Samsung N7000 pametni: značilnosti, pregled, opis in ocene

Proizvajalci pametnih telefonov poskušajo iz leta v leto izboljšati svoje pripomočke in vsaj nekaj presenetiti potrošnika: debelina modelov se zniža, baterija traja dlje in zaslon postane boljši in še več. Tehtanje značilnosti Samsung N7000, lahko rečemo, da ohranja na tekočem in podpira skoraj vse nove trende. In če je zadnja generacija - "Galaxy S2" nekako neopazno šla, potem je novi model uspel narediti veliko hrupa. Oglejmo si Samsung N7000 - pametni telefon z velikim zaslonom. Oglejmo si glavne značilnosti pripomočka, njegove prednosti in slabosti, kot tudi primernost nakupa z uporabniškimi pregledi.

Vsebina paketa

Naprava je na voljo v klasični škatli z belo škatlo. Na sprednji strani je slika samega pripomočka pobarvana z dvema kotoma skupaj s pisalom. Na hrbtni strani lahko vidite najbolj izjemne lastnosti Samsung N7000 in na koncu običajnih nalepk in distributerjev črtne kode.


Notranja dekoracija je pravilno okrašena in pribor "ne grizemo drug z drugim, ampak natančno ležijo vsi na svojem mestu. Na splošno embalaža kaže, da proizvajalec ni shranil in naredil vse za ljudi in vest. Škatla celo izloči škodo, tako da je vse v redu. Popolnost:
 • pametni telefon Samsung N7000;
 • Zanka za polnjenje in sinhronizacijo z osebnim računalnikom;
 • omrežni polnilec;
 • litij-ionska akumulatorska baterija;
 • slušalke;
 • pisalo;
 • dokumentacija odgarancijsko kartico.
 • Paket se lahko imenuje standard, in nič ni odveč, in pripomoček se lahko uporabi "iz škatle". Primer za Samsung N7000 bo treba kupiti posebej, zato je najbolje, da takoj poskrbite, da ne boste zapustili trgovine, kjer je bila naprava kupljena.


  Vsi dodatki so dobri in ni nobene pritožbe glede njihove kakovosti: kabel je debel in fleksibilen, polnjenje je monolitno in brez vrzeli z zaostanki. Treba je omeniti, da proizvajalec pred prvo uporabo priporoča, da popolnoma napolnite telefon, da se izognete "potapljanju" baterije.

  Videz

  Za imenovanje pripomočka se mali jezik ne vrne. Tukaj imamo tipičnega predstavnika "flatbeds" dimenzij - 147h83x10 mm, ki tehta 180 gramov. "Samsung Galaxy Opomba" izgleda super, vendar, če si dal na to kritje, potem zelo velik.
  Tudi v rokah odraslega človeka naprava izgleda dokaj majhna, da ne omenjam mehkih ženskih pisal: celo nekaj dodatnih milimetrov za telo in ga držimo z eno roko bi bilo nerealno. To pomeni, da v žepu kavbojk ali hlače ne bo našel mesta, razen če seveda ne boste dali brezobličnih puloverjev ali kombinezonov. Idealno mesto za "Samsung Galaxy Note" je žepna jakna ali jakna. Glede na povratne informacije potrošnikov velikost pripomočka na najboljši način ne vpliva na njeno ergonomijo in jo je težko uporabljati kot običajni telefon. Celo preproste pogovore je mogoče napeti, saj jih lahko drži uhozelo neprijetno. Poleg tega zvočniki niso v najboljšem položaju in se morajo prilagoditi.
  Glede na iste preglede lastniki raje uporabljajo slušalke kot alternativo običajni uporabi, večinoma pa so amaterski. Tako, da je treba oblikovne značilnosti in značilnosti Samsung N7000 skrbno pretehtati, preden da denar v blagajni.

  Zbiranje

  Na kakovost zbiranja za uporabnike ni pritožb. Pripomoček se je izkazal za trdnega in monolitnega. Telo naprave, čeprav je narejeno iz plastike, vendar zelo visoke kakovosti, tako da ni nobenih backlashes, vrzeli in šivi. Preverjanje Samsung Galaxy Opomba GT-N7000 je bilo precej vredno, vendar sedeti na njem še vedno ni vredno. Plošče se ne tržijo in prstni odtisi telesa se zberejo najmanj. Poleg tega, znebiti slednje ne bo veliko dela.

  Vmesniki

  Glavne kontrole so standardne in običajne razporeditve. V zgornjem delu si lahko ogledate sprednjo kamero, senzor bližine in osvetlitve ter predvajate zvočnik. Na dnu je mehanska funkcijska tipka, gumbi "Return" in "Menu" pa so občutljivi na dotik.
  Na levi strani je nihanje glasnosti in sprožilec na desni. S pomočjo mehanskega gumba, kot v drugih serijah, se Samsung N7000 ne vklopi, zato morate aktivirati meni.
  Na zgornjem robu je nameščena samo mini škatla velikosti 35 mm in vmesnik mikro USB je bil premaknjen na spodnjo stran. Slednji se uporablja za sinhronizacijo zosebni računalnik in za polnjenje telefona. Zadnji del je nastavljen pod objektivom glavne kamere, bliskavice in zvočnika. S proučevanjem povratnih informacij uporabnikov lahko rečemo, da se nekateri lastniki pritožujejo, da se glasnost preveč zviša. Da, ni težav pri igranju iger ali gledanju videoposnetkov ali fotografskih vsebin v vodoravnem načinu, vendar se morate raztegniti, ko govorite ali delate z njim v navpični ravnini.

  Zaslon

  Funkcije modela Samsung N7000 v smislu vizualizacije so se nekoliko izboljšale v primerjavi s prejšnjimi generacijami. Zaslon telefona je izdelan s tehnologijo Super AMOLED, matrika pa tiho razkriva ločljivost 1280 x 800 slikovnih pik. Upoštevanje posameznih točk na zaslonu ni izvedljivo, bolj pa je tu uporaba tehnologije PenTile, ki izniči "celotno pikselacijo".
  Matrika se popolnoma ujema z vizualizacijo v zaprtih prostorih, toda na ulici pod neposrednimi sončnimi žarki je zaslon slep in informacije se skoraj ne berejo. Zaslon v tem primeru mora biti prekrit z roko ali poiskati senco. Stanje svetlosti in kontrasta je povsem sprejemljivo in v normalnem načinu so vsi podatki jasno vidni. Kar se tiče vidnih kotov, je Samsung Galaxy Note GT-N7000 tudi na najbolj primerni ravni. Lahko varno gledate video posnetke ali prelistate fotografije družbe enega ali celo dveh podobno mislečih ljudi. Z močno spremembo vidnega kota se vsa barvna nasičenost vrne v "ne" in ničesar ni mogoče ločiti.

  53-palčna diagonala omogoča pravilnoudobje in vsebino za brskanje in delo v brskalniku ter igranje igrač, tako da je ta del mogoče imenovati očitna prednost telefona. Vse pisave so popolnoma vidne in s trdnim besedilom, kot se dogaja z pripomočki na majhnih zaslonih, brez težav.

  Značilnosti zaslona

  Zaslon na dotik je kapacitiven in lahko deluje z desetimi hkratnimi dotiki. Ena od pomembnih značilnosti zaslona je vgrajeni digitalizator Wacoma. Slednje vam omogoča, da pisalo (S-Pen) v celoti uporabite za risanje ali pisanje. Zaslon je zaščiten s trpežnim steklom Gorilla mastifa in praktično popolnoma odporen na manjše mehanske poškodbe, kot so praske. Tako, da ne bo prišlo do poškodb na površini pisala, tako da sosednje tipke na prikazovalniku žepov ne bodo praskale. Prav tako je treba omeniti, da je to pametni telefon z GPS modulom, kakovosten in precej primeren, kar prispeva k njegovi vsestranskosti. Sodeč po pregledih modelov, veliko lastnikov napravo uporablja kot navigator v avtomobilu, korist vseh vrst kartic in podobne programske opreme za pripomočke na platformi Android pa trpi zaradi presežka.

  Produktivnost

  Učinkovitost se ujema z lastniškim naborom čipov - procesorjem z dvojnim jedrom Exynos 4210, ki se je popolnoma izkazal v pretekli generaciji pripomočkov in je bil nekoliko overclockiran - do 14 GHz. En gigabajt pomnilnika je povsem dovolj za nemoteno delovanje vmesnika, namizja, ikone in standardne aplikacije pa delujejo kot ura.
  Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, lahko težave povzročajopredstaviti resne igralne aplikacije. Za sodobne in "težke" igrače je 1 GB RAM-a že majhen, zato je treba v dobro polovico primerov grafične prednastavitve ponastaviti na povprečno ali celo minimalno raven. Vgrajen pomnilnik velikosti 16 GB je dovolj za shranjevanje fotografij in glasbenih datotek. Video vsebina bo morala delovati že z zunanjo pomnilniško kartico. Slednje so podprte v formatu mikro SD do 32 GB. Zato ne bi smelo biti resnih težav pri shranjevanju informacij. Uporabniki se včasih pritožujejo nad veliko oglaševanjem v operacijskem sistemu. Gre skozi roke distributerjev, ali po zaslugi mobilnih operaterjev, ki včasih prikazujejo model kot znamko. To je enostavno odstraniti na običajen način, vendar v tem primeru vedno shrani železo različico - firmware Samsung N7000. Različico zaloge lahko vedno najdete na uradni strani podjetja "Samsung" v razdelku "Programska oprema". Ali pa poiščite podoben odtok za Samsung N7000 na 4PDA ali drugih priljubljenih forumih. Morda obstaja nekakšna rešitev, ki bi predlagala, če bi se med vdelano programsko opremo pojavile napake. V zapletenih primerih lahko vedno zanašajo na storitvenih centrov in plačati 500-700 rubljev.

  Kamere

  Sprednja kamera je primerna za komunikacijo z videomessengerjem in produkcijo avatarjev, toda glavna 8 milijona slikovnih pik lahko posname zelo dobre fotografije in dostojno video. Poleg klasičnih načinov fotografiranja v vmesniku fotoaparata je še veliko drugih nastavitev, ki bodo zadovoljneLjubitelji se "kolena". Na izhodu pa so dobre slike (3264x2448 px), vendar le z ustrezno osvetlitvijo. Torej, ponoči, učinkovitost fotoaparata pade znatno, in celo razumno flash ne shranite. V zvezi z videom je matrika sposobna uživati ​​polno ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik pri hitrosti 30 sličic na sekundo. Medtem, ko snemate v gibanju, slika izgleda kot zaklop, zato je v težjih primerih bolje preklopiti na bolj optimalno različico s HD ločljivostjo (720 r) in 60 FPS. V tem primeru pridejo dinamični prizori, čeprav ne s tako jasnostjo, vendar brez kakršnih koli zasuk.

  Komunikacije

  Brezžični protokol Bluetooth tretje različice deluje stabilno in brez napak. Podobna situacija s modulom wifi: nezanesljiv prenos podatkov pri hitrostih do 24 Mb /s na razdalji do treh metrov med napravami. Modul GPS je navdušil tudi s hitrim povratnim informacijam in dobrim delom. Poleg tega lahko v nastavitvah najdete različne profile in prednastavitve za skoraj vse priložnosti.
  S slušalkami tudi ni vprašanj: zvok je kakovosten, z enim dotikom in kabel je dovolj za delo z računalnikom. Sinhronizacija z osebnim računalnikom poteka zelo hitro in omogoča uporabniku dostop do več načinov - igralca, pogona ali "primera". Pametni telefon se lahko uporablja kot modem, kakovost signala pa ne vpliva na to. "Windows" v osmi in deseti seriji pobere povezavo brez gonilnika, "Seven" in XR pa bosta morala najprej pregledati uradno spletno stran "Samsung" in v razdelku "Software" prenesti potrebne datotekeali popolno programsko opremo za delo s pametnim telefonom.

  Samostojni

  Samsung N7000 je litij-ionski akumulatorski paket z 2500 mAh, ki je nekoliko večji od prejšnje generacije. Proizvajalec trdi, da ima 105 ur neprekinjenega pogovora s polnim polnjenjem in 960 ur pripravljenosti. V resnici so podatki o samostojnih pogovorih malo manjši, vendar na splošno resnični, zato ni treba preverjati načina »spanja«.
  S polno obremenitvijo in to mrežo, brezžičnimi protokoli in visoko ločljivostjo videa z igračami, je naprava trajala ves dan, kar je več kot sprejemljivo za tako majhno baterijo. "Android Brother" je bil vedno malce presenetljiv, toda tukaj nimamo toliko produktivnega nabora dobrih matričnih čipov, kjer sta svetlost in kontrast skoraj popolnoma uravnoteženi in ne dajeta baterije. Popolno polnjenje baterije zahteva vsaj tri ure. Z uporabo trenutnega polnjenja proizvajalec ne predvideva in ne priporoča: bolje je, da ga ponoči prepuščamo tiho in ne silimo baterije. V mešanem načinu uporabe se lahko pripomoček raztegne dva ali celo tri dni. Če ne preživite ur na internetu in ne igrate "težkih" igrač, se lahko trajanje baterije pripomočka obravnava kot več kot sprejemljivo. Tako so uporabniki večinoma pozitivni glede avtonomnosti naprave. Tukaj ni niti slabše niti boljše od neposrednih konkurentov.

  Če povzamemo

  V času, ko je bil telefon izdan, Samsung ni imel resnih konkurentov in je lahko poln praktičnoprazne nišne "tablične telefone". Tudi zdaj ne bo vsak pripomoček v tem segmentu lahko sesal z modelom znanega proizvajalca. V dobri polovici kitajskih modelov preprosto ni ravnovesja. Če je polnitev močna, potem pa zaslon ni, ali telefon v nekaj urah začne vprašati vtičnico. Ali, nasprotno, baterija bo priskrbela kapacitivni, dober zaslon in komplet čipov bo povprečen in na koncu bomo imeli le bolj ali manj normalno delo z vmesnikom, ne da bi lahko izvajali vsaj nekaj resnih programov. V primeru naših anketirancev imamo odlične uravnotežene lastnosti. Da, danes ne zagrabijo zvezd z neba, vendar ne izgledajo toliko, izgledajo precej vredno in se ne spopadajo le z običajnimi nalogami in multimediji, ampak tudi z resnimi igračami (na srednje ali nizkih grafičnih nastavitvah). Količina vgrajenega pomnilnika, tudi brez pomnilnika drugih proizvajalcev, zadostuje za večino vsakodnevnih potreb. Pametni telefon je prepričan, da pridejo všeč tistim, ki potrebujejo tablet in telefon. V tem primeru bo veliko bolj praktično, če vzamete Samsungov model kakovosti, namesto da bi pljuskali nekaj povprečnih pripomočkov. Kako je ta razlika pri ogledu video vsebine med tabličnim računalnikom in to napravo ni. Toda če trdo delate z besedilnimi informacijami, je najbolje, da seveda gledate na naprave z večjo diagonalo. Tudi očitne prednosti vključujejo prisotnost pisala, in kar je najpomembnejše - popolno podporo strojne in programske opreme. V specializiranih forumih lahko vidite prave mojstrovine, ki pridejo venS tem modelom: pokrajine, tihožitja, avtoportreti in zdaj priljubljena manga. Torej ta model večinoma ni za igrače, in sicer za delo, ustvarjalnost in rekreacijo za vaše najljubše filme in televizijske serije. Seveda, kot telefon, je bila naprava precej uspešna. Torej, to je malce nepomembno v smislu ergonomije, vendar pa lahko zaprete oči, če pogledate druge prednosti tega.

  Sorodne publikacije