Brezžične slušalke Samsung: Pregled slavnih modelov

Slušalke "Samsung" so dolgo osvojile veliko množico oboževalcev. Vsi modeli tega proizvajalca so kvalitativni in popolnoma upravičujejo vsa pričakovanja potrošnikov. V članku je opisan več izdelkov, ki jih je odlikovalo veliko povpraševanje potrošnikov. Zadovoljni bodo ne le z visokokakovostno montažo, temveč tudi s funkcionalnostjo in udobjem.

Samsung Gear IconX

Brezžični model, imenovan Gear IconX, je primeren za ljudi, ki raje delajo fitnes in športno glasbo. Za konfiguriranje naprave "za vas" morate namestiti program S Health. Ko je baterija izpraznjena, se prikaže poseben indikator. Njena osvetlitev spremeni barvo v zeleno.


Ker imajo te brezžične slušalke Samsung visoko stopnjo zvočne izolacije, ni nobene trditve o kakovosti zvoka. Na žalost bas ni zelo dober, vendar se druge frekvence reproducirajo na najbolj verjeten način. Še posebej, če se slušalke uporabljajo v športu. Obstajata dva mikrofona, ki omogočata maksimalno zmanjšanje hrupa. Zasnova je zaščitena pred znojem, vendar ji je vlaga še vedno grozna. Tekoče slušalke niso priporočljive. Obstaja sistem, ki meri pulz.

Prednosti in slabosti modela

Upoštevajmo prednosti tega modela:
 • Majhna teža, ki vam omogoča, da občutite največje udobje. Masa - 7 str
 • Slušalke imajo svoj vgrajeni pomnilnik. To je 4 GB, kar je dovolj, da pametnega telefona ne vzamete s seboj aliigralec
 • Komplet vsebuje silikonske vložke. Vsak par ima drugačno velikost, ki omogoča izbiro najprimernejšega.
 • Ni gumbov. Slušalke so opremljene z zaslonom na dotik, ki omogoča uporabo naprave.
 • Med pomanjkljivostmi spadajo naslednji dejavniki:


 • Hitro praznjenje. Brezžične slušalke Samsung delujejo brez polnjenja do 2 uri. To lahko pojasnimo s kompaktno velikostjo.
 • Pomanjkanje nadzora z glasom. Če je potrebno, je treba pesmi ročno spremeniti.
 • Level Over

  Samsungova brezžična slušalka je visokokakovosten model, ki lahko zadovolji vsakega poslušalca. Poslušajte glasbo največ 30 ur po tem, ko baterija sedi. V stanju pripravljenosti lahko naprava deluje približno 200 ur, za nastavitev slušalk pa morate v računalnik namestiti ustrezen program. Ljubitelji klasične glasbe naj bodo pozorni na ta model. Zvok je tako dober, da je poslušanje pesmi v tem slogu sam užitek. Iz prednosti nakupa upoštevajte več elementov:
 • Po želji lahko napravo povežete s kablom. Različica svinca ima boljši zvok, kot tudi izdelek, povezan s tehnologijo, ki se lahko uporablja tudi v praznem stanju.
 • Te brezžične slušalke Samsung imajo dva mikrofona. Odlično opravljajo naloge zatiranja hrupa, kakor tudi prenos govora. Napravo lahko imenujemo kakovostne slušalke.
 • Nadzorna plošča, ki ima tip dotika, odlično deluje. Sistem je na desni, zto ne povzroča neugodja.
 • Med slabostmi kupcev, upoštevajte samo eno odtenek - podloga, čeprav je visoka kakovost, z dolgim ​​nošenjem prispeva k temu, da se ušesa potijo.

  Nivo U Samsung

  Odlične "Samsung" slušalke iz serije "Level" vam bodo dali veliko udobja. Oblika je izdelana v največji možni meri, zato naprava dobro drži vrat. Zaradi tega se lahko med športom uporablja ista naprava. Na nadzorni plošči je gumb za glasnost in večnamenska tipka. Ta model je primeren za tiste, ki niso oboževalci naprav na dotik. Če želite spremeniti nastavitve slušalk, lahko prenesete aplikacijo po meri. Zvok se šteje za glavno prednost takega modela, kot je Bluetooth slušalka Bluetooth ™ Samsung Level U. Reprodukcija je čimbolj čista, verjetna. Basi in zgornje frekvence se prenašajo na visoki ravni. Lahko rečemo, da slušalke zlahka prenesejo reprodukcijo popolnoma kakršnega koli glasbenega sloga.

  Prednosti in slabosti modela

  Prednosti modela so očitne. Poglejmo jih:
 • Visoka stopnja dušenja hrupa. Ko ste v slušalkah, luna in tuji zvoki dobesedno izginejo.
 • Polnjenje se lahko opravi na račun računalnika in vtičnice. V kompletu so vsi potrebni kabli.
 • Naprava ima od 10 do 11 ur poslušanja glasbe.
 • Minus samo en - preveč slab mikrofon. Govoriti z njim je dovolj težko, če je to le na mirnem mestu.

  Samsung Level V

  BrezžičnoSlušalke Samsung Level In so elegantna in kakovostna naprava. Zvok je mehak in glasen, stabilen in čist. Predvajanje je res dobro, z visoko in nizko frekvenco izraženo zmerno, kar je še en plus. Odlična prednost je odlična zvočna izolacija, ki vam omogoča, da ne slišite zvoka okolja in se popolnoma osredotočite na kompozicijo. Kaj je mogoče pripisati nespornim prednostim? Upravljanje je preprosto, zato z njo ne bo nobenih težav. Plošča se nahaja na žici. Tukaj lahko najdete gumb za spreminjanje glasbe. Paket je impresiven. Vključuje ohišje in podlogo. Od slabosti, kupci opozoriti preveč ceno. Ne usklajuje s funkcionalnostjo naprave. Poleg tega izdelek na trgu z drugimi modeli ne tekmuje zelo dobro. To je posledica dejstva, da so številne naprave po enaki ceni razširile funkcionalnost. Povezovanje brezžičnih slušalk Samsung Level In je enostavno.

  Sorodne publikacije