Lowe-tank v World of Tanks: opis, pregled lastnosti

Lowe je tenk osme ravni v igri World of Tanks. Predstavlja zanimanje za igralce zaradi njegovih plusov in sposobnosti, da postane morilec na boji┼í─Źu. Hkrati pa ima tudi slabosti, ki jih morajo poznati uporabniki in jih za┼í─Źititi. V ─Źasu obstoja so nastale ┼ítevilne taktike bitke na tem stroju in za optimalen rezultat je vredno spomniti vse.

Premium Nakup

World of Tanks Lowejev rezervoar, ki je samo eden od sto razpolo┼żljivih avtomobilov. Uporabnik je opremljen s prvo stopnjo opreme in jo lahko v dolo─Źeni smeri ─Źrpa v najmo─Źnej┼íi rezervoar (artilerija, SAU). Izjema so modeli premium, ki jim ta avto pripada. Takoj se zagotavljajo na dolo─Źeni ravni in nimajo podru┼żnice ─Źrpanja.


Nad osmim korakom premium avtomobilov ne obstaja, ker bi v igri obstajalo neravnovesje zaradi vpliva realnih sredstev. Razvijalci so se odlo─Źili, da tega ne bodo storili, ker se lahko ta tehnika osme ravni prav tako ukvarja z avtomobili desetine.

Splošni opis

Uporabniki naj najprej vedo, da je Lowe visoka cesta. Za to bo moral dati 12500 zlata, kar je v resnici petdeset dolarjev. ─îe se odlo─Źite za nakup, se bo v hangarju pojavil eden najlep┼íih avtomobilov v igri. Njen stolp je resni─Źno edinstven, obliko ohi┼íja pa je te┼żko zamenjati z drugimi tanki. Iz estetskih razlogov je tak┼íen avto res vreden nakupa, v igri pa je univerzalen. ─îe uporabnik raje izvaja hitre napadebok, da bi prekinil stavko sovra┼żnika, je bolje izbrati za sebe nekaj bolj dinami─Źnega.


Hkrati se je v "World of Tanks" Lowe zaslu┼żeno ┼ítel za enega najbolj nevarnih nasprotnikov na daljavo. Njegov pregled in oro┼żje lahko ustvarita te┼żave, tudi za stroje najvi┼íje ravni. Glavna stvar - izbrati pravo taktiko na zemljevidu in jo strogo sledite.

Ognjena mo─Ź

Tank Lowe, ki ga zaslu┼żeno smatramo za odli─Źno oro┼żje. Njegova 105-milimetrska pu┼íka v─Źasih udari tudi najbolj za┼í─Źitene kraje sovra┼żnikov. Prav tako pomaga prebiti oklep, ki ne upo┼íteva listov do 300 mm. K temu dodajte skoraj sto odstotkovno natan─Źnost in izka┼że se, da lahko rezervoar odpustijo neprevidni nasprotniki iz razdalje. Samo od vsakega plus je minus, ker na tem na─Źelu razvijalci ustvarili igro. Pri tem modelu tehnologije je to definitivno ┼íkoda iz enega posnetka in hitrosti ponovnega polnjenja. ─îe v povpre─Źju prinesete izgubo, potem bo iz┼ílo 320 enot, kar ni zelo impresivno. V eni minuti Lowejev rezervoar naredi pet posnetkov. ┼áele ko vsi padajo v cilj, lahko govorimo o ubijanju avtomobilov desetega nivoja. Pri ─Źrpanju napajanja je mogo─Źe dobiti ┼íe en strel na minuto, kar lahko v veliko pomo─Ź pri dolgotrajnih bitkah.

Hitrost in okretnost

Nem┼íkega podjetja Lowe ni mogo─Źe hitro imenovati glede potovanja. Njegova najve─Źja hitrost (35 kilometrov na uro) se lahko poka┼że le na ravnem asfaltu in ne vedno. Ta vidik si zaslu┼żi pozornost vseh uporabnikovDruga─Źe vas bodo sovra┼żni lovci uni─Źili v nekaj sekundah.
Izku┼íeni igralci, ki vidijo Loweja, bodo to zagotovo vzeli za svoj glavni cilj, in to se je treba bati. Z zni┼żanjem lastnosti zmogljivosti pnevmatik so razvijalci dobili neverjetno okretnost. ─îe mu pride hiter nasprotnik, potem to ne bo problem. Uporabnik bo zlahka raztegnil ohi┼íje s stolpom v pravo smer in bo v nekaj sekundah pripravljen na napad le za┼í─Źitena obmo─Źja. Zgornji del je manj mobilen, vendar se lahko s kompetentnim upravljanjem igralci z lahkoto osredoto─Źijo na cilje in naredijo nekaj bli┼żnjih posnetkov.

Obramba

Eden izmed najbolj arsenalov, ki ga je te┼żko poklicati Lowejev rezervoar. Pregled njegove za┼í─Źite se zmanj┼ía na parametre oklepov v prednjem delu, na obeh straneh in na krmi. Sprednji del 120 mm lahko ┼íe vedno zadene, 80 v drugih delih postane plen tudi za lahke tanke, ki so oboro┼żeni s 105-milimetrsko pi┼ítolo.
Le s tak┼íno okretnostjo rezervoar teh delov nikoli ne bo nadomestil za napad inteligence. Navadno sovra┼żniki s hitro tehniko s ┼íibkim oro┼żjem ne tvegajo, da gredo v "Lion" v ─Źelnem napadu in zagotovijo njegovo uni─Źenje te┼żkim frontalnim borcem. Za njih, z instrumentom 268 mm punkcije se ne ┼íteje za nekaj zapletenega. Tudi sprednja stran je izjemno redko re┼íena, da bi jo po┼íkodovala. Isto─Źasno lahko topovi srednje velikih rezervoarjev velikosti 160 mm zadenejo riko┼íet. To se zgodi, ko nem┼í─Źina nadomesti stranski romb pod pravim kotom. ─îe najdete priro─Źnopozicijo s podobno lokacijo, lahko po┼íkodujete neprekinjeno. Glavna stvar je, da ne pretiravajte zavoja, sicer vas bo srednji rezervoar poslal na recikliranje.

Pregled

Kar zadeva pregled zemljevida in razdaljo pregleda, lahko re─Źemo, da ni noben Loweov tanek enakih nasprotnikov. World of Tanks je igra, kjer ima vsaka tehnika ve─Ź prednosti in slabosti. Te zna─Źilnosti za nem┼íkega vojaka so ravno na seznamu pozitivnih.
Obmo─Źje komunikacije je 710 metrov in to brez dodatnega usposabljanja posadke. Ta parameter je ve─Ź kot dovolj za ogled vsega, kar se dogaja na zemljevidu. Obseg streljanja na 402 metrih je prav tako impresiven. Isto─Źasno "lev" ne izgubi natan─Źnosti niti na tak┼ínih razdaljah. ─îe se izbolj┼íate, lahko dobite dodatnih 40 enot porazov. To je priporo─Źljivo le v skrajnih primerih, ker obravnava celico, ki je bolje napolnjena z bolj uporabno nadgradnjo.

Prva taktika bitke (tihi lovec)

Ta vrsta bitke predvideva, da bo protitankovska tehnika Lowe (rezervoar). Hyde v tem primeru se za─Źne z dejstvom, da ocenjujete sestavo sovra┼żnikove ekipe. ─îe obstaja ve─Ź desetih in devetih ravni, potem ni mogo─Źe najti bolj┼íe strategije. Pri tem je poudarek na obsegu in natan─Źnosti fotografiranja. "Lion" ima svojih 402 metrov dol┼żine za streljanje, kar je dovolj, da ostane nevidno in strelja. Glavna stvar je, da tukaj izberete polo┼żaj. To bi moralo biti grmovje, ki se skriva in ima dober pregled.
Pred odhodom od za─Źetnih metrov pri 15 dopri preverjanju streljanja s polo┼żaja, ki ga po nesre─Źi niste opazili. Prav tako je dobro, da imate po odkritju proste pozicije za spremembo. ─îe hitro pobegnete, lahko ┼íe naprej igrate to taktiko, ne da bi po┼íkodovali sami sebe.

Neposredne taktike

Da bi se cisterna Lowe po─Źutila kot pravi te┼żak borec, morate pogledati seznam sovra┼żnikov. ─îe ni vi┼íje od devetega nivoja, lahko delujete kot neposreden klic. Sami izberete najbolj znano smer na zemljevidu in jo usmerite v kolono. Glavna stvar je, da se spomnimo vseh za┼í─Źitnih parametrov rezervoarja in se nau─Źijo, da bi ricochet. Poleg tega v primeru ─Źelnega trka s sovra┼żniki vedno posku┼íajte pokriti spodnji list oklepa. Streljanje z vi┼íine ni za "leva", toda, ko je pokrival truplo zaveznika ali sovra┼żnika, se lahko samozavestno dolgo ─Źuti tudi v nasilnem po┼żaru. Pokrijte rezervoarje ni┼żjih nivojev in pomagali vam bodo pri zmagi. Vodite svoje zaveznike, poka┼żite vodstvene sposobnosti in izkoristite Lowe. ─îe se boste nau─Źili pravilno igrati, se bo znesek zaslu┼żenega denarja zagotovo pove─Źal skupaj z zmagami na boji┼í─Źih.

Sorodne publikacije