Najbolj priljubljeni avtomobilski pripomočki

V današnjem avtomobilskem svetu so voznikom na voljo številni avtomobilski pripomočki, ki ne izboljšajo le udobja avtomobila, temveč tudi izboljšujejo splošno varnost. Razmislite o najbolj priljubljenih napravah in načinih za njihovo uporabo.

DVR in GPS navigator

Začnimo z najbolj uporabnimi in pogosto uporabljenimi orodji. Tak avto pripomoček, kot video snemalnik, omogoča zajemanje vseh spornih in nestandardnih situacij na cesti. To vključuje:
 • določitev kaznivih dejanj;
 • dokazilo o pravici v primeru nesreče;
 • reševanje sporov z delavci DPS.
 • Poleg tega vam ta majhna videokamera omogoča prikaz okoliških spomenikov in pokrajin.


  Navigator z GPS sistemom - nič manj koristen "losjon". S pomočjo naprave lahko hitro in enostavno najdete zahtevani naslov, določite najboljšo pot. Naprava prikaže tudi informacije o oskrbi z gorivom, parkiranju, hotelom in prometu na splošno. Na splošno se je s takšnim pomočnikom skoraj nemogoče izgubiti.

  Zagonska naprava in univerzalno polnjenje

  Obstajajo situacije, ko AB ne daje dovolj napajanja za zagon vozila. Trikrat neprijetno, če se ta težava pojavlja daleč od naselij v hladnem obdobju leta. Prenosna polnilna naprava vam bo pomagala napolniti baterijo in zagnati vozilo, vzemite ga s seboj na cesto. Nenadoma bo tudi razkladanje telefona na cesti zadovoljilo nekaj. Hvalauniverzalni avtomobilski polnilec za pripomočke, je to težavo mogoče rešiti s pomočjo običajnega vžigalnika. Ti adapterji so opremljeni z različnimi USB priključki, primernimi za večino sodobnih naprav.


  Sesalnik in držalo

  Občasno morate očistiti notranjost avtomobila. Kompaktni sesalnik bo rešil ta problem, čeprav se bo pojavil kot nujno vprašanje. Ne zavzema veliko prostora, deluje na bateriji ali vžigalniku. S sedeži in drugimi površinami se hitro očisti drobtine in prah, najlon in lase. Avtomobilski pripomoček v obliki univerzalnega lastnika je namenjen odpravljanju prostega dostopa do tablet, pametnih telefonov ali njihovih analogov. Naprava je opremljena s premičnim zapahom, ki omogoča pošiljanje naprave v pravo smer. Univerzalni modeli se prilegajo dimenzijam uporabljene naprave, kar omogoča uporabo elementa kot navigator ali snemalnik.

  Radarski detektor in GPS svetilnik

  Detektorski radar na daljavo bere impulze policijskih kolegov. Tako lahko opozorite voznika na prisotnost patrulje. Ekstremni kolesarji se izogibajo neželenim kaznovanjem, pogosto zaradi teh naprav. Drugi pozitivni učinek tega senzorja je zmanjšanje hitrosti na nevarnih območjih ceste, kar zmanjšuje verjetnost nesreč. Naslednji avtomobilski pripomoček je vrsta zaščite pred krajo. Svetilnik GPS, dobro prikrit v kabini, vam omogoča sledenjeukraden avto, kar bistveno poveča možnosti hitre vrnitve vozila. Signali iz miniaturnega senzorja se oddajajo na lastnikovem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

  Parktronics in bluetooth-adapter

  Elektronski indikator parkiranja je namenjen sledenju nepričakovanim oviram in objektom konvergence z avtomobilom. Parktronics pomaga vozniku, da postavi avto lepo in brez težav, tudi v zelo omejenem prostoru (v dvoriščih, med drevesi in avtomobili). Prilagodljivi senzorji so nameščeni na odbijaču, določajo razdaljo do najbližjega nevarnega objekta, prenašajo signal na monitor, skupaj z njegovim zvočnim dokazom. Namestitev takšne opreme je bolje zaupati strokovnjaku, ker zahteva določena znanja in spretnosti na področju električne opreme.
  Gadget za avtoradio Vmesnik Bluetooth omogoča vzpostavitev povezave med multimedijskim sistemom in pametnim telefonom lastnika. Posledično bo mogoče poslušati preko zvočnikov, naloženih v pomnilnik telefona. Naprava se s kablom poveže z avdio priključkom v kasetnem snemalniku in z brezžično povezavo (bluetooth) združi z mobilno napravo.

  Zvočnik in ledvene zaustavitve

  Govoriti po telefonu med vožnjo ni samo prepovedano, temveč nevarno. Naprava zvočnika (zvočnik) omogoča rešitev tega problema. Taki pripomočki (avtomobilski pripomoček) so nameščeni na poljubnem mestu kabine, sinhronizirani s pametnim telefonom. Posledično obstaja priložnostGovorite po telefonu s pomočjo zvočnikov in telefona, brez dotikanja rok. Dodatni bonus - zvok imen klicev ali številke dohodnih klicev.
  Takšna naprava bo koristna za tiste voznike, ki veliko časa preživijo na dolgih razdaljah. Nosilec za pas je lahko pritrjen in odstranjen s posebnim mehanizmom. Ukrivljena oblika pripomočka omogoča pravico do pritrditve hrbta, kar pozitivno vpliva na držo, stanje hrbtnih mišic, zmanjšuje obremenitev hrbtenice. Takšna zasnova vam omogoča, da se v celoti osredotočite na pot, ne da bi odvrnili od pogostih nastavitev stola in spreminjanja voznikovega stanja.

  Večnamenski polipropilenski avtomobilski žep za pripomočke in druge "majhne stvari"

  Žep organizatorja pomaga ujeti padajoče predmete, dokler ne zdrsnejo pod naslanjač. Označeni "Layfhak" je dodaten prostor za različne "malenkosti", dokumente, diske, ključe itd. Izdelek je nameščen v nekaj sekundah, njegove prednosti pa so velike. Prvič, prihranek časa v iskanju izgubljenih stvari. Drugič, ni vam treba motiti od ceste, vedoč, kje poiskati ta ali tisti predmet po postanku. Žepi so enostavni za vzdrževanje, enostavni za čiščenje in odstranjevanje. Še nekaj koristnih pripomočkov za pripomočke:
 • Merilnik je pri roki, vam omogoča, da kadar koli nadzirate raven tlaka v pnevmatikah, kar vpliva na kakovost vožnje in porabo goriva;
 • Tester alkohola bo koristen, če ste prepričani v svojo treznost in osebje DPS - ne (rezervno)lahko pomagajo prepričati inšpektorje);
 • Naprava za izhod v sili je kompaktna kombinacija noža za rezanje pasov in kladiv za lomljenje stekla (vse se lahko zgodi na način);
 • čudežni ključ združuje štiri vrste instrumentov (split, zobati, plinski, kapilarni) in nadomešča celoten sklop.
 • Zunanji pripomočki za avtomobile

  Novosti različnih pripomočkov in naprav so značilne ne samo za notranjo opremo avtomobila, ampak tudi za zunanjost vozila. Med takšnimi novostmi je treba razlikovati:

 • Zrcala za slepo cono povečujejo zmožnosti standardnih stranskih ogledal in povečujejo njihovo vidnost. Ti elementi so dodatni analogi, ki so pritrjeni na standardne naprave.
 • Majhne razpoke in čipi na vetrobranskem steklu praktično motijo ​​vse voznike (prej ali slej). Poseben polimer, ki se uporablja na problematičnih področjih, ne odstrani le napake, ampak tudi vrne optične parametre in preglednost.
 • Praske, manjše odrgnine in poškodbe na področju kril, žarometov in odbijačev - prav tako zelo razširjena "bolezen". Lahko ga ozdravite s posebnim zdravilom. Nanaša se na problematično področje in v nekaj sekundah napaka izgine. Za to ni potrebno dodatno barvanje.
 • Dinamični žarometi in zaščita proti drvarju

  Smerni kazalniki "teče" - zelo izvirna in zanimiva zamisel o uglaševanju. Ta zunanji pripomoček bo edinstveno označil vaš avto iz sivega toka prometa. Novost je nameščena za nekajminut, in užitek prinaša za več let. Dodaten plus - zagotavljanje intenzivne osvetlitve med zaviranjem, zavijanjem in parkiranjem.
  Japonci so pred kratkim ponudili edinstveno novost, ki omogoča, da se telo v kratkem času polira. Hkrati pa je ta učinek dovolj za eno leto, kar je povzročilo val ogorčenja med strokovnjaki za obdelavo karoserij. Sestava edinstvenega izuma vključuje silicijev dioksid, shrani okvir iz mikro-prask in zagotavlja vodoodbojni učinek.

  Na kratko o bolečini

  Nemški inženirji, ki jih je vodil nekdanji strokovnjak Mercedes-Benz M. Schlesinger, so izumili karbate. Zdi se, da je ta naprava zasnovana na domačih cestah. Edinstvena naprava je nameščena na vzmeti, ki ščitijo amortizerje in pesto vzmetenja, zmanjšuje zvitek na kolenih, izravnava vpliv na jame in grbine. Za off-road - samo neprecenljiva stvar.

  Sorodne publikacije