Brezžične slušalke Jabra: Prednosti in slabosti

Podjetje, imenovano Jabra, je postalo priljubljeno že kar nekaj časa. Dokazala se je kot vrhunski proizvajalec, ki na trg ponuja zelo dobre pripomočke. Blagovna znamka je pritegnila veliko kupcev. Dejstvo je, da so predstavljeni modeli odlični za običajno domačo uporabo in šport. V članku bomo pregledali nekaj dobrih Jabra (brezžičnih) slušalk proizvajalca in opisali njihove resnične prednosti in slabosti. Da bi dosegli čim popolnejši pregled vsakega od njih, so bile narejene neposredne povratne informacije kupcev, strokovnjakov ter priljubljenost in optimalno razmerje med vrednostjo za denar.


Jabra Halo Fusion

Proizvajalec modela Halo Fusion ima lep, sodoben dizajn, ki ustreza vsem. "Ovratnica", je zložljiva, izgleda svetla, na nov način in je sposobna privabiti veliko kupcev. Premaz je dobil učinek žamet. Zato so slušalke Jabra res udobne in udobne "ležale" na potrošnikovi glavi. V tem primeru, če naprave ne želite nositi na vratu v izključenem stanju, jo lahko preprosto poberete v žepu. Proti cons so sestavljeni iz neobčutljivosti na vlago in vodo. Zato naprave ne smete uporabljati v dežju, sicer jo boste morali zamenjati. Kakšne so koristi? Zaradi povezave z "Bluetooth", lahko slušalke Jabra delujejo tudi, če ste oddaljeni od vira zvoka za 5 metrov. Za svoj cenovni razpon ima naprava odlično reprodukcijo, ki je ponosna na vse potrošnike.Baterija je šibka. Brez zaustavitve slušalke delajo približno 5 ur. Naprej boste potrebovali napajanje.Jabra Sport Pulse

Slušalke Jabra Sport so pionirji v paleti športnih naprav proizvajalca. Če vam "rogovi" niso všeč, jih lahko vedno odstranite, popolnoma enako kot šobe. Slušalke so opremljene s posebnimi gumbi, ki omogočajo spreminjanje glasnosti in predvajanje posnetka. Zasnova je zelo zanimiva, tako da takoj ujame oči in privabi kupce. Ena od pomanjkljivosti je, da naprava včasih preneha sprejemati signal. Ta problem je še posebej pereč v zimskem obdobju, ko uporabnik raje nosi debele obleke. Od koristi, ki so jih potrošniki opazili, da gumbi dobro delujejo. Prijetno jih pritiskajte in z njimi sodelujte na vse možne načine. Po želji lahko uporabite posebne tipke, ki so odgovorne za izvajanje športnih programov. Slušalke Jabra lahko privabijo kupce. Montaža poteka na najboljši ravni.

Jabra Revo Wireless

Te slušalke so zelo zahtevne. Poleg tega imajo boljšo funkcionalnost in oblikovanje. Zmogljiva baterija, ki lahko polni do 13 ur brez polnjenja. To ne more, ampak prosim. Poleg tega je dovoljeno polniti iz katere koli naprave z energijo in USB vrata. To bo ustrezalo tako računalniku kot pametnemu telefonu. Od minusov je mogoče omeniti, da včasih ne ustreza izolaciji hrupa - lahko "prebije" zvoke ulice ali drugega živahnega kraja. Od koristi, ki so jih potrošniki opazili, so te slušalke Jabralahko kupcu zagotovi maksimalno udobje in udobje. Poleg tega nežno pokrivajo glavo. Gumbe lahko najdete na kablu in v sami dinamiki. Obstaja tudi tipka, ki ustreza barvnemu indikatorju. Ko smo govorili o slušalkah, so kupci opazili nekaj prednosti: ni odmeva, naročnik pa lahko sliši odlično.

Jabra Move

Upoštevajte naslednjo brezžično napravo znamke Jabra. Slušalke (Bluetooth-modul - osnovno načelo komunikacije, obstaja tudi kabel) proizvajalec ponuja kot domačo napravo. Na ulici in za druge namene, poleg običajnega poslušanja glasbe, je ta naprava bolje ne uporabljati. Proizvajalec daje na trg tri vrste barv: modra, črna in rdeča. Zato lahko kupec izbere po lastni presoji. Platišče naprave je prekrito s posebnim zaščitnim materialom, slušalke Jabre so izdelane iz plastike, ušesne blazinice pa so okrašene z eko-kožami. Od pomanjkljivosti je treba opozoriti na dejstvo, da ne morete istočasno komunicirati z napravo prek brezžičnega modula in se povezati z drugim kablom. Kupci upoštevajo naslednje prednosti: baterija lahko traja približno 9 ur brez polnjenja v aktivnem načinu. Ko uporabljate zmogljivo programsko opremo, je zvok čim višji, vendar tudi ko je povezan s pametnim telefonom, ne povzroči nezadovoljstva uporabnika z nakupom. Oblika je udobna in dobro pritrjena na glavo.

Jabra Step

Najnovejše slušalke na našem seznamu imajo tudi športni tip. Primerno so pritrjeni na ušesa in še vedno delujejo z najnovejšo različicobrezžični modul. Poleg tega je proizvajalec opremljen ta model s posebno zaščito pred vlago, sposobnost za hitro polnjenje, in tako naprej. Cons-users opozarjajo, da bi morale slušalke (dokumentacija) delovati približno 4 ure, čeprav dejansko ta vrednost le redko presega 200 minut. Povezava se zlahka raztrga. Tudi če ste blizu vira zvoka, lahko opazite kratke prekinitve komunikacije.
Ena od prednosti je dober zvok, tako pri poslušanju glasbe kot pri pogovoru z naročnikom.

Rezultati

Na splošno proizvajalec navdušuje kupce z dobrimi modeli, ki delujejo dolgo, imajo dober zvok. Vendar pa niso brez pomanjkljivosti. Najresnejši med njimi je slaba povezava v nekaterih modelih. Ta pomanjkljivost je precej kritična, zato je treba delati na njej. Vendar pa kupci najdejo več koristi, zato so slušalke tega proizvajalca v dobrem povpraševanju.

Sorodne publikacije