valov.


Zlato

Nemško podjetje šele začenja širiti svojo proizvodnjo na področju mobilnih naprav in je izdalo majhno linijo modelov. Med vsemi predstavniki, ki poudarjajo brezžične slušalke, je Sennheiser 120 med 110 in 140 predstavniki. Takoj bi želel omeniti njihovo elegantno obliko in priročno postavitev - pod tremi ploščicami iz pene, ki obdajajo notranjost plastične glave, sta dve jekleni ploščici, ki polnita akumulatorske baterije. Amuleti so narejeni iz tkanine iz viskoze, tesno "zajemajo" ušesa, vendar jih hkrati ne silite v potenje, ne stiskajte in ne drgnite kože.
Ne moremo le zadovoljiti korelacije med ceno in kakovostjo zvoka - za proračunsko možnost je kakovost izhodnega zvoka precej visoka. Sennheiser naprave - brezžične slušalke - prenašajo signal v radiofrekvenčnem območju. V ta namen je na prenosni računalnik, glasbeni center, ki je hkrati polnilec, priključena tudi oddajna baza.

Slabosti brezžičnih slušalk

Prva slabost, ki jo omenjamo, je neprijeten nadzor. Na ohišju zvočnika so nastavki za glasnost in glasnost, ki jih ni lahko dobiti. Toda če se boste prilagodili, bo ta problem skoraj izginil.
Druga pomanjkljivost je kratkoročno ukrepanje. Proizvajalec trdi 100 metrov, v praksi kakovost signala začne padati že v 30 metrih, če ste v zaprtih prostorih. Kot slabost je relativno nizka kakovost zvoka Sennheiser (brezžične slušalke)glede na vodilne naprave. Od radijske opreme so zagotovo vodilni.

Sorodne publikacije