Paypal račun - kaj je Aliexpress? Značilnosti, navodila in pregledi

Sodobna tehnologija je naredila velik korak naprej. Zdaj, za nakup, lahko preprosto uporabite internet. Svetovni splet že ima svoje "tržne velikane", ljubitelji nakupovanja na internetu pa se dobro zavedajo pravil in odtenkov tega postopka. Takšni ljudje so verjetno slišali za obstoj enega največjih spletnih trgovin na svetu - Alyexpress. Neverjetno nizke cene, veliko zalog in impresivnega asortimana - to je tisto, kar je spletna stran zaslužila pozornost milijonov kupcev. Vedno več uporabnikov postavlja vprašanja: Paypal-račun - kaj je to "Aliexpress"? S tem moramo obravnavati to publikacijo.


Kaj je Paypal račun?

Stranke spletnih trgovin po vsem svetu se zavedajo različnih načinov plačevanja blaga. Za post-sovjetske države je plačilni sistem Webmoney postal odličen vir. Toda na svetovni ravni se najpogosteje pojavi Paypal. S tem spletnim sistemom lahko enostavno plačate za svoje nakupe ali pošiljate /prejemate sredstva. Zakaj ne bi plačali neposredno na kartico? Prvič, Paypal je dobro za plačilo v tujih trgovinah, kjer lahko pride do težav z običajno bančno kartico. Od teh premuksov, kot sta hitrost in preprostost postopka, ni vredno niti govoriti, ampak je sama po sebi. Toda glavni "adut" je varnost vašega denarja. Vedno ne želite dati potrebne kartice vsem trgovinam v vrsti in se izpostaviti tveganju. Iz tega boste zaščitili ta sistem. O temKaj še želite povedati: Paypal ne uporablja nobene domače valute, kot je pogosto pri drugih dobro znanih plačilnih sistemih. Zato vidite svoj denar v obliki, v kateri so. Postopek registracije v Paypal je zelo preprost in traja največ 5 minut. Od nians - če kravato kartico na njej mora biti vsaj nekaj dolarjev, sicer sistem lahko zavrne pri izvajanju tega postopka.


Paypal in Aliexpress

Paypal je neodvisen plačilni sistem. Ima lastna pravila, osebno arbitražo, zavarovano območje za operacije in edinstvene račune. Politika sistema preprosto ni dovolila strani "Alyxpress", da opravlja svoje dolžnosti glede ureditve transakcij med prodajalcem in kupcem. Zato je Aliexpress že dolgo zavrnil sodelovanje s tem virom. Zato je vprašanje, "Kako najti Paypal račun na Aliexpress?" ne povzročajo več posebnega interesa in se le redko pojavljajo. Ta dva sistema delata sama in praktično nimata kontaktnih točk. Edina izjema je vrnitev denarja iz Aliexpress v Paypal. Kako se ponavadi zgodi?

Trgovci Aliexpress in Paypal Plačila

Kdor je seznanjen s politiko spletne trgovine Alypekx, se zaveda zaščite strank. Med tem časom lahko sprožite spor s prodajalcem, praviloma v več primerih: blago je prišlo, vendar ne ustreza opisu alifotografij, sploh ni prišlo.
Prvi lahko vključuje prisotnost napake ali okvare. V teh primerih se prodajalec zavezuje, da bo vrnil del denarja za blago ali vrnil denar v celoti. To določajo pravila spletnega mesta. V primeru neizpolnitve se lahko prodajalec znebi svojega dela ali vsaj plača ugled. Prebrisani in lažni prodajalci so prišli do vrzeli - obljubljajo, da vam bodo vrnili denar na Paypal račun. Kaj se strinja s tem sporazumom? V večini primerov preprosto izgubite denar in se znebite blaga. Zakaj se ne bi strinjali s takšno avanturo?

Kaj je PayPal račun na Alixexu?

Ob odprtju spora lahko precej vidite zahtevo prodajalca, da jo zapre. Pravijo, da to slabo vpliva na njegov ugled ali lahko trgovina zapre. Namesto tega predlaga, da denar vrnete na Paypal račun. Kaj je to na Aliexpress? Obstaja veliko dobrih razlogov, da bi prodajalcu takšno zahtevo zavrnili. Prvič, bodite pozorni na dejstvo, da vsi prebivalci držav CIS ne morejo prejemati neposrednih transferjev. Ta funkcija je na voljo le prebivalcem Rusije. Torej, če ste rezident Belorusije, Ukrajine ali, na primer, Kazahstana, ne boste mogli sami vrniti denarja na Paypal. Kljub temu vam bodo samozavestni prodajalci zagotovili izplačilo. Neizkušeni kupci celo ustvarijo Paypal račune posebej, prepričani, da bodo prejeli svoj denar. Drugič, vsaka misleča oseba bo takoj razumela, da je nekaj nečistega v tem podvigu. Konec koncev, politika "Aliexpress"določite določena pravila in svoj sistem za vračilo denarja. In če vam je na voljo, da se izognete takšni shemi, obstaja a priori zvijača. Namen prodajalca v tem primeru ni plačati denarja in vas prisiliti, da zaključite spor. Če varnostni čas še ni končan, se lahko spor večkrat odpre. Ampak, če je ta čas že prišel do konca (mimogrede, lahko se poveča tudi s pisanjem o prodajalcu) in zaključite spor - počakajte na odgovor na tišino. Seveda, pošten prodajalec (bodisi) lahko in vam bo vrnil denar na Paypal, vendar bo odvisno od njegove osebne želje. Nihče in nič ga ne zavezuje, da vam vrne denar, ker je spor zaprt in zaščita stekla. Prodajalec je dosegel svoje.

Vračilo denarja, ko se čas varstva ni iztekel

Če zaščita ni pretekla, prodajalec razume, da zaključek spora kupcu ničesar ne preprečuje, da bi ga ponovno odprl, če ne prejme denarja na Paypal. Pri tej možnosti nobeden od prodajalcev ne bo tvegal, ker lahko na ta način plača dvojno ceno izdelka: enega za vas na Paypalu, drugega pa za program zaščite. Naj pojasnimo več. Recimo, da je še vedno čas zaščite, vendar je prodajalec pošteno povrnil stroške izdelka na Paypal, in ste zaključili spor. Potem spet odprite spor in že "Alyexpress" zavezuje prodajalca, da vam vrne denar. Kot rezultat, lahko dobite izdelek brezplačno in tudi gotovinski bonus v višini drugega stroška. Kateri prodajalec bo šel za to? Odgovor se kaže sam, zato ni razloga, da bi verjeli v čudovit donos na Paypal.

Prevajanje in plačilo na Paypal

Poglejmo, kaj je prevod in plačilo na Paypal račun. Kaj je Aliexpress in kako je povezano z vračanjem sredstev? Dejstvo je, da sta Paypal prevajanje in plačilo dve povsem različni stvari. Kaj je preprost prevod, verjetno nihče ne potrebuje razlage. Toda plačilo se izvede kot plačilo za določen izdelek ali storitev in za ureditev teh vprašanj na Paypal-u obstaja zaščita kupcev. To je, če ste bili poslani denar kot plačilno sredstvo, vendar ste prodajalec. Kako so prodajalci iz Aliexpress uporabo: obljubljajo vam, da vrnete Paypal denarja, vrniti kot plačilo, vidite denar na računu, se veselite poštenosti transakcije, zaprite spor. Po 40 dneh, PayPal varnostni program zahteva, da vrnete denar, ki ste ga prejeli kot plačilo, če kupec odpre spor (spomnimo vas, da je v tem primeru prodajalec vi in ​​prodajalec iz Aliexpress deluje kot kupec). Tako se denar vrne prodajalcu in vam ostane nič. Torej, če ste se dogovorili za plačilo preko Paypala, bodite previdni, da je bil to sam prevod. Če ste plačilo prispeli, ga zavrnite in nadaljujte z običajnim sporom z Aliexpress.

V vsakem primeru se lahko dogovorite za plačilo preko Paypala

. Plačilo lahko opravite preko Paypal računa. Kaj je Aliexpress? Kljub vsem vraževerju in dejstvu, da večina prodajalcev na Aliju še vedno ni vestna, lahko najdete poštene ljudi. Prodajalci vam lahko ponudijo, da pošljete denar na Paypal, tudi če je izrazobramba se bo končala in spor se bo zaključil. Samo v tej možnosti se lahko strinjate, da boste plačali denar na Paypal računu. Kaj je Aliexpress? To je skrb prodajalcev, ki cenijo svoj ugled in so pozorni na vsakega od svojih strank. Samo vi ne morete tvegati, ker je to vaša zadnja možnost, da dobite nekaj denarja od prodajalca. Toda, kot razumete, so taki primeri resnično malenkostni, in priti do poštene in občutljive osebe je zelo redka.

Za zaključek

Upamo, da smo izčrpno odgovorili na vprašanje o računu Paypal, kaj je to. "Aliexpress" vedno skrbi za svoje stranke, in poskusite, da ne sodijo v pletenice goljufov.

Sorodne publikacije