Beats brezžične slušalke: funkcije, pregledi

Trg je že dolgo brezžična slušalka. V zadnjih dvajsetih letih so se naprave zelo spremenile, postale lažje, "pametnejše", dobile so bolj funkcionalno in manj stresno zasnovo. Praviloma se tehnologija in standard Blutus uporabljata za prenos zvoka. Na žalost ima nekaj slabosti. Na primer, polmer prenosa ni vedno velik, vendar so prednosti nizka poraba energije. Nekateri modeli naprav uporabljajo modul Wi-Fi. Beats brezžične slušalke so predmet tega članka. Opisal bo značilnosti najbolj priljubljenih modelov, kot tudi preglede strank.

Pregled naglavnih slušalk Airbeats

Nekateri potrošniki, glede na povratne informacije, kažejo, da se znamka Beats nekako nanaša na slavnega reperja dr. To ni tako in takšne misli so napačne. Vsi izdelki so narejeni v Republiki Kitajski, ne v družbi raperja.


Eden najbolj znanih proizvajalcev jeklenih brezžičnih slušalk je Air Beats. Treba je paziti nanje, saj so, tudi če upoštevamo nizke stroške, značilne dobre kakovosti. Stroški modela - samo 20 $. Če kupite v Rusiji ali Ukrajini, boste morali plačati (dvakrat), na nakup internetnih storitev bo malo cenejši.

Mnenja o Airbeatih

V pregledih ljudje opazijo pozitivne strani naprave in negativno. Brezžične slušalke Wireless Beats Air imajo naslednje pluse:
 • Majhna cena, ki se popolnoma prilegafunkcionalno.
 • Naprava ima tudi slušalke, ki olajšajo delo z njo.
 • Mikrofon ima ustrezno kakovost, komunikacija na njem ne povzroča nelagodja.
 • Privlačen dizajn. Vsi nameščeni gumbi na ohišju imajo svojo barvo, osvetljenost in obliko. Najpogostejša zasnova je ikona Bluetooth.
 • Majhna teža.
 • Precej udobno, kar je postalo posebno darilo za potrošnika.
 • Zvok je normalen. Slušalke so glasne, ni popačenja.
 • Med negativnimi stranmi je mogoče ugotoviti naslednje:


 • Slaba kakovost materialov.
 • Mnogi so pričakovali, da bo komplet imel različne dežnike, vendar niso. Vendar se nihče ni pritoževal zaradi hitre obrabe in nezadostnega udobja "tovarne".
 • Videz Beats Solo 3 Wireless

  Ta model se ne razlikuje veliko od prejšnje generacije. Videz je res impresiven. Naprava je neenakomerna in ni polne velikosti. Različne barve so ostale na dobri ravni. Obstaja veliko variant, vsaka od njih v zadostni ponudbi se prodaja v specializiranih prodajalnah. Brezžične slušalke Beats Wireless so udobne z občutki, kar dokazujejo številne ocene. Uporabite jih lahko več ur zapored. Zasnova je v celoti izdelana iz plastike, vendar je načeloma odporna na poškodbe. Amuleti so narejeni iz usnja. Napravo lahko preprosto zložite.

  Dodatki in novosti v Beats Solo 3 Wireless

  Beats slušalke so standardizirane.Tam torbica, puško, avdio kabel, USB polnjenje. Žice za predvajanje ne deluje v povezavi z operacijskim sistemom "Android", čeprav slušalk, ki deluje preko modula "Bluetooth" odlično sprožil pri upravljanju "zeleno človeka".
  Razpon naprave impresivna. Slušalke reproducira glasbo tudi na razdalji 35 m. Vendar pa moramo vedeti, da če med pametnim telefonom in napravo bo nekaj zidov, ta številka močno padle za 10-20 m. Slušalke so, ko polna približno 40 ur. To potrjujejo tudi povratne informacije strank, kar je dobra novica.

  Oblikovanje Monster Beats Wireless

  Slušalke Monster Beats imajo tradicionalno zasnovo, tako da so močno spominja na druge modele družbe. Trak iz gume spojev - kovinska konstrukcija - sijajni črne plastike. Opozoriti je treba, da tudi kupci opazili zanimivo dejstvo. Te slušalke ne sliši podkupnine, in sicer svojo obliko, lepo embalažo, prijetne stvari, ki pridejo v kompletu.

  Zvočna Monster Beats Wireless

  Slušalke Monster Beats niso primerna za igranje klasične glasbe. So bolje spopasti z e-pošto, je treba upoštevati pri nakupu. Bas in nizke frekvence normalnim sluhom. Obstaja nekaj slabosti, vendar so zelo presenetljivo. Nekateri lastniki pravijo samozavestno to kategorijo cena in kakovost zvoka ne ujema. Bass slišati absolutno vse skladbe, tudi če je to potrebno.

  Načrtovanje in konstrukcija Beats Studio Brezžična

  brezžične slušalke z Studiotradicionalni videz: v običajni izvedbi so naslikani s standardno črko B. Obstaja veliko barvnih možnosti, saj podjetje pogosto proizvaja omejene različice za prodajo v širših množicah. Na primer, model rdeče barve izgleda agresivno in ustreza ne samo dekletom. Nedavno se je pojavila popolnoma nova različica temne barve. Klasična zasnova - elegantna kombinacija črne in rdeče barve.
  Montaža je dobra, plastika je sijajna, zato so vidni prstni odtisi. Amuleti so narejeni iz usnja. Na eni od skodelic je proizvajalec namestil gumb, ki izklopi zvok.

  Priročnost in zvok Beats Studio Wireless

  Da bi dosegli najboljšo raven zmanjšanja hrupa, je posoda zasnovana tako, da se popolnoma ujema z ušesi. To omogoča osebi, da napravo nosi več ur. Glava se ne utrudi, bolečine v ušesih pa se ne pojavijo. Številni pregledi potrjujejo, da so te brezžične slušalke Beats zelo udobne tudi z dolgim ​​in neprekinjenim delovanjem. Model naprave lahko imenujemo univerzalen. Nobenega od obstoječih slogov ne bo težko reproducirati. Še posebej velika je elektronska glasba. Brezžične slušalke Beats Studio so zadovoljne s predvajanjem. Povratne informacije strank so pozitivne. Zagotavljajo odličen sistem za zmanjševanje hrupa, dobro frekvenčno območje. Lahko opazimo čudovito reprodukcijo tako nizkih kot visokih not.

  Brezžične in brezžične slušalke Beats Studio - Kaj izbrati?

  Kaj izbrati Beats slušalke? Wireless, cena, ki je 17 tisoč rubljev, ali vodilni, katerih stroški doseže 14.000 rubljev? Čezanašati se na priporočila ljudi in njihove povratne informacije, seveda pa je vredno porabiti malo več in dobiti model z bluetooth modulom. Baterije se lahko imenujejo manj kot brezžična naprava. So v zmrzali situacijo (v Rusiji, precej mrzle zime) bo hitro odvajajo. Zaradi tega bo moral nenehno pridobivati ​​nove baterije, ki zdaj veliko stanejo. Vendar pa bo pomanjkanje žic omogočilo manj manipulacij: ni treba skrbeti, da bi telefon padel, in slušalke se bodo izvlekle. Kot pri drugih brezžičnih napravah je mogoče nadgraditi model Beats Studio Wireless. Družba redno lansira novo programsko opremo.

  Sorodne publikacije