Best Button Cell Phones: Pregled modelov in Reviews

Domneva se, da je sam telefonski trg preživel in klasični telefoni s tipkami niso več potrebovali nikogar. Kljub globalni širitvi pametnih telefonov je takšno mnenje več kot zmotno, trg za navadne telefone je bolj živ, kot vsi. Tudi danes prodaja predstavlja nove rešitve. Kaj upravičuje to stanje je nejasno, razpoložljivost takšnih naprav ali kontingent, ki ni bil sposoben obvladati pametne telefone, igra svojo vlogo, a dejstvo ostaja, da stari dobri "klicalniki" še niso pripravljeni na umiritev. Ta material je navdihnil najboljši mobilni telefon, izdan lani.


Philips Xenium X1560

Philips - urad je zelo znan, zlasti na trgu gospodinjskih aparatov. Na področju mobilnih naprav so Philipsovi inženirji že dolgo odsotni, linija Xenium je celo prerasla v pametne telefone, vendar ti pripomočki niso priljubljeni. Philips Xenium X1560 je nišni izdelek, namenjen uporabnikom, ki želijo doseči maksimalni delovni čas in kakovost komunikacije. Telefon ima klasično zasnovo, črno mat kovček, kompaktno tipkovnico in krmilno palčko za navigacijo v meniju in igrah. Diagonala zaslona je 24 palcev, njegova ločljivost pa je 320 x 240 slikovnih pik. Uporablja se TFT matrika, tako da sta barvni prenos in koti gledanja slabo prizadeti, toda za klicanje številke je to dovolj. Glavna značilnost pripomočka je velika baterija, ki je bila 2900 milj na uro. Proizvajalec obljublja do 40 ur dela med obremenitvijo, 2400 ur v stanju pripravljenosti.


Uporabniki se večinoma pozitivno odzivajo na novost. Mnogi pohvalijo monolitni kovček, odporen na poškodbe. Brez izpraznjene baterije. Navdušenci so uspeli podaljšati delovni čas na tri tedne. Ugrabitelji so cenili možnost polnjenja drugih naprav s telefonom.

Micromax X2400

Gumbi mobilnih telefonov z zmogljivo baterijo so v veliko povpraševanje. Med manj znanimi predstavniki te kategorije je tudi podjetje Micromax. Kid Micromax X2400 ima veliko 2800 milimetrov dolgo baterijo. Proizvajalec obljublja do 13 ur pogovorov in do 500 ur pripravljenosti. Telefon je navzven podoben klasičnim napravam Sony Ericsson K750. Enako je ohlapno, z razširjeno tipkovnico in širšim zaslonom. Obstaja kamera velikosti 03 milijona slikovnih pik, ki je primerna samo za uporabo funkcij (npr. Odstranjevanje dokumentov). Ni dostopa do interneta in večine standardnih multimedijskih funkcij.
Telefon je kljub zelo omejeni funkcionalnosti lahko prizadel javnost po izredno nizki ceni. Od vseh telefonov iz leta 2016 je Micromax X2400 verjetno najbolj cenovno dostopen za širšo javnost.

Fly FF241

Znamka British Fly je zelo priljubljena v Rusiji. Mobilna enota podjetja ponuja veliko zanimivih naprav, vključno z odličnimi mobilnimi telefoni za 2 SIM kartici. FLY FF241 je vizualno podoben zgoraj opisanemu Philipsu Xenium. Enako kompaktna in ergonomska. Telefon je enak24-palčni zaslon in ločljivost 320 x 240 slikovnih pik. Ena od prednosti je razpoložljivost polnopravnega čipa s frekvenco 260 megahertzov. Dostop do interneta je mogoč preko GPRS.


Pripomoček ima kamero z ločljivostjo 13 milijonov pik. Kazalnik ni najboljši, vendar je med telefoni s proračunskim gumbom precej sprejemljivo, da je še bolj ali manj izrazita fotografija še vedno mogoča. Fotoaparat je opremljen z LED bliskavico in omogoča snemanje videa. Glede avtonomije je Fly telefon daleč od svojih glavnih tekmecev. Pod pokrovom tega otroka leži masivna baterija 2750 milliamurnih ur. Po mnenju proizvajalca je telefon sposoben do 11 ur pogovorov.
Telefon je zadel veliko uporabnikov predvsem z visoko funkcionalnostjo (seveda z izračunom cene). Samo krhki sklop in odsotnost dvojno spojenega komunikacijskega modula sta se izginila (kartice SIM delujejo izmenično).

Blackberry Q10

Verjetno najboljši telefon z gumbom, ki ga lahko najdete na trgu. V post-sovjetski prostor Blackberry ni tako priljubljena, vendar na zahodu z njim za dolgo časa šel nor. Navzven se telefon ne razlikuje od drugih proizvajalcev naprav. Klasičen pravokotnik z zaobljenimi robovi za enostaven oprijem z eno roko. Osupljiva QWERTY tipkovnica, vnašanje besedila, na katerem - popolno zadovoljstvo. Brez naključnih klikov, neugodja pri hitrem izbiranju. Telefon ima 31-palčni zaslon z ločljivostjo 720720 slikovnih pik. Uporabljeno AMOLEDmatrika, zato bo lastnik pripomočka lahko užival v svetlih barvah in največjih kotih gledanja. Pod kapuco tulyatsya: močan čip s pospeškom do 1500 megahertz, 2 gigabajta RAM in 16 gigabajtov pomnilnika jedro. Na voljo je kamera z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik, ki omogoča odlične posnetke z dobro osvetlitvijo. Pripomoček deluje na podlagi naprednega operacijskega sistema, ki ga ustvarjajo sile inženirjev RIM in podpira vse ključne storitve kanadskega podjetja. Tudi telefon je eden najvarnejših na trgu. Z vsemi zmogljivostmi naprave, vključno s polnopravnim operacijskim sistemom Blackberry OS, avtonomija sploh ne trpi. V načinu pogovora naprava živi do 13 ur.

Samsung Metro B350

Gumb mobilni telefoni "Samsung" je zdaj neobičajna. Ta trend za Korejce že dolgo ni bil prednostna naloga. Kljub temu pa je še vedno podprta in od časa do časa obstajajo dobre naprave, ki niso povezane s svetom Galaxy. Takoj je treba določiti, da se je "Samsung" začel vse bolj zanašati na svojo blagovno znamko in obliko blagovne znamke, in ni bil izjema za baby Metro B350. Telefon izgleda elegantno. Čeden, asketski dizajn je lepo oko in kakovostna zbirka rok. Diagonala zaslona je 24 palcev, njegova ločljivost pa je 320 x 240 slikovnih pik, vse enako kot vsi. Na voljo je kamera z ločljivostjo 2 milijona slikovnih pik. Funkcije vključujejo visokokakovosten radio. Skromnim dimenzijam naprave ni bilo dovoljeno namestiti prostega akumulatorja, zato bodo morali vsi, ki so si želeli zanimiv dizajn, sprejeti dokaj nizko avtonomijo v primerjavi s konkurenti.Samsung navdušenci se pozitivno odzivajo na pripomoček. Najpogosteje je svetel zaslon, proizvaja nasičene in natančne barve. Veliko zakrinkane tipkovnice zaradi preveč kompaktne velikosti.

Vertex S103

Malo znana blagovna znamka Vertex je redko najdena kjerkoli. Zaposleni v podjetju očitno ne vzamejo zvezd z neba in so zadovoljni s tem, kar imajo, s čimer izdelujejo poceni naprave za svojo kategorijo potrošnikov. Vertex S103 ima že dolgo pozabljen "clamshell" form faktor. Telefon se drži svoje estetike, zelo je urejen, izgleda elegantno in praktično. To bo lepo izgledalo v rokah lepega seksa. Pravzaprav je zunanjost pripomočka edina stvar, ki jo je mogoče dotakniti. Tehnične lastnosti naprave dopuščajo še veliko želje. Majhen 17-palčni zaslon z nizko ločljivostjo, majhna baterija z 800 milliamami in izjemna VGA kamera. Vse to ne govori v prid Virtexu, ampak nasprotno. Po drugi strani pa morajo tisti, ki nostalgirajo za stare dobre školjke ali pa samo želijo uporabiti lepo stvar za majhno ceno, usmeriti oči k temu čudežu.

Nokia 230

Ena najnovejših na seznamu je legendarna znamka, ki jo je močno prizadela žreb. Mobilni telefon Nokia, telefon s tipkami. Novejše različice te serije se ne pojavljajo pogosto. Po tem, ko je družba prodala Microsoftu, so gadgeti, ki temeljijo na Windows Lumia, postali glavna prednostna naloga. Kljub temu klasični telefoni niso izginili. Finci niso daleč od svojih korenin in še naprej ustvarjajo vredne "zvonce" za poznavalce vseh vrst.Eden od teh telefonov je Nokia 230 in je res dober. Eleganten kovinski kovinski kovček kupi na prvi pogled. Čutimo roko nekoč velike blagovne znamke. Corporate design je popolnoma v kombinaciji z novimi trendi v oblikovanju pripomočkov. Prva stvar, ki zadene v oči, je velik zaslon s čudovito barvo na sprednji strani. Spodaj je klasična tipkovnica z igralno palico v osrednjem delu. Telefon ima dve kameri z ločljivostjo 2 milijona slikovnih pik. To je telefonski klic za ljubitelje sefov. Po mnenju proizvajalca lahko naprava z enim polnjenjem preživi več kot 20 ur. Lastniki novosti so v popolnem užitku. Telefon ustreza potrebam absolutne večine. Izvajanje zaslona in tipkovnice na višini. Prisotne so osnovne funkcije, kot so hitro klicanje in shranjevanje več številk na stik. Edina stvar, ki občasno postavlja pritožbe, je kovinski kovček, za katerega se je zdelo, da je v takem telefonu težko in neprimerno.

BQ BQM-3200 Berlin

Masivna in težka opeka z izrazitim imenom. Podjetje BQ aktivno promovira napravo iz te serije. Vsaka naprava ima svoj edinstven značaj in je poimenovana po različnih krajih in mestih. Berlin je zelo strog, celo nesramen pripomoček z veliko tipkovnico. Zadnja plošča je iz plastike, ki posnema kožo. Vidne nianse tega telefona utripajo takoj po pregledu tehničnih lastnosti. In vse, od majhne kamere do 03 milijona slikovnih pik, ki se konča z baterijo 1250milliamper ur. Druge funkcije so enake kot Philips Xenium X1560. Pri uporabi naprave je dvojni vtis. Po eni strani imamo neverjetno eleganten pripomoček po dostopni ceni, na drugi strani pa zmeden meni in šibke funkcije. Pregledi na tej napravi opisujejo približno enako sliko. Mnogi, ki so kupili ta čudež, so se sprijaznili s številnimi slabostmi, ki jih ima naprava. Hkrati sem pozitivno ocenil kakovost povezave, obseg klica in druge osnovne funkcije telefona.

Namesto sklepanja

Na podlagi zgoraj navedenega lahko rečemo, da so telefoni s tipkami bolj živi od vseh, za tiste, ki jih potrebujejo, pa vedno obstaja več točk, ki jih je mogoče obravnavati. Uporabniki imajo nekaj, da izberejo, in to dejstvo ne more, ampak prosim, ker je bil telefon prvotno ustvarjen kot sredstvo za komunikacijo, in doslej s to funkcijo je najbolje ravnati natanko klasične naprave, "večni" in dolgo igranje.

Sorodne publikacije