Kako počistim zgodovino svojega računalnika in telefona?

Vse vaše dejavnosti v YouTubu so shranjene v določenih delih vašega računa. Na podlagi vaše dejavnosti (pregledi, poizvedbe prek iskalnika, komentarji itd.) Vam ta vir ponuja priporočila v obliki niza videoposnetkov, ki so najpomembnejši za vaše najnovejše akcije na spletnem mestu. Vendar pa zaradi dejstva, da takšnih priporočil nimajo vsi vsi, jih je veliko radovednih, kako očistiti zgodovino gledanja YouTube, tako da spletna stran ponuja druge videoposnetke ali pa sploh ne objavlja ničesar.

Prek računalnika

je najbolj priročno izbrisati zgodovino pogledov z računalnikom.
Če želite to narediti, naredite naslednje:
 • Pojdite v brskalnik in pojdite na spletno mesto "Yutub".
 • Prijavite se s svojim osebnim računom (pri registraciji na portalu vnesite uporabniško ime in geslo).
 • Izberite nastavitveni meni za svoj račun (tri horizontalne vrstice v zgornjem levem kotu zaslona, ​​blizu logotipa "Yutub").
 • Če želite biti v zgodovini brskanja, kliknite na "Revidirano".
 • V zadnjem času boste videli vso razpoložljivo dejavnost vašega računa. Tukaj morate izbrati »Ogled zgodovine«. Nato odstranite vse videoposnetke. Tukaj lahko razčistite zgodovino »Utube«.
 • Upoštevajte, da ni treba izbrisati vseh ogledanih videoposnetkov. Posamezne videoposnetke, ki jih ne želite videti v priporočilih, lahko odstranite. Po končanem čiščenju zgodovine bo spletno mestoPredlagajte druge videoposnetke za ogled, kateri seznam bo temeljil na vaših novih poizvedbah v iskalnem polju Utub.


  Počisti zgodovino po telefonu

  Ker za pametne telefone obstaja ločena aplikacija Utub, je vprašanje tudi, kako počistiti zgodovino pogledov na telefonu. Algoritem se ne razlikuje veliko od različice z računalnikom. Za to potrebujete:
 • Zaženite aplikacijo YouTube in se prijavite v svoj račun (vnesite uporabniško ime in geslo registriranega računa na spletnem mestu).
 • Izberite zavihek "Record" in kliknite "Revised".
 • Tukaj lahko takoj izbrišete vso zgodovino pogledov in poizvedb, pa tudi vse. To storite tako, da izberete »Izbriši vse« ali kliknete »Izbriši« pred določenim videoposnetkom.
 • Tukaj je, kako očistiti zgodbo "Utube" iz pametnega telefona. Zdaj bo zavihek »Nasveti« zapolnjen na nov način, odvisno od novih iskanj in ogledanih videoposnetkov iz vašega računa.


  Nasveti za uporabnike naprav iz Apple

  Kako očistiti zgodovino Utube na iPhoneu? Če ste uporabnik naprav Apple, potem je algoritem za brisanje ogledanih videoposnetkov nekoliko drugačen. Konfiguracija nastavitev iOS ima svoje posebnosti. Če želite odpreti »Poglej videoposnetek« ali »Zgodovino poizvedb«, kliknite »Nastavitve računa« in pojdite na zavihek »Zasebnost«. Algoritem sledi opisu za naprave, ki temeljijo na Androidu.

  Drug način brisanja zgodovine

  Še vedno obstajaEden od načinov za brisanje zgodovine Utube na telefonu. Za to ni potrebno imeti vnaprej nameščene aplikacije "Utoub". Če želite odstraniti seznam ogledanih videoposnetkov in posodobiti priporočila, je za napravo na voljo dovolj standardnega brskalnika. Pojdite na aplikacijo, vnesite iskalno polje Utub in pojdite na uradno spletno mesto. Z nastavitvami vnesite podatke o svojem računu, izbrišite »Watch Video« in »Zgodovino poizvedb«. Ta metoda je primerna tudi za čiščenje zgodovine na tabličnem računalniku.

  Zaključek

  Zdaj veste, kako očistiti zgodbo o "Utubu". Obravnavali smo tri možne načine: prek osebnega računalnika, prek uradne prijave in z uporabo brskalnika na njegovi mobilni napravi. Ta postopek bo pomagal znebiti neželenih priporočil portala ali jih posodobiti.

  Sorodne publikacije